Hirdetés
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Milyen okostelefont vegyek?
- Távozik az Apple vezérigazgatója
- Így spórolhat az Apple az iPhone 18 kijelzőin
- Huawei Watch D2 - nyomás utána!
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Motorola Moto G84 - színes egyéniség
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
Új hozzászólás Aktív témák
-
concret_hp
addikt
válasz
concret_hp
üzenetére
időközben 4/8K 1K ante-nél 389K zseton 5/46, amikor 3005 zsetonom volt, akkor ugye tökutolsó voltam 11x playánál

-
concret_hp
addikt
2500/5000 vakoknál 625 ante mellett 3005 zsetonról 6 hand alatt 94185 úgy hoyg egy KK-val csak a vakokat vittem mennyire kemény?

(persze ha behúzok egy coinflipet akkor 3005 helyett 190K zsetonom lett volna....
) -
adalbert1
veterán
Ahhh, most estem ki 1500$ unlimited rebuy garantáltról ezzel a handdel.
Ugyan ritkán tornázok, de azért 1-2-szer odaérhetnék a final table-re.
szerk.: ja, azt elfelejtettem, hogy 30-ik lettem, viszont ezzel simán átlagzseton körül lettem volna, kis szerencsével meglehetett volna a final table is.
-
attiati
veterán
válasz
concret_hp
üzenetére
jaja
de most meg is erősítetted, hogy holdem manager jobb
csupa őstaggal vagyok körülvéve
-
attiati
veterán
válasz
concret_hp
üzenetére
de valamikor ezt kérdeztem ám, hogy melyik a jobb?

sajna nincs
Luckyace-n PT3 promo van, biztos nyomatni kell a sz*rt is
milyen rém ronda avatarjaitok vannak
-
adalbert1
veterán
dittike a szégyen Érdemes a chat ablakot figyelni, hozzá tartozó hand history
-
attiati
veterán
válasz
L|zsidoboz
üzenetére
köszi, akkor még játszok ezért a PT3ért
az a HUD az micsoda? -
L|zsidoboz
őstag
válasz
attiati
üzenetére
Mit gondolsz, ha ennyire változik a játék képe egyik hétről másikra, miközben az én játékom nem változik, azzal mit lehet tenni?
Nem változik hétről hétre a mezőny jelentősen, egész egyszerűen a nagy játékosállomány miatt egyszer laza, máskor feszes asztalhoz kerülsz.
Ezért kell egy tracker+HUD, és akkor tudod, hogy mikor hogy kell játszani. -
SLYM
veterán
válasz
concret_hp
üzenetére
nem mindegy, hogy napi 200 handet kell játszanom egy tök alap stragétiával ugyanannyi pénzért(bónuszért), vagy sokkal többet egy sokkal bonyolultabb játékban. egyszerűen a full tilt az SSS-nek kedvez. olyan promója van, hogy napi 200 hand NL100 SSS-ben elég egy szép bónusz kivételéhez. napi 100FTP-ot kell érte termelni. SnG-n ez a 100 FTP csak nehezen jön ki, 10x annyi játékkal. meghát mindig is ki akartam próbálni a CG-et is. jó ez még csak SSS, de ez még mindig közelebb áll a FR-hez, vagy a SH-hez mint az SnG
-
adalbert1
veterán
Ennél szarabbul ritkán lehet megjátszani egy KK-t preflop. Kb. az volt a szerencséje, hogy az utána levő nyomta tovább a gay miniraiset
-
SLYM
veterán
válasz
concret_hp
üzenetére
átfogalmazom. postflop a játékom még nem tökéletes

-
attiati
veterán
válasz
L|zsidoboz
üzenetére
Mit gondolsz, ha ennyire változik a játék képe egyik hétről másikra, miközben az én játékom nem változik, azzal mit lehet tenni? (ugyanaz a limit, ugyanaz a terem, FR) Hogy lehet hozzá alkalmazkodni, vagy miről lehet időben észrevenni? Segít ezenen majd egy tracker porgram?
Gondolok arra, hogy pl fennti AQ5 nálam 55 szituban all-in jellegű szituációkat múlt héten még sorban adták top és second párral vagy semmivel, most meg eldobálják az összeset, vagy erősebb handet mutatnak ellenem.
Csak nézek, és reménykedek, hogy a megszokott játomhoz való merev ragaszkodás majd jó lesz. De nem érzem így az asztalt, a játékot.
concret_hp nem szóltam
az sehogy
drillre gondoltam aszem 
-
attiati
veterán
válasz
L|zsidoboz
üzenetére
Gyakorlatilag most már fogalmam nincs, kinél mikor milyen lap lehet.
Főleg tipikusan olyan helyzetekben, hogy nálam kétpár, és visszaemelnek.
Vagy setem van gyenge kísérővel, és visszaemelnek.közben sikerült még 10$ vesztenem

De két handdel később 10$ beülőt dupláztam:
J2 kézben
flopon 782
én meg félrenyomtam allint
Igazából azt sem értem, hogy az utóbbi egy hétben miért nem adják meg emeléseimet.
Asztalon AK5, nálam 55, potbetemet dobják 4en.
Vagy riven lejött dupla lyuksoromra monsterbet, senki nem adja.Másik két játékos partyjában. Asztalon AQ78J. Erre a tag a riveren lejött J párral adja az ellenfél backdoorflushével betolt monsterbetet.
Nem a lemákolások zavarnak Luckyace-n, hanem pont az első héten megszokott idióta megadások fishektől. Most meg idióta megadások helyett fullokat látok fullommal szemben. Azért nagy változás, pedig limit ugyanaz, és FR továbbra is többnyire.Szerk:
Na ezeket hiányolom (pokerhand.org-ra sajna nem tom kirakni):
nálam 46
5A464 (első és utolsó két lap treff)
Nagyon olcsón hagyták showdown-ig menni. Ott meg persze mindenki licitált, hoyg nála lesz a magasabb treff.
De továbbra is feltűnő nekem hogy az utóbbi két napban 7-8szor volt flopon egyszerre flösh és alul-felül sorhúzóm, és egyszer sem jött le egyikse. -
attiati
veterán
válasz
L|zsidoboz
üzenetére
Kitartásom az van általában, ha látom a célt. De tegnap nagyon szokatlan ellenfelekkel akadtam össze, igaz 6-ból 3 SH asztal volt. Bennem maradt a kiszámíthatatlan játékuk nyoma. Nem fish volt.
Nálam 96.
Ketten néztünk flopot: 9Q9
én 2/3 potbet, ő adja
Turn: Q
Én potbet, ő reraise 2 potnyit, én fold. Fogalmam nincs, hogy blöffölt, vagy Q-val adta flopon a betemet.
A tag német volt. Előtte másik játékos ellen 52-vel betelt A10K flopon. Lehet, hogy csak imidzsépítés miatt. Mert az azt követő partikban 77-el flopolt set-jét, és hasonló handeket ezek után bőven kifizették.
Azért nem ehhez vagyok szokva ezen a szinten.FR-en meg nem fizetik ki monster lapjaimat, csak a feszes játék megy.
Mintha 1 hét alatt eltűntek volna fishek. -
adalbert1
veterán
Az ilyeneket már szeretem.
Főleg hogy azt hittem legalább 1 emberrel split pot lesz. -
adalbert1
veterán
Hmmm, felfedeztem egy érdekes SNG fajtát a bosson. Cooler név alatt fut, a prize pool az első 5 között oszlik szét egyenlően (mindenki 20%-ot kap, csak 10 fősből van ilyen).
Annyiból jobban tetszik mint a sima SNG-k, hogy 5-be sokkal többször jutok, mint 3-ba, más kérdés hogy hosszú távon megéri-e?
-
L|zsidoboz
őstag
válasz
attiati
üzenetére
Lehet a hozzáállásoddal is baj van. Én mikor egy hét alatt elbuktam a br-m egyharmadát (ami azért még nagyobb tétel is volt), nem úgy álltam neki másnap, hogy megyek egy limittel feljebb és elbukom a maradékot, hanem megnyugodtam, átgondoltam a jövőmet, és aszerint játszottam tovább. Megérte.
Ha ez neked nem megy, akkor tényleg ne pokerezz. -
attiati
veterán
300$-al fel lehet menni NL25re?
-
attiati
veterán
válasz
concret_hp
üzenetére
viccelsz?

Annyi történt, hogy mindig nekem volt jobb kickerem.
Flushnél overflushöm volt.
Két párom vs. flush riveren fullra fejlődött.
Slowplayer fullom az ellenfélnél riverre szerencsére flush-sé fejlődött. Allint megadta.
Csak ilyenek voltak, így tudtam tartani a 7-8 $/órát. Ami szerintem minimum elvárható.Csak az nem hagy nyugodni, hogy valami nem sikerül. De csak elveszíteném a többit is így. De igazából meguntam az egész pókert.
knock knock knockin' oh heaven door, vagy mi az szám címe?
subidubidúúJ10 vs AA
fop: J78
turn: J
river: A
már akartam neki írni, hogy besz*ptad öregKét nap alatt pókertőke -25%

És naponta -3 óra alvás.
Jó biznisz.Majd lehet kocapókeres leszek, és ha kell pár dolcsi, akkor kiveszem valamelyik terem 50-100$ bónuszát negyedévente.
viszont!!!
Cserébe 60 ponttal gyarapodtam a 100 dollár elvesztése közben. És már csak 400 kell a PT3-hoz
Jaj de boldogan megyek ma aludni 
-
adalbert1
veterán
Na bosson sikerült végül 3€ mínuszra kihozni az eddigi munkásságot elseje óta.
Amiért még sem zavar, az az hogy termelődnek a VIP pontok + a rakebackhez is gyűlik a rake rendesen. -
concret_hp
addikt
válasz
attiati
üzenetére
bónuszok meg minden nélkül az utóbbi 2 hét kb. minusz 10-12 beülő.

(igaz, hoyg csak az allinev-t nézve legalább nullszaldón kéne lennem, a sok nem allines túlhúzásról nem is beszélve) ebből kb. 2-3 ment el hülyeségen talán. van ilyen. (bár már igazán vége lehetne)
új helyen valszeg azért megy jobban sztem, mert akár tudat alatt is, jobban odafigyelsz a játékra. -
-
attiati
veterán
válasz
concret_hp
üzenetére
Visszajöttem -50$ra, most 2 óra alatt újra -90en vagyok tegnapelőtthöz képest. Igaz még íyg is kicsi pluszban a két héttel ezelőttihez képest.
Az elején befizettem, új terem, nől a pénz, megvan a 6-7$ órabér. Király minden.
Most ott tartok, hogy az egészet nem éri meg. Már a sokadik remény votl megint.
Akárhogy csinálom, akármivel próbálkozom, nincs ebből pénz.
150-200 ft-okért rohadok egy órát a monitor előtt.Nem zavarna, ha elveszítem mindet. Inkább pont ez az, hoyg bármit próbálok, se föl-se le. Vagy épphogy fel. Csomó ideje rámegy az embernek értelmetlenül.
Meg a sokadik besz*patás, hogy az elején "jééé ez megy". Aztán mikor lelkesen tanul az ember, készül, utána puff oda neki.Igazából egy AK vs. AJ flopon A, aztán végül J a riveren szituval volt első tilt.
Most meg egy AA vs KK, turn-on K a második.Van erre valami magyarázat, hogy új teremben felfelé indulok el mindig, de durván?
-
concret_hp
addikt
válasz
attiati
üzenetére
de halállomány, de valahogy nem a "szokásos" játék megy arrafele én legalábbis anno nem nagyon tudtam rájönni, hogy hoygan is kéne ott nyerni. ilyen line pl, hogy végig csekk-call, riveren csekkréjz ollé tök semleges riverre. + a szoftver is elég idegesítő úgyhoyg nem is néztem feléjük jóideje.
egyébként sng-vel meg tourokkal próbálkozz, na ahhoz aztán tényleg totál fogalamtlanoknak láttma őket.
-
attiati
veterán
nem úgy volt hogy 888 hálózat tiszta halállomány?
fulljaim sorban találják szemben magukat fullokkal
Pókerjeimet senki nem adja, preflop emeléseket senki nem adja.
-70$-on vagyok két nap alatt Nl10-enIgazából nem értem, mert akárhova befizetek, eleinte meglódul a szekér, aztán bukó.
-
Vandit.
addikt
-
adalbert1
veterán
Ha jól emlékszem játszottam én veled NL20 SH-n is, és akkor koránt sem SSS-t toltál.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Elkezdtem a bosson játszani a 250%-os reload miatt, hát eddig vegyesek az érzéseim.
A kezelőfelület egyre jobb, viszont hogy arra nem voltak még mindig képesek hogy átméretezhető ablakok legyenek.
Alacsony limiten még mindig ez a legnagyobb halastó ahol jártam, viszont eddig 2 nap alatt csak mínuszt sikerült termelni pár gázosabb szitu által.
Mondjuk ma jött vissza rendesen belőle, omaha SH-n két gyerek neve mellé is sikerült beírni, hogy ATM, ketten együtt úgy 5 beülőt toltak át eddig, sajnos csak PL10-en játszottunk. -
Vandit.
addikt
válasz
concret_hp
üzenetére
Akkor az most bejött. Viszont most floppoltam fullt.

-
Vandit.
addikt
Mennyi az esélye full asztalnál, hogy 2 embernek is magasabb pocket párja legyen, mint nekem? 77-em volt.
-
Vandit.
addikt
Egészen hihetetlen. 5 leosztásból 2 KK-t, 2 AK-t és 1 AA-t kaptam és mindegyiket kifizették.
Ráadásul az egyikkel allinig mentünk, mert neki is fullja volt meg nekem is csak nekem nagyobb. 
-
SLYM
veterán
-
regent
aktív tag
Hozzá lehet. Ahogy írtad is már jönnek-mennek a 10$-ok. Ezután ha beülsz NL10-re, már nagyon nyugodtan fogod adni AKs-el a maniac preflop allinját. Pedig elöötte lehet eldobtad volna, vagy zabszemmel a sggedben szorítottál volna a kis beülöödért.
Ezt szerettem az SSS-ben, hogy utánna jobban láttam az esélyeket, és gond nélkül voltam agresszív, ha annak kellett lenni. Most már enélkül is megy, de akkor még nem ment. -
SLYM
veterán
válasz
L|zsidoboz
üzenetére
kemény. hozzá lehet szokni ehez is? úgyértem most, hogy már jó ideje NL50 SSS-t tolok azok a 10$-ok már jönnek, mennek, de pl kipróbáltam most az NL100-at mindig feszült voltam közbe. mondjuk amikor NL10-ről 25-re mentem akkor is ez volt.

-
-
SLYM
veterán
válasz
L|zsidoboz
üzenetére
aztakurva ez a pot akkora volt, mint a magyar átlag fizu.

azt írod ez a legnagyobb nyert pot életedben. volt ennél nagyobb vesztett?
tényleg kinek mi volt a legnagyobb pot eddig? nekem eddig 45$

-
viharhozo
addikt
válasz
concret_hp
üzenetére
El, de nem mond semmit, nagyon regen vizsgaztam valszambol.

Addig nyilvan stimmel, h a nalad levo lapok befolyasoljak az eselyt, de ettol fuggetlenul azt csak tippelni tudod, h a masiknal mekkora esellyel lehet egyszinu lap, igy a flopolt flos eselyet eleg nehezen hatarozod meg.
Gyakorlatban meg igy nez ki a dolog.
-
viharhozo
addikt
válasz
concret_hp
üzenetére
A flopolt flos eselye ilyen alapon meghatarozhatatlan, mivel sose tudod pontosan, mikor van a masiknal ket egyszinu lap.
-
L|zsidoboz
őstag
Életem eddigi legnagyobb nyert potja.
Amúgy ilyen gyenge asztalt, mint ami itt van, nem sűrűn látok NL200-on.
-
L|zsidoboz
őstag
válasz
[Anduriel]
üzenetére
Én is így csináltam volna.
-
viharhozo
addikt
válasz
[Anduriel]
üzenetére
Jo.
-
[Anduriel]
aktív tag
Ki hogy vélekedik erről a handről: [link]
Mennyire játszottam szarul? Mondjuk 4 handdel ezelőtt kicsit tiltre tettem magam, mert KK-m volt, flop: Kxx itt all-in mentünk.(flop előtt 4bet volt) Ellen mutat QQ, mondom már csak backdoor pókerrel nyerhet. És nyert
(Az asztal ugyanez volt)Na mindegy, tehát a fent említett handről így gondolkoztam:
Flop előtt:
squeeze és call között vaciláltam, majd inkább úgy döntöttem h. csak call és utána majd meglátjuk.
Flopnál:
Itt ugye volt volt 2 overcardom + nutflöss drawm, a flop betpotnál én egy overpárra gondoltam amit védeni akar a flösstől, és ha ez nem AA akkor van +3 outom, sőt ha képes volt ezt JJ-vel tenni ami azért szintén nem lehetetlen akkor még 3, plusz a backdoor soresély az megint egy out. Reraise allint azért nem mondtam, mert szerintem akkor teljesen nyílvánvaló lett volna, hogy draw-m van ezért döntöttem a reraise 10dollárig mellett(itt lehetett volna 12, de ez már lehet h. teljesen mindegy lett volna) amire talán dob, de ha ollézik akkor azt már instacallozom. Tehát azért döntöttem itt az ollé mellett, mert a FE-vel meg az outjaimmal ami akár 16 is lehet, de legrosszabb esetben 9, úgy véltem ez a helyes. Na akkor jó ez így vagy nem
-
viharhozo
addikt
válasz
concret_hp
üzenetére
Elnezest a pontatlan fogalmazasert, megyek, seggberugom magam.
Aki flopolt flostol fel, menjen vissza sakkozni!
Ahogy latom, kened ezt a temat. Azt mondd meg, ennek mekkora az eselye ill. mekkora esellyel tudom sotgannal fejbeloni az ilyen tapirokat negy es fel meter tavolsagbol.
-
L|zsidoboz
őstag
válasz
concret_hp
üzenetére
Nem egyszínű flopon mégis hogy lehetne flusht flopolni szerinted?

Így szerkesztve már értem, hogy miről van szó.

-
concret_hp
addikt
válasz
L|zsidoboz
üzenetére
nyílván ha egyszínű flop jött amiről szó volt.
tehát: 2 egyszínű laphoz flöss flopolunk az 0.84%
3 egyszínű lap jött flopra és az ellennél flöss van ha nálunk nincs ilyen lap: ~ 4%
(10 alatt a 2 / 47 alatt a 2)(nem tanultál valszámot?
) -
L|zsidoboz
őstag
válasz
concret_hp
üzenetére
Flopra?
Ez mégis hogy jön ki?Ha nekem 0.84%-om van a flopolt flushre, akkor az ellenfélnek ne legyen már 4% HU-ban.
-
concret_hp
addikt
válasz
L|zsidoboz
üzenetére
hogyan lenne már szerinted?
ha P(A|B) = 0.0084 abból nem következik P(B|A)-ra semmi
egyébként ha mondjuk nálunk nincs az egyszínű lapok közül egy se, akkor annak esélye hogy az ellennél flöss van nagyságrendileg 4%
(feltételezve, hoyg minden lappal játszik, ami ugye nem igaz, tehát még több) -
L|zsidoboz
őstag
válasz
concret_hp
üzenetére
De igaz lehet, ha HU-ozunk.

-
concret_hp
addikt
válasz
L|zsidoboz
üzenetére
ez fordítva nem igaz, hogy kevesebb mint 1% az esélye hogy valakinél ott a flöss, ha 3 egyszínű jön. (Bayes tétel)
-
L|zsidoboz
őstag
válasz
concret_hp
üzenetére
-
SLYM
veterán
válasz
concret_hp
üzenetére
pont ezt akartam én is írni
a kézhez. preflop 0.24-ig emelés, flopon c-bet, turnön 3/4 pot emelés, river call
-
L|zsidoboz
őstag
válasz
-=Jam=-
üzenetére
Ezen a limiten a c/r 99%-ban erős kezet takar, így valószínűleg dobnék dobnék.
De mint felsoroltam, rengeteg kéz van, ami meg fog adni/dobni fog.
Flushdrawtól és sorhúzótól pl. máshogy nem tudsz pénzt kihúzni, mert riveren már dobni fognak, ha nem jön a lapjuk.A turn csekket akkor tartanám jó döntésnek, ha blöfföt akarnánk kicsalni az ellenféltől, és tudjuk, hogy nem csak a lapot, hanem az ellenfelet is játsza.
Azt viszont nem értem, hogy AK-val milyen boardot szeretnél, ha nem egy ilyet?
Mert ritkán fogják kifizeteni azokat a boardokat, ahol monstered van (legalábbis közepes limiten tuti). -
-=Jam=-
addikt
Én se hiszem el soha, de azért ilyenkor próbálok olcsón bemutatást látni, hogy a lehető legkevesebbet bukjam, ha mégis bejött az ellenfélnek. Nem az ilyen kezekkel szeretnék nagy potokért játszani, arra ott vannak a monsterek (set, sor, flush...). Persze nyilván mindenkinek más a stílusa, ezért szép ez a játék

-
Pá
addikt
-
Pá
addikt
válasz
concret_hp
üzenetére
Ha preflop nagyobb lett volna az emelés és leszűkítjük a mezőnyt, az megkönnyítené a döntést. Így a multiway pot miatt eseteg indokolt lehet a csekk.
De én akkor is inkább emelnék, hiszen Ő is látja a flushdraw-t, szóval ha set vagy kétpár lenne nála, sztem jobban védené. De a játéka alapján én inkább húzóra tenném. -
concret_hp
addikt
sztem sem rossz a turn csekk, egy elég necces lapnál potkontroll. nemtom hogy ev-ben mennyi lehet a különbség egy csekk meg egy bet közt, de szerintem nem sok, tudom hogy az ilyen nem sokakon összességében nagyon sok tud múlni... de ha lenne infó az ellenről ugyebár lényegesen könnyebb lenne a döntés.
-
-=Jam=-
addikt
válasz
L|zsidoboz
üzenetére
És ha jön a check/raise, akkor mit csinálsz?
Könnyen lehet, hogy a jobb lapot fogod eldobni.
Sztem sokkal okosabb itt egy check behind, és river call. -
L|zsidoboz
őstag
válasz
-=Jam=-
üzenetére
Talán az összes Kx, Ahx, Qhx megad.
Másrészt dobathatunk pp-ket, lyuksorokat, amik csak callozták a cbetnek hitt nyitásunkat.
Igaz ez nem sok, inkább csekkeljünk, nem kell info az ellenfél lapjáról, majd riveren herocallozunk. Hátha addig nem javul fölénk az ingyenlappal.Ezt NL200-on se csekkelném el turnön (márha normálisat nyitottam volna preflop), innentől meg nem értem hogy jön ide, milyen a limit.
Ha arra gondolsz, hogy jöhet 6x-szel, ez sztem benne van a pakliban, de ennyit fel kell vállalni. -
-=Jam=-
addikt
válasz
-=Jam=-
üzenetére
Egyébként ennél a handnél a turn check teljesen rendben van, nincs túl erős kezünk, alacsonyan kell tartani a potot, és olcsón showdownt kell nézni. Úgyhogy nem értem miért kéne itt turnnél nyitni, milyen laptól vártok értéket, ami megad és vezetünk ellene??
Jó persze ezen a limiten könnyen lehet, hogy jók vagyunk...
-
-=Jam=-
addikt
Esetleg így:
Party Poker, $0.02/$0.05 NL Hold'em Cash Game, 9 Players
[url=http://www.leggopoker.com]LeggoPoker.com[/url] - [url=http://www.leggopoker.com/hh]Hand History Converter[/url]SB: $4.97
BB: $4.84
UTG: $7.70
UTG+1: $6.37
UTG+2: $4.50
Hero (MP1): $4.49
MP2: $6.88
CO: $3.49
BTN: $1.56Pre-Flop: A
K
dealt to Hero (MP1)
UTG folds, UTG+1 calls $0.04, UTG+2 calls $0.04, [color=red]Hero raises to $0.12[/color], MP2 folds, CO calls $0.12, 3 folds, UTG+1 calls $0.08, UTG+2 calls $0.08Flop: ($0.54) 2
6
K
(4 Players)
UTG+1 checks, UTG+2 checks, [color=red]Hero bets $0.40[/color], CO folds, UTG+1 calls $0.40, UTG+2 foldsTurn: ($1.34) 4
(2 Players)
UTG+1 checks, Hero checksRiver: ($1.34) 6
(2 Players)
[color=red]UTG+1 bets $1[/color], Hero calls $1Results: $3.34 Pot ($0.16 Rake)
UTG+1 showed K
5
(two pairs, Kings and Sixes) and LOST (-$1.52 NET)
Hero showed A
K
(two pairs, Kings and Sixes with Ace kicker) and WON $3.18 (+$1.66 NET)Mondjuk így sokat kell rajta szerkeszteni, mert a PH!-n másképp kell képet berakni, mint ahogy a konverter átalakítja, úgyhogy a pokerhand.org a legtutibb

-
SLYM
veterán
válasz
Gyuri16
üzenetére
Party Poker, $0.02/$0.05 NL Hold'em Cash Game, 9 Players
[url=http://www.leggopoker.com]LeggoPoker.com[/url] - [url=http://www.leggopoker.com/hh]Hand History Converter[/url]SB: $4.97
BB: $4.84
UTG: $7.70
UTG+1: $6.37
UTG+2: $4.50
Hero (MP1): $4.49
MP2: $6.88
CO: $3.49
BTN: $1.56Pre-Flop: A:spade: K:club: dealt to Hero (MP1)
UTG folds, UTG+1 calls $0.04, UTG+2 calls $0.04, [color=red]Hero raises to $0.12[/color], MP2 folds, CO calls $0.12, 3 folds, UTG+1 calls $0.08, UTG+2 calls $0.08Flop: ($0.54) 2:heart: 6:heart: K:heart: (4 Players)
UTG+1 checks, UTG+2 checks, [color=red]Hero bets $0.40[/color], CO folds, UTG+1 calls $0.40, UTG+2 foldsTurn: ($1.34) 4:diamond: (2 Players)
UTG+1 checks, Hero checksRiver: ($1.34) 6:spade: (2 Players)
[color=red]UTG+1 bets $1[/color], Hero calls $1Results: $3.34 Pot ($0.16 Rake)
UTG+1 showed K:diamond: 5:heart: (two pairs, Kings and Sixes) and LOST (-$1.52 NET)
Hero showed A:spade: K:club: (two pairs, Kings and Sixes with Ace kicker) and WON $3.18 (+$1.66 NET)használd a leggopoker.com-ot. így ilyen alakban jelennek me a handek
-
regent
aktív tag
válasz
Gyuri16
üzenetére
Flop után ilyen akciókkal még ne legyél biztos semmiben. Pont így játszotta volna a flopolt flösst, mivel te alighanem emelni fogsz, ezért csekkelt, aztán megadta, mert nem akart elijeszteni. Turnön viszont ilyenkor az ellenfelek 99%-a emelni fog ha kész lapja van, erre figyelj majd, ha ilyen helyzetbe kerülsz alighanem verve van a párod.
Preflop én rászoktam a potnyi betre (cake-en van ilyen gomb, nem izgat, hogy néha csak 3.5 BB az emelésem, néha meg 8, de tejesen readelhetetlen, hogy mivel emelek éppen).
Amúgy az ökölszabály a 4BB+ 1BB/ limpelö preflop raise.A lejátszás amúgy nem annyira rossz, turnön emelj, ha visszatolják eldobható, ha csak adják akkor jó lehetsz TPTK-val, de törekedj olcsó terítésre, ha nem jön veszélyes lap. Ha lejön a negyedik szín ezen a limiten sokan bentmaradnak Ax-el flössre várva potnyi betek ellenére is, szóval ilyenkor én fájó szívvel feladom a partit, ha nagyot emelnek.
-
-
L|zsidoboz
őstag
válasz
Gyuri16
üzenetére
A 0,12-es emeléssel az a baj, hogy mögötted ketten már megadtak, és a két vak is még játékban van, így túl jó oddsot kínálsz egy multi-way potra.
AK-val inkább próbálj meg szűkíteni, hogy egy, max. két ellenfeled legyen, és lehetőleg jó pozícióban legyél velük szemben, de az sem baj, ha mindenki dob, így játék nélkül nyersz 3,5 nagyvakot. -
Gyuri16
senior tag
koszi mindannyiotoknak. igazabol en is a turnre voltam kivancsi mit szoltok, igy utolag nem tudom megindokolni hogy miert checkeltem
a preflop emeles nalam berogzult 0.12-re, mert ezt tobbnyire van aki megadja, bar ez most lazabb asztal volt -
Pá
addikt
válasz
Gyuri16
üzenetére
Preflop nyugodtan mehetett volna kb $0.20-ig és nálam turnon kötelező lenne a nyitás. Semleges lap jött le, ha flopon előrébb voltunk, szinte biztos, hogy most is mi vagyunk. És riverre sokkal több ijesztő kártya jöhet, mint ami nekünk segít, így miért adnánk ingyenlapot?
-
Gyuri16
senior tag
***** Hand History for Game 7260049816 *****
$5 USD NL Texas Hold'em - Wednesday, July 30, 15:59:19 ET 2008
Table Table 165379 (Real Money)
Seat 10 is the button
Total number of players : 10
Seat 1: stiefelolm87 ( $4.97 USD )
Seat 3: PRIORITY999 ( $7.70 USD )
Seat 5: NNeexxuuss ( $6.37 USD )
Seat 8: Lillyfee777 ( $6.88 USD )
Seat 9: ILoveAllIn16 ( $3.49 USD )
Seat 10: ddrogue ( $1.56 USD )
Seat 7: gyuri16 ( $4.49 USD )
Seat 2: kaputjan ( $4.84 USD )
Seat 6: sdvehkis88 ( $4.50 USD )
Seat 4: tJCib ( $2 USD )
stiefelolm87 posts small blind [$0.02 USD].
kaputjan posts big blind [$0.04 USD].
** Dealing down cards **
Dealt to gyuri16 [ As Kc ]
PRIORITY999 folds
NNeexxuuss calls [$0.04 USD]
sdvehkis88 calls [$0.04 USD]
gyuri16 raises [$0.12 USD]
Lillyfee777 folds
ILoveAllIn16 calls [$0.12 USD]
ddrogue folds
stiefelolm87 folds
kaputjan folds
NNeexxuuss calls [$0.08 USD]
sdvehkis88 calls [$0.08 USD]
** Dealing Flop ** [ 2h, 6h, Kh ]
NNeexxuuss checks
sdvehkis88 checks
gyuri16 bets [$0.40 USD]
ILoveAllIn16 folds
NNeexxuuss calls [$0.40 USD]
sdvehkis88 folds
** Dealing Turn ** [ 4d ]
NNeexxuuss checks
gyuri16 checks
** Dealing River ** [ 6s ]
NNeexxuuss bets [$1 USD]
gyuri16 calls [$1 USD]
NNeexxuuss shows [ Kd, 5h ]two pairs, Kings and Sixes.
gyuri16 shows [ As, Kc ]two pairs, Kings and Sixes with Ace kicker.
gyuri16 wins $3.18 USD from the main pot with two pairs, Kings and Sixes with Ace kicker.
PRIORITY999 has left the table.szerintetek? flop utan kb biztos voltam benne hogy nincs flush nala, lett volna ertelme agresszivebben?
-
regent
aktív tag
Vagy lépj be a megadott helyre, az accountodnál, és változtasd meg az E-mail címedet. Azután már írhatsz nekik arról a címrööl, és fognak is érdemben válaszolni.
Nyilván regeltél valamilyen emailrööl, és most másikról írva kérsz bizalmas információkat.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 16 Pro 128GB Natural Titanium használt, karcmentes 90% akku 6 hónap garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4684
- AKCIÓ! Gigabyte B450M R5 5 2600 8GB DDR4 512GB SSD GTX 1650 4GB ZALMAN T3 Plus Deepcool 400W
- Ultimate előfizetés akár 4028 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

)

Nem a lemákolások zavarnak Luckyace-n, hanem pont az első héten megszokott idióta megadások fishektől. Most meg idióta megadások helyett fullokat látok fullommal szemben. Azért nagy változás, pedig limit ugyanaz, és FR továbbra is többnyire.
Jaj de boldogan megyek ma aludni

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)