- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- iPhone topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Milyen okostelefont vegyek?
- Garmin Forerunner 965 - csúcs
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- One mobilszolgáltatások
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
-
Mobilarena
Ha kérdezel, akkor kérdezz úgy, hogy segíthessünk: írd le a gyártót, típust, évjáratot és motorkódot/ teljesítményt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szada85
aktív tag
válasz Tsebacsi #188451 üzenetére
A feldobott opciók alapján én azt érzem igazán magad sem tudod, mit szeretnél.
Egyiket kinézted a fogyi miatt, majd utána máris RS Octavia kerül szóba.Másrészt érdemes lehet egy 240 lovas autót arra tartani, hogy a reggeli és délutáni "csúcsban" araszolj vele nagyrészt, ami megint nem biztos, hogy ilyen körülmények között hozni fogja a fogyit, és ily módon megint lehet csalódás?
Hozzávéve az értékvesztést is, bár ezt gondolom belekalkuláltad mikor az új autó szóba került. Engem talán ez "zavarna" a legjobban, mire leketyeg a finanszírozás többmilliós lesz a "deficit".
Ilyenformán én lehet megpróbálkonék a Passat GTE-vel, ha mégsem jön be, talán elég jól és gyorsan továbbadható, addigra meg lesz 1-2 éves Oktáv RS, ami az értékvesztés javán már túlvan, ha mégse jönne be a Passat.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi Mi Electric Scooter Pro 2 - ELEKTROMOS ROLLER
- Üveg tolóajtó RS 120 85x205 cm
- Secretlab TITAN Evo "Soft Weave"- Regular - 5 év garancia Bontatlan, Új, Számlával
- ÚJ Besen BS20 Smart 11-22kW elektromos autó töltők GARANCIÁVAL, számlával, készleten
- Fibaro okos radiátor termosztát szett (Fibaro Heat Controller+Temperature sensor) - z-wave