Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Akciófigyelő: jelentős kedvezménnyel nyit a Honor 600
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Yettel topik
- Áll néma csend, repülő szárnya kint
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
Új hozzászólás Aktív témák
-
regent
aktív tag
Bassza meg, már megint.
AJo nagyvakban, középről egy limp, kisvak kiegészít, én emelek standard 4BB-t, mindketten adják. Flop 872 szivárvány. Csekkelek, középső fickó emel potnyit, kisvak bedobja. Ez gyanús semmi nem indokolja ezt a nagy emelést, ki akar zárni, tehát adom. Turn A, emelek 3/4 potnyit, vagy egy kicsit többet. Gondolkozik, adja. River K, és backdoor flush készen van, csekkelek, emel is egy szépet, megadom. És mije van? K2o.
Ezzel limpelt középről, adta az emelést, és a kettes párjával!!! a majdnem potnyit törnön, mikor kint volt egy A is.
Tudom, talán lehetett volna jobban megjátszani, egyből cont betet nyomni, de másként döntöttem. Az zavar, hogy jó volt a readem a flponál a betje után, hogy nem lehet erős lapja, és a végére pont az a k*rva K-esett le neki.
Amúgy azért játszottam meg így, mert közvetlen előtte agy mássik asztalon KQ-val nyomultam hasonlóan, bár ott button voltam, és előttem beemeltek a flopba, amit csak adtam, aztán törnön jött egy bizonytalan emelés azt is csak adtam, és a riveren a tényleg nagyon bizonytalan, ''na eldobod, ha emelek?'' emelésre rátoltam az allint, és bedobta. Ez nagyon erőssé tette bennem a bizonyosságot, hogy eszméletlenül jó, trükkös játékos vagyok, és ezt ismét be akartam bizonyítani. Hogy ilyenkor miért nem szólnak az őrangyalok? Vagy legalább rúgnának seggbe, vagy esnék hanyatt a székkel, vagy valami.
Na mindegy megyek birngázni, mert nagyon szép idő van, és délutánra felhősödést, meg esőt mond a meteorológia, úgyhogy most kell kihasználni a szép időt.
Hagyjátok ti is a fenébe a gépet, meg a pókert, aztán menjetek napozni, mindjárt itt az ősz.
[Szerkesztve]
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- Mazda topik
- Elektromos cigaretta 🔞
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Kés topik
- One mobilszolgáltatások
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Projektor topic
- További aktív témák...
- Bezior X500 Pro Összehajtható elektromos összteleszkópos kerékpár
- DJI FPV Fly More Combo drón
- DJI Mavic 3 Cine Premium Combo - Apple ProRes & 1TB SSD - DJI RC Pro - 3db akku - 2 év garancia
- Philips Sonicare 9900 Prestige elektromos fogkefe
- ELADÓ Radtel RT-920 (10W, CB sáv, RH) többsávos kézi amatőr adóvevő
- Lenovo Thinkpad P15 Gen 2 - 82 akkuciklus - 27% ÁFA- Garancia - 0373BE
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2 év gari
- i9-11900K / RTX 3080 / Z590i / 32GB 4000MHz / 1TB NVMe / 750w GOLD! BeszámítOK
- BESZÁMÍTÁS! ASRock X570 R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 4070 12GB Zalman S2 TG ADATA 750W
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4366
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest