Új hozzászólás Aktív témák

• regent
    aktív tag
    válasz üzenetére #2083

Tegnap már késő este benéztem 0.5-1$-ra, ami egy szinttel felettem van. Elképesztő ami ott ment. Volt egy játékos, az mindennel, de tényleg mindennel emelt, ráemelt, visszaemelt. Preflop, flopon, törnön, riverben. És hihetetlen módon bejött neki, Sorra nyomta le az AK-okat 62o-al, mert flopon leesett egy kettes, amire aztán végig visszaemelt. Igazi maniac játékot játszott, vagy inkább super system szerűt. Sajnos nem kaptam olyan lapot, amivel be tudtam volna szállni ellene, mert mellette mindig bent volt egy-két tight játékos is, és míg ellene jó lett volna egy K4o, :) a másik(ak) ellen már aligha.
    Azért őrült játék volt, de volt benne rendszer. Egyszer hárman néztek flopot, ő megadott egy emelést, és egy viszaemelést. Flop 546 szivárvány, ő emelt, eredeti emelő ráemelt, harmadik adta, erre ő visszaemelt,másik kettő adta. Törn: 546J, körcsekk. river: 546J2, ő emelt, és mindkét ellenfél bedobta.
    Én meg csak néztem. Mindkét ellenfél TAG-volt. Egymás ellen biztosan nem dobták volna be erre a soresélyre a valószinűleg magas párjukat, de egy ilyen mániákus ellen úgy gondolhatták, hogy jobb a békesség. Hiszen bármi lehet nála, nem?
    És érdekes módon (amíg figyeltem) nem nagyon hullámzott a pénze, amit egyik leosztásban elveszített azt a másikban visszanyerte. Lehet ez hosszútávon is nyerő stratégia?

Új hozzászólás Aktív témák