Új hozzászólás Aktív témák
-
inf3rno
nagyúr
Nyilván olyan szintről, ami releváns a napi munkád során. Minimálisan a hardverbe is bele lehet folyni, ha van valami ráhatása. Ha csak a routereket nézzük, akkor a memória, processzor magok, órajel, szünetmentes tápegység is elég sokat számítanak, és ezekről azért jó lenne beszélni legalább néhány mondatban.
Összességében az egyetemi képzés átfogó tudást ad arról, hogy milyen eszközök vannak, és abból hogyan tudsz választani. A gyakorlatinál meg sokszor eléggé utána kell nyomozni, hogy találj valami eszközt, ami jó a problémádra, és akkor sem biztos, hogy optimális, amit találtál, mert nem ismersz túl sok eszközt. Nyilván idővel ez változik, ahogy nő a repertoárod, és sok év alatt el lehet jutni az egyetemi szintre így is.
Én csináltam amúgy mindkettőt, van egy biomérnökim egyetemről, a programozást pedig magamtól tanultam, inkább gyakorlati, mint elméleti úton, úgyhogy elég jól össze tudom hasonlítani a kettőt. A hieroglifák azóta is hiányoznak, mert nem visz rá a lélek, hogy megtanuljam, pedig vannak tök jó tudományos cikkek algoritmusokról, amiket jó lenne megérteni.
Ja amúgy ha nagyon elvetemült vagy, akkor nem a matekos halmazelméleti résznél kötsz ki végül, hanem a kvantummechanikánál, mert a számítógépek fizikai jelenségeket használnak fel számolásra.
Új hozzászólás Aktív témák
- Little Nightmares III teszt
- Formula-1
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Google Pixel topik
- Autós topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- alza vélemények - tapasztalatok
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- Meta Quest 3 512GB 4K 120hz + Kiwi Design Elite Strap 6400mAh akksival
- Intel Core i3 / i5 6 7. generációs processzorok tesztelt, hibátlan, LGA1151 foglalat
- Dell Latitude 5500 i5-8365u / 16gb ddr4 / 250gb m.2 ssd/
- Insta360 Ace Pro 2 Dual Battery Bundle + szelfibot
- Macbook Air 13" M1 - 8/256GB - garancia (102)
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Iphone 14 Pro Max 128GB // Számla + Garancia //
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3437, 100% Akkumulátor
- Lenovo ThinkPad P14s Gen 1 i7-10510U 32GB 512GB Nvidia Quadro P520 14" FHD Gar.: 1 év
- HP TPN-C125 15.6" Asztali laptop, Ezüst/Fekete színű - CSAK TÁPRÓL MŰKÖDIK
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest