Új hozzászólás Aktív témák

• regent
    aktív tag

Azt imádom a calling station-ökben, hogy az asztal történései a legcsekélyebb mértékben sem befolyásolják a játékukat. Mert történhet bármi, a K6o olyan lap, amivel megadható egy preflop emelés (fix limiten), aztán megadható minden körben az emelés, csak hogy riverre lejöjjön egy 6-os, amivel megveri az AKs-emet.
    És még sorolhatnám a rossz élményeket, amik ma értek. Szinte mindegyik ilyen calling station-ök által. Ha csak kevés van belőlük az kezelhető, azt szereti az ember. De ha minden emelést megad kettő-három, sőt több ellenfél, akkor az embernek fogalma sincs, hogy csak az egyharmaduk jön végig a riverig a semmivel, vagy a kétharmaduk, és a maradék már flopon megvert egy drillel. :)
    Szóval buktam ma egy rendeset. Pedig múlt héten szépen fizettek a halak. Elképesztő amúgy, hogy mennyi, és mennyire képzetlen, rosszul játszó játékos van ezen a limiten.
    Délelőtt sokkal jobb a helyzet, akkor még dobatni is lehet. Estefelé az AA-nak már nem örül anyira az ember, csak azért játsza, mert ugye hogy nézne ki, ha egy körbelimpelt potba nem is emelne.
    Ma kettőt vertek le. Egyiket egy K9s, aki két párt flopolt, a másikat egy 22, aki egy hasonszőrű haverjával egyetemben végigjött, és a riveren lejött a harmadik kettese, amivel leverte a floppolt....ööö
    Ja, ez más volt. A második egy AKs volt amivel setet flopoltam, és a 22 végigjött, riverre fullja lett. Na mindegy, szívtam na.
    Megyek megvacsorázom, hagyom a fenébe a pókert mára, majd holnap délelőtt visszanyerem. :)

Új hozzászólás Aktív témák