- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
- Huawei Watch GT 3 Pro - korlátolt szépség
- Huawei P30 - kell ennél több?
- Légies iPhone halvány színei
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
Új hozzászólás Aktív témák
-
yossarian
aktív tag
félreértesz, nekem nem azokkal a dolgokkal, amiket leírtál nincs semmi bajom. a fáradt gőzzel semmi problémám, meg a többi hasonló témákkal kell az ilyen, én is olvasgatom őket.
inkább a ''szakmai'' dolgokra értettem a felhígulást. lehet, hogy csak én érzem rosszul, és ha megbántottam valakit ezzel, elnézést kérek.
..
''..sajnálom, hogy nem tudtál beilleszkedni, a közösség része lenni.'' ezt nem tudom mire érted. ha te a közösséghez való tartozást úgy veszed, hogy próbálok minél több topikhoz hozzászólni, akkor tényleg nem.
..
engem inkább az zavar, hogy az új ''szakmai'' témák között szinte semmi érdemlegeset nem találni. mit vegyek, melyiket válasszam, satöbbi. ez még nem is lenne gond, a legfőképp az zavar, ha valaki olyan hozzászólásokat tesz, hogy ezt vegyed, mert ez jó; mert nekem is ez van; mert király; valami márka rulez; de érdemi infokat nem közölnek. és ez egyre több van, az egy-két értelmes hozzászólás szinte teljesen elveszik ezek tengerében. és megmondom őszintén, ezekre én nem vagyok kíváncsi.
ha pl valaki feltesz olyan kérdést, hogy valami olcsó dolgot szeretne (2-3 max 4 ezer pénzig), akkor jönnek a 8-10 ezres ötletek. ezek az emberek nem tudnak olvasni? meg az általános hiedelmek, hogy csak egy bizonyos tápmárka a jó, egy bizonyos ventillátor a jó, a másokra pedig rá se nézzél, vagy ha véletlenül igen akkor nyomban köpd is le, mert az annyira szar. ezek a hozzászólások engem bosszantanak, zavarnak, és a szerzőjükről nem a legjobb képet állítják elő bennem. és mivel ezek a hozzászólások egyre csak nőnek, ezért mondom azt, hogy felhígult. elkezdek olvasni egy topikot és ezekkel találom szembe magam. egyszerűen elmegy a kedvem a további olvasástól.
tudom, ez egy fórum, bárki elmondhatja a véleményét, nem lehet nagyon szűk keretek közé szorítani.
nos elmondtam én is az enyémet. -
yossarian
aktív tag
nézd meg mikor regeltem, korábban, mint te. és előtte sokáig még vendégként voltam. engem teljesen hidegen hagy ez a ''tisztség'' mizéria, remélem nem is fogok eljutni arra a szintre.
más.
pár évvel ezelőtt, kb mikor beléptem, akkor még más volt a fórum. mostanra teljesen felhígult az egész, nincs is olyan téma szinte amihez érdemes lenne érdemben hozzászólni. ennek fényében meg aztán tényleg igazán nevetségesnek tűnik számomra ez a hozzászólás alapján való rangfelállítás.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- OHH! Dell Precision 7560 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-11850H 32/1TB NVIDIA A3000 6GB FHD
- Asztali PC , i7 6700K , 1080 Ti 11GB , 32GB DDR4 , 500GB NVME , 500GB HDD
- Asztali PC , R5 8400F , RTX 3070 , 32GB DDR5 , 500GB NVME , 2TB HDD
- Legion Go 1TB
- Lenovo LOQ 15IRX9 - i5 13450HX, 16GB, RTX 4060 8G, 1TB M.2 (Gari: 2027.03.11.)
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070 12GB BE QUIET! Pure Base 500DX 650W
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- 30+ típus!!! Lenovo Thinkpad X1 Carbon, Thinkbook, 2-in-1 Workstation, Yoga, 5-14.gen. Ultra 7!!!
- Samsung SyncMaster 205BW Monitor
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest