- Fotók, videók mobillal
- Yettel topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- MediaTek lapka köré épülne a Galaxy S25 FE?
- A Z Fold7 lesz végül a legvékonyabb hajlítható?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Mobil flották
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
gurabli
őstag
Sziasztok!
Egy olcsó, de megbízható, alacsony fogyasztású autót keresünk pesti ingázáshoz (napi 2x25-30 km), elvileg nem araszolva. Szinte mindenhol azt olvasom, hogy a legjobb választás egy Citroen Saxo 1.5d.
Meg is felelne az autó, erre a célra tökéletesen. Olvastam egy csomó mindent, hogy a hátsó felfüggesztésre kell figyelni, stb, de emígy nem nagyon van más gond vele, ha igen, akkor javítása olcsó és az egész konstrukció egyszerű, mint egy vasgolyó. Igaz ez?
Amit kinéztem, az 2000-es, 180e km, magyar rendszámmal, nem külföldi, második tulajdonostól. Amit mondott hibákat:
- hidegen nem gyújt, indul egyből a motor
- a jobb első ajtót nem lehet rendesen nyitni, gond van a zárralUtóbbi szerintem aránylag egyszerűen javítható, elsőtől már tartok. Lehet izzítógyertya, de akár sokkal komolyabb is? Mire számíthatok?
Tulaj helyben engedi, hogy elvigyem az általam választott szervizbe átnézésre (idegen helyen van, nem ismerek ott senkit).Emígy milyen költségekkel kell számolni egy ilyen Saxonál?
Köszönöm előre is!
Új hozzászólás Aktív témák
- Fotók, videók mobillal
- Motoros topic
- Yettel topik
- GPS a Holdon: készül az európai rendszer
- Vége: a kínai platformok nem adják vissza a pénzt visszaküldött áru nélkül
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Hardcore café
- MediaTek lapka köré épülne a Galaxy S25 FE?
- CPU léghűtés kibeszélő
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest