Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Jamby18

    senior tag

    Sziasztok!
    Ötleteket szeretnék tőletek szerintetek merre tovàbb.
    Elvittem egy Bosch szerelőhöz az autót itt Debrecenbe. 1.4 VW Polo.
    Hidegben nehezen indulás ( ez végül üa. szivattyú gond lett.
    Illetve, hogy jobbra kanyarodáskor vagy balra hátra be tolatáskor koppan eggyet a futómű.
    Felhívtak másnap hogy az alábbi felsorolt futómű alkatrészeket ki kell cserélni illetve,hogy tapasztalatak egy kis fék szorulást hátul. Ezt mondtam is nekik, hogy igen ezt el is felejtettem mondani reggelente ez első pár lámpánál én is tapasztaltam, hogy nincs vissza gurulás hanem megfogja magát az autó.
    Abban egyeztünk meg, hogy ezt a részt kitakarítják és meglàtjuk. Futómű alkatrészeket és az üa. szivattyút kicserélik. 2 nap múlva kész 290ezer a javítás.
    Elhoztam az autót volt egy csomagom az Aldinál ahol van egy minimális fekvő rendőr majd jobb kanyar nah ott lejöttem az életről. Ugyanúgy koppant mint előtte :/ illetve észrevettem, hogy valami váltáskor vissza fogná az autót, nehezen gyorsulna. Itthon még tesztelgettem mert korábban az épületek közti, kis bukkanónàl ahol jobbra kanyarodtam koppant. De most nem, illetve balra hátra betolattam és nem koppant. Viszont ahogy kiszálltam az autóból megcsapott egy fura illat és látom a bal hátsó fék füstöl, az alufelni forró. Jobb oldali hideg. És akkor itt jött, hogy ezzel így nem nagyon kéne mászkálni. Nem tudom a koppanást se elő idézni.
    Felhívtam őket mit tapasztaltam és mondták,hogy hát igen ők mondtàk a fék rossz és megpróbálták tisztítással megoldani. Majd jövőhét csütörtökre van leghamarabb időpont addig nem célszerű használni.
    Csak most azt nem értem 20ezret kiszámláz ha làtja, hogy rossz mondjuk a munkahenger akkor miért rakja össze és akkor használd. Aztán majd lesz valahogy.Most meg akkor egy 300ezres javítás (tudom ebbe volt màs is) nem lehet használni az autót.
    Kollégàm javasolta,hogy hadjam ezeket vigyem el a fék centrum-ba.
    Csak akkor itt meg mondassam le az időpontot meg az idegesít hogy akkor itt gondolom megint úgy indul, hogy fékjavítás 20ezer+ anyag. A koppanás meg hát lehet most àllt vissza a rugó :/ oké csak most próbálgatni se tudom.
    Vigyem inkább máshova vagy ne kavarjak mert akkor ma délelőtt felhívnám a fékcentrumot és hàtha hétfő, kedd tudnám vinni.
    Előre is köszönöm az ötleteket :(

Új hozzászólás Aktív témák