Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• sanzik
    senior tag

üdv!
    Olvasgatom a topicot egy pár napja és ma megjött az 50 dolcsi is a pokerstrategy-től.
    Igazi pénzben eddig még nem játszottam és ugye az teljesen más mint a játékpénzes bohockodások.
    Na most,hogy így beélesedett a helyzet ezzel a kapott pénzel,gondoltam jó leszek és megprobálok az ps-n tanult startégiával valami tudatos játékot produkálni.
    Erre pont most olvasom itt,hogy az ott leírt dolgok részben nagy ökörségek. :U
    Igy most kicsit elbizonytalanodtam...mert valami startégia mégis csak kellene.
    TV-ben elég régóta nézem a közvetítéseket és ugyan még nem próbáltam élesben,de ugy érzem egy csomót tanultam csak az ott látottakból is.
    Meg a játékpénzes próbálkozásaim is többnyire pozitivak,de az ebből levont következtetésimből nem tudom mennyire vehetem biztosra ,hogy van itt kersni valóm. :B
    Szóval nem szeretném ezt az 50 dollárt bebukni egy nap alatt és most van azért elképzelésem,hogyan fogok játzsani,de szivesen meghallgatnék valami jó tanácsot,hogy megjöjjön az önbizalmam. Attól félek túl óvatosra fogom venni a figurát.... :B

Új hozzászólás Aktív témák