- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Telekom mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Vivo X200 FE amire vágytam
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
inf3rno
nagyúr
Nyilván olyan szintről, ami releváns a napi munkád során. Minimálisan a hardverbe is bele lehet folyni, ha van valami ráhatása. Ha csak a routereket nézzük, akkor a memória, processzor magok, órajel, szünetmentes tápegység is elég sokat számítanak, és ezekről azért jó lenne beszélni legalább néhány mondatban.
Összességében az egyetemi képzés átfogó tudást ad arról, hogy milyen eszközök vannak, és abból hogyan tudsz választani. A gyakorlatinál meg sokszor eléggé utána kell nyomozni, hogy találj valami eszközt, ami jó a problémádra, és akkor sem biztos, hogy optimális, amit találtál, mert nem ismersz túl sok eszközt. Nyilván idővel ez változik, ahogy nő a repertoárod, és sok év alatt el lehet jutni az egyetemi szintre így is.
Én csináltam amúgy mindkettőt, van egy biomérnökim egyetemről, a programozást pedig magamtól tanultam, inkább gyakorlati, mint elméleti úton, úgyhogy elég jól össze tudom hasonlítani a kettőt. A hieroglifák azóta is hiányoznak, mert nem visz rá a lélek, hogy megtanuljam, pedig vannak tök jó tudományos cikkek algoritmusokról, amiket jó lenne megérteni.
Ja amúgy ha nagyon elvetemült vagy, akkor nem a matekos halmazelméleti résznél kötsz ki végül, hanem a kvantummechanikánál, mert a számítógépek fizikai jelenségeket használnak fel számolásra.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen okostelefont vegyek?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Telekom mobilszolgáltatások
- BestBuy topik
- Elektromos autók - motorok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- További aktív témák...
- új, bontatlan, iPhone 16E gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- Ú, bontatlan, iPhone 16 Plus gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- Ú, bontatlan, iPhone 16 Pro gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- Ú, bontatlan, iPhone 16 Pro Max gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- új, bontatlan, iPhone 16 gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W10 I CAM I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Xiaomi Redmi Note 9 Pro 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciáva
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest