- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- iPhone topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Májusi bemutató, júliusi piacra kerülés, áremelés
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- 1520 mAh-val rövidíthetik meg Európát
-
Mobilarena
Ha kérdezel, akkor kérdezz úgy, hogy segíthessünk: írd le a gyártót, típust, évjáratot és motorkódot/ teljesítményt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
gzbotii
nagyúr
Ma reggel -13° elég nehezen indult a gép (újra - tavaly is ezzel szívtam -13-15° alatt. Volt szerelőnel, aki megnézte, izzítógyertyat is kimérte illetve autóvillamossági műhelyében, akik azért elég jók). Minden ok volt.
Ma kb 3mp tekerés után olyan kerregő hang jött az önindító felől, mintha járó motorra rainditottam volna. Gyújtást levettem, újra indítok, és egy másodperc múlva újra ilyen hang. Harmadik indításra már poc-roff volt kb.
Előtte kb 20mp hagytam izzitani. Aku töltottseg megfelelő kell legyen, eddig sem volt baj vele és tegnap is ráraktam Aldis okostöltőre. Megfelelő erősseggel tekert. November óta csak prémium gázolajat tankoltam bele (MOL és ÖMV).Tipp?
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD RX Nitro+ 6700XT 12GB Corsair 4000D ASUS ROG 650W
- Xiaomi Mi 11 8/256GB HIBÁS!
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Üzleti Fujitsu Lifebook u7510 15,6" FHD IPS 2021/08. havi gyártás
- Hp Prodesk 600 G3/ G5/ G6 SFF/ i5 8-9-10 gen, i7-9700 vagy "félkonfig"/ Win11- Számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest