- Mobil flották
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Az Exynos 2600 az első 2 nm-es mobilchip
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Régebben boldog-boldogtalan osztogatott figyelmeztetést ész nélkül.
Anno valami navigációs topicban tettem fel egy IGO-s telefonos kérdést.... 10 perc múlva kaptam a figyit, hogy tilos a warez.
Csak a kis kedves nem tudta, hogy az idehaza eladott Galaxy Spica telefonokhoz gyári 2 gigás Igo szitázású micro sd karin adják ajándékba.
De nem is érdekelte amikor megemlítettem. Legalábbis nem írt vissza. De ez még 2012-ben volt.... -
EmberXY
veterán
Igazad van, utánanéztem, az alapelvek szerint ez a helyzet:
"Moderációról annak helyszínén, emailben vagy privát üzenetben történik értesítés, azonban az Üzemeltetőnek nincs értesítési kötelezettsége."
Ez alapján tényleg lehet, hogy nem értesülsz valamiről, de itt szerintem a moderáció és a szankció között nagy különbség van, utóbbiról nem találok utalást sem.
-
customer114
őstag
Azt meg lehet nézni halandóknak, hogy volt-e warn vagy ban a neve alatt az évek során?
Lassan nekem is érik az őstag megbélyegzés, kíváncsi vagyok a rengeteg hasznos, jókedv csináló, közösségépítő, fejlesztő és nem utolsó sorban igényesen humoros hozzászólásom után szankcionáltak-e - természetesen igazságtalanul - valaha. -
unclefucka
senior tag
A baj azzal van, hogy az ormánynak két lyuka van és külön-külön kicsik a "befogadáshoz" (lehet, hogy együtt is).
Amúgy meg az elefánt más "erotikus felhasználási módod" alkalmaz az ormányára.
Nevezetesen, hogy a bika mélyről vegyen szag-mintát a nőstényből, hogy úgy fogalmazzak.De különben sem kell ormány az ön-like-oláshoz, csak hajlékonyság.
Nézd meg a macskádat (ha van), simán tisztán tartja a hátsóját, pedig az hátrébb van.
Így nem lesz betyárkörtés a cicus.Napi műveltségi teszt:
Piros pont, ha valaki megírja a betyárkörtét angolul (a piece of sh** és az outlaw pear nem játszik)Megfejtést holnap 8-ig írjátok ide. Első helyes megfejtő piros pontban részesül.
-
Spet
addikt
Kérésed parancs, rehabilitáljuk akkor
-
Enzolord
addikt
Tehát ágyas csak az asszony, a nedű nem, és az is csak Neked..
Sebaj, a jóféle cefre majd olyan kiváló barátság alap..
Akkor ha netán barátság és cefre teszt következne, egy előre megvajazott helyen, szívesen benne lennék én is.. Ha minden jól megy, akkor én is tudok abszolválni némi Hajdú-Bihari szilva levet..
Új hozzászólás Aktív témák
- ami nem aranyköpés, tegyétek OFF-ba!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Aorus B450 R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB ZALMAN I3 NEO 650W
- Samsung S23 Ultra 8/256GB Jótállás: 2027.02.16.-ig
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3010
- LG 27GR83Q-B - 27" IPS / QHD 2K / 240Hz & 1ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync / DisplayHDR 400
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest