- Yettel topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Google Pixel topik
- Fotók, videók mobillal
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Ha kérdezel, akkor kérdezz úgy, hogy segíthessünk: írd le a gyártót, típust, évjáratot és motorkódot/ teljesítményt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
-
Kiskokó
veterán
Hát nem tudom, meg lehet takarítani bár lehet tényleg anyagában is olyan lesz, kidobtam a francba.
Verbatim DVD volt.
Nem értek ezekhez már kinőttem a cd-dvd irogatásból...Már rendes új zenék sincsenek, emlékszem mikor meglett a jogsim a jó kis JCS passatba heti szinten írtam nyáron az audio cd-ket... most meg fél évente jó ha írok 2 cd-t a kocsiba..
-
-
-
-
-
Mágus2
Közösségépítő
Nem is tudom, olyan ellenállhatatlan ajánlat, hogy még gondolni sem merek rá.
Ez a bubu, vagy valami koncert autó?
Morris Várólista van ám. Munez már 2 éve vár, szóval mögötte vagy szorosan, ha az idő engedi, meg a társaság, akkor részemről nincs akadálya, de tényleg Munez audija élvez elsőbbséget, mert múlkor is ígértem neki, de elmaradt.
-
Kiskokó
veterán
Az igen
Szereti a hasát
Nekem is "Domi" van ABT-vel de városba "gyorsan" járva se volt még 13l Felett
Max ha friss az Átlag (hideg inditás és úgy város) akkor olyan 14-16lMellesleg fórumosok Viharral hogy álltok ?
Itt a környéken (heves megye széle pest felé) elég durvákat villámlik -
-
-
-
-
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Merryfair Wau 2 hálós irodaszék / jó állapot / harmadáron
- BMW E39 540i - V8 Touring - Komplett Motor Felújítás, Friss Műszaki, Hibamentes
- Alufelni 4 db., R16 méretű gumihoz (pl. Ford Galaxy II) (az ár 4 db-ra vonatkozik)
- Ikea mittzon íróasztal, 140x60
- ÚJ AXIS M1114 hálózati kamera Kompakt és adaptív HDTV Onvif
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C docking station (akár 3x4K felbontás)
- Hordozható Gamer Számítógép / PC! HP Omen X 1000P / I7 7820HK / GTX 1080 8GB / 16GB DDR4
- AKCIÓ! Apple Macbook PRO 15" 2018 i9 32GB 500GB notebook garanciával hibátlan működéssel
- 16 GB RTX 4080 HP OMEN - garanciával
- AKCIÓ! EZÜST! RITKASÁG! Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 1000GB OLED 120Hz Gar!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest