- Mobil flották
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Ne legyetek bátorak, ha ezt a rollert választjátok - OOTD T10
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Apple Watch
- Google Pixel topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
Új hozzászólás Aktív témák
-
klepto
addikt
válasz
yossarian #297 üzenetére
Nem tudom, hogy mi ez a keresú száj íz, de elég csalódottnak tünsz a PH!-t illetően. Miért? Sok témához én sem szólok hozzá, mert nem érdekel, vagy vagyok benne kompetens, de azért még nem mondom azt, hogy felhigult, mert mindenkit más érdekel, és itt mindenki választ talál a kérdésére. Ez így van rendjén. Azért ma nagyon sok konkurens hardver oldal van, ahol ehez hasonló fórum működik, és én mégis itt maradtam, és a konkurenciához csak ritkán járok, de akkor is csak cikk olvasása céljából, ha épp egy olyan oldalt dob ki a kereső. Szóval tényleg nem értem, hogy mi a bajod az itteni közösséggel, de sajnálom, hogy nem tudtál beilleszkedni, a közösség része lenni. A PH! nem csak a témákról szól, hanem az emberekről is. Látod, velem pl. az utóbbi időben egyre kötözködőbb Alvin_ti4200, és én élvezem, ő meg csinálja, mert vevő vagyok erre a humorra
Ez az az emberi aoldal, ami élővé teszi az itt leírt, élettelen sorokat, és az ilyen emberektől mint ő, vagy én
lesz élő a virtuális világ ezen része. Ebben neked konkrétan mi nem tetszik
Az, hogy nem csak száraz, és gépies válaszok születnek egy kérdésre, hogy nem csak és kizárólag a hardverről szól az oldal, hanem az emberek mindennapjairól is? Én egyedül élek, és ez az oldal az, ami miatt egyedül sem érzem magam magányosnak!!! Szóval tényleg őszintén érdekel, hogy mi nem tetszik neked itt a PH!-n ?
-
klepto
addikt
válasz
Alvin_ti4200 #289 üzenetére
Már megint kötözködsz
Most már ideje lesz a beigért hógolyócsatát lejátszani, úgyhogy gyere ki a hóra egy szóra -
klepto
addikt
Köszönöm mindenkinek a gratulációkat, és azt, hogy befogadtatok, és hogy ennyi idő után is még kíváncsiak vagytok rám
-
klepto
addikt
PH! addikt lettem, úgyhogy lehet gratulálni
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B365M i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1060 3GB Rampage SHIVA FSP 400W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest