Hirdetés
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Egy sajtburi, orrcsepp és egy feltöltős teló lesz házhoz, köszi!
- Kamera előtt az iPhone 17 széria mintadarabjai
- Yettel topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
-
Mobilarena
Ha kérdezel, akkor kérdezz úgy, hogy segíthessünk: írd le a gyártót, típust, évjáratot és motorkódot/ teljesítményt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
macilaci78
nagyúr
válasz
Motion_Blur #161928 üzenetére
Sedan, hátul nincs fejtér, nincs tolatóradar benne, nem érzem a seggét, elöl meg nekem kicsi, az a plüss kárpit sem segít a beszállásnál.
Egyszer hozzáértem a hátuljával egy olyan vastag törzsű fához, mint a csuklóm, apám meg jól lehordott a műanyag díszlécen keletkező beszakadt körömnyi prezúrért. Az, hogy ő ugyanott két tenyérnyi darabon verte le a vakolatot a garázsban, az persze rendjén van. Nem szeretem azt az autót, nem érzem benne jól magam. Volt olyan, hogy két olajcsere közt 1200 km-t ment az autó és ebben benne volt az is, hogy olajcserére elvitték.thefreeman: Jaja, én is a dízel Passatot igyekszem minden héten megjáratni kicsit. Most Diósdra megyünk vele enni egy hambit.
Új hozzászólás Aktív témák
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Eredeti játékok OFF topik
- Már iPhone-on és iPad-en is játszható a Resident Evil 3
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gumi és felni topik
- Steam Deck
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- Asus ROG Strix G16 G614JV - 16"WQXGA 240Hz - i7-13650HX - 16GB - 1TB - RTX 4060 8GB - 2 év garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga X390 - i5-8G I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 4070 Super GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest