- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- OnePlus 7T - távolról pont tökéletes
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Redmi Note 8 Pro - Redmi, a profi
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
-
Mobilarena
Ha kérdezel, akkor kérdezz úgy, hogy segíthessünk: írd le a gyártót, típust, évjáratot és motorkódot/ teljesítményt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
K Norbi
addikt
Mágus2
Jobb oldalt nem jön ki a gátló.
Féltengely ütközik a lengőkarnak a befogatójába.Csavarjam ki a csapágynak a csavarját, meg alul az alsó gömbtámasz 3 csavarját.
Féltengelyt szedjem ki a kerékagyból.
Körbe karcoltam gömbtámasznak a dolgait.
Kb oda menjen, de majd úgyis elkell vigyem fűtőmű állításra.Ezt a 30mm 12 pontos Kan csavart, légkulccsal jó ha visszaveretem felemelve?
Vagy a lábán kell kézzel meghúzni?
200Nm elég neki?[ Szerkesztve ]
-
SzlobiG
félisten
A 190 lovas cr-be 7 sebességes a dsg ugye? 2015-os évjárat összkerék.
-
molnarpeter
nagyúr
válasz szilchi #202348 üzenetére
Így cikkszámra rákeresve nekem képről úgy tűnik, a vezérlőnek nevezett alkatrész az ellenállás 🤔 (Manual klíma esetén kisebb zöld lapos izé, digit klíma meg ezt a nagyobb alu(?) hűtőbordás cuccal készült.) Persze katalógus/kapcsolási rajz/service manual lenne a legpontosabb.
-
K Norbi
addikt
válasz MunezXBK #202361 üzenetére
Bmw-s része teljesen külön app.
Ugyanúgy belépsz az adataiddal.Mikor lehetett gyűjtöttem az ingyen creditet.
Minden nap! Egy éven át.
És egyszerre 2 fiókkal.
Szóval van még egy
És kapott életartam pro licenszt. Obd eleven csoportból halásztam.
20 ezerért árulták.[ Szerkesztve ]
-
Mágus2
Közösségépítő
válasz K Norbi #202352 üzenetére
Mert ezt nem arra terrvezték, hogy az ember szétbarmolja az autón. Ki kell venni a gólyalábat és az asztalon csinálni az ilyesmit. Alsó telpas elköt, kikapod a féltengelyt és sima ügy. Nem kell az autón semmit kalapálni. 200Nm elég lesz az anyára, de kell belőle új. Olyan készletet szoktam venni, amihez jár az anya is.
-
Pfiucska
aktív tag
Sziasztok,
baratom tervezi egy scirocco vasarlasat. Evjarat elejerol nezeget (2008-2011). A 122 lovas 1.4-hez kepest tartogat meglepeteseket a 200 lovas 2.0? Ugy ertem van olyan problemaja a 2.0-nak ami a gyengebbik 1.4-nek nincs? Az erosebbik 1.4-ek tudom, hogy nem tul megbizhatoak, sot igazabol ebbol a korszakbol egyik tsi se leanyalomSzoval pro contra 2.0 vs 1.4?
Ezenfelul futomu, elektronika stb. mennyire kenyes?
Egy mezei 6-os golfot bevallalnek a sima 1.4 tsivel de valahogy ez a siri tema egy taposoaknanak tunik nekem.iPhone 11, PS5, 18’ cbr500r, 23’ Octavia 2.0 TDI
-
szilchi
őstag
válasz simonjoe #202358 üzenetére
Ehh...már megrendeltem délelőtt Peti által linkelt vezérlőt(alias előtét ellenállás ) a bontóplázán.De köszönöm a felajánlást.
Honda ---- The power of dreams // A bizonyíték hiánya nem a hiány bizonyítéka!!//...To be a rock and not to roll...Skoda Octavia 2010 1.9 TDI Ambiente...
-
veterán
Kérdezném a gurukat, elektromosan állítható vezetőülés problémám van 2012 Passat B7-ben.
Ránéztem OBD-vel az élő adatokra, és az előre-hátra illetve az egyik függőleges (vagy magasság vagy dőlés már nem emlékszem) pozíciószenzor jelét nem látja.
A másik függőlegest és a háttámlát látja, valamint az összes nyomógombot és a deréktámasz pozícióját is.
Mi lehet a gond? Szenzor vagy kábel? Mi okozhatja ezeknek (valószínűleg) rövid időn belül a meghibásodását?
Túlfesz, belement a por, túl sokat használom a motoros mozgatást?Kézzel szépen működik minden most is, csak a memória és a komfort beszállás nem megy.
Illetve ha megnyomok egy memóriagombot (csak az 1-est próbáltam) akkor kicsit előre megy és kicsit följebb vagy lejjebb már nem emlékszem. Ha megint megnyomom megint ugyanaz történik.
Amit már kipróbáltam: Hátha csak elvesztette a kalibrációját, végállásig elvittem mindkét irányban. Bár lehet hogy ott kellett volna tartani a gombot, ezt nem csináltam.Ha tényleg tönkrement 2 szenzor, akkor azt milyen költség és mennyire nehéz lehet kicserélni?
[ Szerkesztve ]
https://tinyurl.com/rasoapro
-
Paxker315
addikt
bánatmár. Vasárnapi kiruccanás után lemostam az autót, azóta a garázsban pihent. Ma reggel indítás után narancs "check engine" plecsni fogadott, és kísért rövidke utamon. Rákeresve jó sok ok állhat a háttérben, érdemes ezt felgöngyölíteni a következő hosszabb út előtt, gondolom. Milyen gyakori hibaokokra érdemes gyanakodni, ha egyébként menet közben nem nagyon érezni-tapasztalni semmit? :\
-
Paxker315
addikt
válasz macilaci78 #202378 üzenetére
Te ezt nem értheted. Ha probléma van, első dolog egy közösség "mozgósítás", a troubleshooting meg felgöngyölítés szigorúan azután, hogy kisírta magát az emberünk Másik kedvenc állatfajom, aki tud valami problémáról, igazolta is már, de, még felkeres 3-4 hozzáértőt, hogy "ugye de nem ez a baj?". Aztán csodálkozik, hogy de, mégis az a baj, amit már korábban igazolt Ez kissé egocentrikusra sikerült.
[ Szerkesztve ]
-
Mágus2
Közösségépítő
válasz rasotamas #202383 üzenetére
Ezek az ülések két tápkábellal vannak szerelve. Egyik pár +- a villanymotorokat látja el árammal, a másik pár csak a memóriás részt. Sokan beszerelik utólag és nem húzzák be a memóriás funkiókhoz tartózó állandó áramot biztosító kábel párt, így működik az elektromos mozgatás, csak nem lehet eltenni adott helyzetet.
Esetedben biztosan jól van vezetékelve, kérdés, hogy nincs-e megtörve a memóriás funkciókért felelős kábel pár a vezető ülés alatt. Ezt nem lehet innen megmondatni, meg kell nézni, át kell mérni. Én biztosíték táblánál kezdeném az összes biztosíték átmérésével(elvileg van saját biztosítéka). Utána kivenném a vezető ülést és megnézném az ülésen a kábelköteget, szakadást, fizikai sérülést keresve. Ha minden szép, lehet kezdeni méricskélni.
Amint megjavul a memória funkció, működni fog a komfort állás is.
[ Szerkesztve ]
-
Motion_Blur
félisten
üdv!
Gyári 16"-os VW dísztárcsa közepéről elhagytam az emblémát, hol lehet ilyesmit beszerezni? Nem összekeverendő az alufelnibe pattintható kupakkal, ez ragasztva van.
Stavelot 2, easily full throttle into another twenty second top gear flatout section
-
yodamester10
őstag
-
TayRol
nagyúr
Na, 170e ft lett végül a számla végösszege, ebből 133e az alkatrész, a többi a munkadíj. Jobb mint a 300e de akkor is drága mulatság volt.
-
laabom
tag
Sziasztok!
Kis segítséget szeretnék kérni tőletek. Bújom a netet de konkrét információt nem találok róla.VW hivatalos vagy a szerintetek ajánlott karbantartási listát keresnék amiben fel van tüntetve, hogy milyen időközönként mit kell cserélni.
VW T-Cross 1.0 TSI 115 Le, 2020 gyártású kézi váltós autóról lenne szó.
Ha tudtok akár egy linket vagy egy általatok jóváhagyott listát mondani azt megköszönném
-
Paxker315
addikt
én elolvadok a menyétfélék cukiságától, de, nagyon örülök a zárható garázsnak. Két lakónak is meggyűlt a gondja szomszéd telken portyázó nyesttel
#202390 TayRol --> nézd a jó oldalát, masszívan kevesebb lett a vége, mint elsőre vízionáltad. Különbözetből védekezés. Bár az idegeskedést, időt nem hozza vissza..
[ Szerkesztve ]
-
imyourfriend
őstag
"skoda bicskakulcs"-ba ki milyen elemet javasol? Használok máshol is cr2025 és cr2032-es elemeket, pulzusmérőbe eddig nem sikerült megfelelőt találnom mind hamar lemerül.
-
veterán
válasz Mágus2 #202385 üzenetére
Köszi szépen.
Szerintem áramot kap minden, merthát az alábbi inputok vannak a szék felől a kocsi irányába:
Előre-hátra pozíció-érzékelő
Föl-le pozíció-érzékelő
Ülésdőlésszög pozíció-érzékelő
Háttámladőlésszög pozíció-érzékelő
Deréktámasz függőleges pozíció-érzékelő
Deréktámasz vízszintes pozíció-érzékelő (mennyire dudorodik ki)
Összes nyomógomb( asszem 12)Ebből MINDEN input működik mikor élő adatokat nézek, csak és kizárólag 2db pozíció-érzékelő nem, a motorok is mennek minden irányba.
https://tinyurl.com/rasoapro
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó 3 szobás lakás Bp. 11. kerületben Őrmezőn!
- ÓRIÁSI Philips Hue csomag - Hue Go, Iris Black, Play Bar, Light Strip V4 stb...
- Lorelli gyermekülés 9-36kg (Cute Teddy - blue) eladó
- 1000W-os Hátsó Motoros Újszerű Mountain Bike gázkarral
- Xiaomi Kami Doorbell wifi csengő arcfelismeréssel - foxpost az árban!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest