- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Yettel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone topik
- Kategóriájának kuriózuma a Motorola Edge 70 Pro
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- One mobilszolgáltatások
- Magisk
Új hozzászólás Aktív témák
-
regent
aktív tag
Nekem is volt már ilyen. Valami 74o-val mentem preflop allin AA ellen (vagy hasonló), mert éreztem, hogy nyerek. ès nyertem is. Meg persze volt már sokszor az ellnkezööje is, mikor éreztem, hogy el kell dobni, de persze megadtam, és tényleg az volt nála, tényleg el kellett volna dobni. Vannak ilyen dolgok, belsöö hang, csak meg kell tanulni hallgatni rá.
Visszatérve a pontosan akkora hívásra, amenyi az ellenfélnél van, illetve az allinre.
Preflop emelek 99-el, adja,flop JQ5, allin megyek, adja TT-el. Persze szar játék részemrööl, vita nélkül. De azért kérdéses a call is.
Preflop emelek, A9o-val, adja, 38Q flopon c-bet-adja. x turn -csekk-csekk, river 9, pontosan az elöötte lévöö összeget emelem, eldobja aa KQ-t (megmutatta)
és hasonlók. Más nem próbálja ki? Kiváncsi vagyok véletlen-e, vagy egy kis általános fekete folt a legtöbb ellenfél gondolkodásában.
Új hozzászólás Aktív témák
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Eladhatatlannak ítélt CPU-k eladásával javult az Intel node-ok kihozatala
- Yettel topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Samsung kuponkunyeráló
- Napelem
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Futás, futópályák
- Battlefield 6
- Gitáros topic
- További aktív témák...
- DJI Mavic 3 Cine Premium Combo - Apple ProRes & 1TB SSD - DJI RC Pro - 3db akku - 2 év garancia
- DJI NEO Fly More Combo (FMC) drón szett
- Minimalista Nemesacél gyűrűk, ásványokkal és opálokkal. Nők és Férfiak számára egyaránt!
- Philips Shaver Series 7000 (elektromos 3 fejű borotva)
- DJI Goggles 2 FPV drón szemüveg
- Bomba ár! Dell Latitude 3500 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" HD I Cam I W11 I Gar!
- BESZÁMÍTÁS! Nintendo Switch V2 32GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Intel Core i9 12900KF 16 mag 24 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Super 6GB Rampage SHIVA DeepCool 400W
- Apple iPhone 12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest