Hirdetés
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Huawei P30 - kell ennél több?
- iPhone topik
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Magisk
- Yettel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
-
Mobilarena
Ha kérdezel, akkor kérdezz úgy, hogy segíthessünk: írd le a gyártót, típust, évjáratot és motorkódot/ teljesítményt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tin
veterán
válasz
Motion_Blur #191896 üzenetére
Csavar es alatet egyutt. Megneztem az Inspektion listat, ilyenek vannak rajta, hogy guminyomas ellenorzes, profilmelyseg ellenorzes, fekfolyadek fagyaspont, ablakmoso, ablaktorlo, de a legjobb a kurt ellenorzese. Ilyen eszkoz nelkuli szemrevetelezos ellenorzesekbol all a lista.
Kertem, hogy ha mar fogy a hutofolyadek, toltsek mar fel, na azt nem sikerult. Pedig kiszamlazhattak volna azt is...
Szoval voltakepp igen, 150e forintbol lecsereltek az olajat, es kicsereltek az utasteri szurot. Ja es benne volt meg egy fenyszorobeallitas is, igaz en azt nem kertem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Torrent meghívó kunyeráló
- Vallás
- Apple MacBook
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- Politika
- OLED TV topic
- Politikai mémek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- GeForce RTX 5060 Ti: Ha az ár jó, minden jó (lenne)
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650M R5 7600 32GB DDR5 1TB SSD RX 6800 16GB NZXT H7 Elite GIGABYTE AORUS 850W
- Csere-Beszámítás! Kezdő Gamer számítógép. I5 6400 / GTX 1060 3GB / 16GB DDR4 / 250SSD + 1TB HDD
- Bomba ár! HP Elitebook 840 G1 - i5-4GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Apple iMac 27" 2020 i7 128GB RAM 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 3600X 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Zalman S2 TG Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest