Hirdetés
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- One mobilszolgáltatások
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Poco X6 Pro - ötös alá
- iPhone topik
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Garmin Tactix 8 AMOLED - bevetésre kész
- EarFun Air Pro 4 - a cél a csúcs
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
-
Mobilarena
Ha kérdezel, akkor kérdezz úgy, hogy segíthessünk: írd le a gyártót, típust, évjáratot és motorkódot/ teljesítményt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
gzbotii
nagyúr
Ma reggel -13° elég nehezen indult a gép (újra - tavaly is ezzel szívtam -13-15° alatt. Volt szerelőnel, aki megnézte, izzítógyertyat is kimérte illetve autóvillamossági műhelyében, akik azért elég jók). Minden ok volt.
Ma kb 3mp tekerés után olyan kerregő hang jött az önindító felől, mintha járó motorra rainditottam volna. Gyújtást levettem, újra indítok, és egy másodperc múlva újra ilyen hang. Harmadik indításra már poc-roff volt kb.
Előtte kb 20mp hagytam izzitani. Aku töltottseg megfelelő kell legyen, eddig sem volt baj vele és tegnap is ráraktam Aldis okostöltőre. Megfelelő erősseggel tekert. November óta csak prémium gázolajat tankoltam bele (MOL és ÖMV).Tipp?
Új hozzászólás Aktív témák
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Synology NAS
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen autót vegyek?
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Milyen egeret válasszak?
- Okos Otthon / Smart Home
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- További aktív témák...
- Lenovo V130-14IKB laptop /i3-6006U/8GB RAM/zsanér törött
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 42C3 - 42" OLED EVO - 4K 120Hz 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700 / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 250SSD+500HDD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest