- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Yettel topik
- Google Pixel topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ricsard001
csendes tag
válasz
repasil #4698 üzenetére
Nem rossz, bár nem is olyan jó... A többiek már leírták mi a gond vele, nem ismételném el én is. Egyébként az alapötletük nem rossz.
Tudom hogy nem barkács-félóra, de leírom én hogy dobtam össze a táblatartómat: vágtam egy 85x85 cm-es 10mm vastag OSB lapot, erre ragasztottam 4 cm-es zárt-cellás lépésálló hőszigetelést, a közepén körülrajzoltam a darts-táblát, kimélyítettem 1 cm-t belőle, ide beraktam egy a tábla körméretével megegyező OSB-t, és összefogattam a két lapot csavarokkal. A középső kerek OSB-re ment a táblatartó fémlap. Végül az egészet szövettel borítottam. Egyszerű és jól is néz ki.
Tervezem hogy jövőre összerakok egy fejlesztett verziót, kicsit nagyobbra csinálom, mondjuk 100-120 cm-esre, mert az elején még így is ment a biztonságos helyen kívülre, bár nem vagyok rá büszke.... És ki tudja ki játszik rajta később. 4 helyett 3 cm-es hőszigetelést ragasztok rá, és azt megborítom 8-10 mm-es parafa lappal mert a nyilak kissé könnyen szaladnak bele a hőszigetelésbe, bár még így is több mint megfelelő. Kap egy szép szövetet, és kívülről egy 6-8 cm-es esztétikus képkeretet. Nekem ez a tervem. Tudom hogy nem is a legolcsóbb, és esetleg venni is lehetne készen a nagyobb gyártóktól, de az biztos hogy a szoba dísze lesz.
-
lumpy92
aktív tag
válasz
repasil #4698 üzenetére
A falba van süllyesztve egy nagy kör, azon belül egy kisebb, abba van a tábla rögzítve, körülötte a szokásostól világosabb anyagú parafa falvédő van, azon kívül meg a csupasz fal (amin látszanak a nyilak nyomai és nem is annyira elegáns így). A nagy kör szélén egyedi szegő van fából, belül led világítással körbe. Kívül meg hát egy valóban gyönyörű fa burkolat.
De igen, ez erősen egyedi kialakítás.
Új hozzászólás Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
- Battlefield 6
- Parfüm topik
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Automata kávégépek
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Milyen videókártyát?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! I3 10100F / RTX 2060 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Kihagyhatatlan ajánlat vadonatúj Ryzen 7 5800x processzorainkra! 0% THM-re is!
- Lenovo ThinkPad L15 Gen 2 - 15.6" FullHD IPS - i5-1135G7 - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Azonnali A320 B350 X370 B450 X470 A520 B550 X570 chipset alaplap felvásárlás személyes/csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest