Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Ricsard001

    csendes tag

    válasz zsolti72837 #5037 üzenetére

    Tudom, olyanok is. Pár napja leültem egy haverom mellé aki focit nézett, két percig ültem ott, és kétszer volt olyan műesés hogy a kamerák előtt kukucskáltak ki a kollégák a kezük közül a bíróra, ő pedig izgult a meccsen hogy vajon kit és hogyan büntetnek, mi lesz a végeredmény. És ez a fociélet-hierarchia legfelsőbb szintjein. Milyen lehet az alsóbb liga?
    Az olimpia első napjának első órájában nyíltan kezdik a bírók elcsalni a dzsúdó meg birkózás meccseket a kamerák és pármilliárd ember szeme előtt. Hidd el, nincsenek illúzióim. Éppen ezért szűkült le hihetetlen módon az általam nézett sportesemények száma. Egyszerűen eljön az a pillanat hogy az embernek már nincs pofája nézni. Legalábbis nálam.

    Pont azért szerettem meg a darts-ot, mert egy elég jó kis vidám közösségnek látszott a szurkolók tábora. Az utóbbi időben lett látványos ez a negatív hozzáállás /inkább úgy mondom nekem most tűnt fel/, mióta nézem a VB-t lépten-nyomon megy ez az elmebetegség, mintha a mezőny fele James Wade-é változott volna. Egyszerűen a közönség szó szerint széttrollkodja a meccseket.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák