Hirdetés
- CES 2026: A Lenovónál már akasztják a jövőt
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Telekom mobilszolgáltatások
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Telefonjavítás, szerviz
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
gmx9
aktív tag
válasz
guftabi96
üzenetére
Elég félkész játék lett a 14, az idei lesz az, amit tavaly is kiakartak adni. Tippre ez lehet a gond, bár nem nagyon használtam sosem az auto váltást.
A legegyszerűbb lenne, hogy ha kell, akkor manuálisan váltasz, attól függően mikor érzed jónak. Esetleg még az segíthet, hogy nem állítasz be akkora agresszivítást a játékstílusodnál, vagy hogy kinyomsz 1-2 dolgot a beállításokban (pl. auto becsúszás, nem tudom be van-e kapcsolva).
-
guftabi96
addikt
Sziasztok!
Elég kevés hozzászólás van a topikban, de hátha kapok választ a problémámra.
Az a problémám a 2014-es PES-sel, hogy az automatikus emberváltás (amikor nincs nálam a labda), nagyon rosszul működik.
Hiába van beállítva assisted-re, akkor is sokszor nem akarja átállítani. Már régen a kapumnál van az ellenfél, de én még mindig a csatárral futok, mert nem hajlandó átváltani a gép a játékosomat.
Ez számomra rettenetesen bosszantó, a 2013-ban nem volt ilyen probléma. Ráadásul sokszor mivel a gép irányítja azt a játékost, amit nekem kellene, olyanokért kap az ellenfél szabadrúgást, amit nem is én követtem el.
Pl ma is kaptam két büntetőt, mert a gép szabálytalankodott a kapu előtt.A másik meg, hogy az ellenfél néha úgy felrúg, hogy az nálam simán sárga, vagy akár piros, és a játék meg továbbengedi.
Ezekre van valami megoldás, vagy maradnom kell a 2013-as Pesnél?
-
GeryFlash
veterán
Hali!
Valaki nem tudná megmondani, hogy a most érkező pes 15höz ps4-re is lesz pes edit vagy sun patch, vagy csak pc-re? -
gmx9
aktív tag
Jó kis angol kommentátor patchet tudtok ajánlani? Jon Championnál unalmasabb figurát nehezen találhattak volna.
-
Rasiel
senior tag
Kíváncsiságból elkezdtem egy Bayern - Bosznia meccset.
Természetesen a vendégekkel voltam. Első félidő után 1-1. Védelmükön sokkal könnyebben átmentem, mint a svájciakén (ha gondolod majd játsszál le egy meccset ellenük, kíváncsi vagyok te mire jutnál). Széleken szépen meg lehetett őket bontani, viszonylag korán vezetést szereztem. Az egyenlítő gólt a félidő vége felé természetesen egy rossz emberváltás miatt kaptam. 
De még ezek után is tartom, hogy valamivel nehezebb lett a játék. -
Rasiel
senior tag
Most sikerült 1-0-ra nyernem egy bombagóllal, de sok helyzetem nem volt finoman szólva sem, igaz az ellenfélnek sem.
A játékosok labda nélküli futás "animációját" is megváltoztatták picit, ha jól látom. Néha a játékosokat kicsit nehézkesnek, darabosnak érzem, mintha a kondíciójuk rossz lenne, pedig aztán legtöbbször az átlagosnál jobb.Breki: A szögelteket hogyan kell rendesen kifejelni? Mert legtöbbször a játékosom fel sem ugrik, így könnyű szerrel elfejelik előle.
-
Rasiel
senior tag
Köszi a választ!
Én alapjátékkal játszom, felpatchelve 1.12-ig, valamint ezekkel a beállításokkal. Nehézségi szint Top Player, kondíció, movitáció random-on.Amit észrevettem, hogy pár új mozdulatot tettek bele a játékba, szerelés szerintem nehezebb lett, távolról, szabadrúgásból meg több gólt tud rúgni az ellen. Ellenben az emberváltást még mindig nem sikerült nekik normálisan megcsinálni, talán egyszer megélem, hogy egyik PES-ben úgy működik, ahogy én szeretném. Ha az ellenfélnél van a labda sokszor nem képes arra váltani, akivel pár centire vagyok a labdás játékostól, inkább átvált egy olyanra, akivel esélyem sincs szerelni és még messze is van. Ez elég sűrűn előfordul sajnos. Így a védekezés is nehezebb.
Labdabirtoklással nekem nincs gondom, az megy, általában mindig főlényben vagyok, boldog lennék, ha ez az eredményre is elmondható lenne.
Most épp Svájc - Bosznia meccset játszottam, úgy hogy a vendégekkel voltam. Ebben a kiosztásban eddig általában döntetlenre mindig jó voltam, többször nyertem, valamikor simán 3-0-ra, úgy, hogy még szinte kapura sem lőttek. Amióta fel van telepítve az új patch, sorozatban kapom tőlük a gólókat, igaz megszórni egyszer sem szórtak meg. Támadás így nem nagyon megy, sokat kínlódok, míg ki tudok alakítani helyzetet, gép egész jól védekezik. Pedig a bosnyákok sem gyengék, kb. egy szinten van a két csapat. Komolyabb ellenféllel nem is mertem próbálkozni. 
Szerk.: Ahogy olvasom neked elég szépen megy, legalábbis hozzám képest.
Melyik csapattal játszol? -
Breki
veterán
Tegnap felraktam ezt a patchet kipróbálni.
DLC-t még nem + Jenkey NODVD + 1.12-essel műkódő loader bekapcsolva a gameplay-es dolgokat.
Kamerákat beállítottam nagyjábólHárom barátságos meccset játszottam a BM ellen, szerintem ők a legerősebb csapat jelenleg a játékban.
Első 1-1 lett úgy szerezték góljukat, hogy a kamerát próbálgattam és a távoli kamerával véletlen becsúsztam a 16-oson belül.
Volt két kapufa is mindegyik oldalon.
Második meccs sima 2-0 oda itt elég erős volt a labdabirtoklás oda.
Harmadik 1-0 ide elején vezetést szereztem aztán ezt simán tartottam, talán itt is volt kapufa.
Nem éreztem, hogy nehezebb lett volna a meccs, de nem alapjátékkal nyomtam hanem a jenkey gameplayos dolgok be voltak állítva és a lövéserősség is felemelve.Talán a második meccsen a 75%-os labdabirtoklás tűnt soknak hasonlóra nem igazán emlékszem.
-
Rasiel
senior tag
A KONAMI mit művelt ezzel a játékkal az 1.12-es hivatalos patchben?
Elismerem, soha nem voltam a PES-ekben akkora játékos, de most nagyon nehezen megy. Top playeren szoktam játszani, közepes erősségű csapatokkal, de most nem hogy nyerni, gólt sem nagyon tudok rúgni benne. Az egy-egy elleni párharcokat nagy százalékban elvesztem, a játékosok körülményesebbek, lassabbak lettek, szerelés is nehezebb lett, sokszor visszapattan a gép elé a laszti, többször nem oda adják a labdát, ahova én nyomom, stb.
Persze, elismerem vannak olyan napok, amikor nem sikerül semmi sem, de már 2. napja próbálkozok vele, több barátságos meccset lejátszottam benne, de egyszerűen nem megy. Már azt hittem ennyire béna lettem pár nap szünet után, de nem...
1.12-es patch changelog-ban csak a szokásosat írják, semmi konkrétat: "Other minor modifications have been made to improve overall gaming experience."
Mondjuk pl. az emberváltást végre kijavíthatnák benne, mert az kritikán aluli. -
Mate
nagyúr
Sziasztok!
Menedzser módban hogy lehet igazolni? Akár melyik csapatnál vagyok, értelmes játékost nem tudok leigazolni. Mindenki elutasít. Csináltam már direkt, szimulációval gyorsan lejátszott idényt, ahol mindent megnyertem, de még úgy se tudtam igazolni.
-
Breki
veterán
válasz
csababarca
üzenetére
Kiugratás
Igen itt újfajta rendszer van ami nehezebb, deha valaki megszokja akkor ilyen labdákat lehet adni
[link]
de akinek ez túl nehéz visszarakja basic-re és visszakapja a régebbi könnyebb kiugratástIgen értettem mi a gondod, de a neten ilyen kiugratásokat találtam, ilyen nagy előnyösöket szerintem nem nagyon veszik fel, az elég könnyű.
Mindig az üres terület felé vidd a labdát akár átlósan fedezve a védőtől, aztán lehet rúgni a hosszúba, vagy visszacsel és 16-osal párhuzamosan befele.
De 10 méteres előnynél semmi ilyesmire sincs szükség ott azon kell gondolkozni, hogy átemeljük-e a kapust ha kijön.
-
csababarca
őstag
most ez az íveléses passz,vagy a kiugratás? mert a kiugratás,ami a 13ban jól működött,itt elég nehéz,manuálisan kell irányítani hogy pontosan hova ugrasson ki.
Amúgy az ilyenekkel nincs is baj,ha így lépek be rövid szakaszon a védők mögé,akkor megoldom.Itt konkrétan azzal van bajom,hogy ha mondjuk félpályánál ugratok ki valakit,akkor a labdavezető játékost sokszor beérik. lehet az a kulcs,hogy nem szabad labdát vezetni sokáig,de hát ha 1az1be megyek 40 méterre a kpausra,akkor kinek passzoljak?:
majd megpróbálom felvenni hogy mi a gondom. -
csababarca
őstag
nem tudom mi a gond, esküszöm, kiugratok valakit a körívnél, a félpályánál, megtolom,viszem,kb a félpálya felénél már utolér...pedig használom az itt ajánlott duplasprintet,de nem használ...és nem az a baj,hogy mondjuk egy lassabb játékost beérnek, hanem egy döglassú védő,utolér egy gyors csatárt....az meg a másik,hogy állandóan hosszan tolnak a labdán, amikor végre sikerül beérnem egy az egybe a 20 méteren belülre,beletol egy akkorát,hogy a kpausnak ki se kell jönnie,hanem felveszi az 5-ösön a lasztit...
nah mindegy, csak fura,hogy ennyire nem realisztikus. -
Breki
veterán
Érdekes, ha nekem egy kis előnyöm van én akkor már általában belövöm, nem nagyon szoktak utolérni, főleg 10 méteres hátrányból
-
csababarca
őstag
vicc a játék. Hiába a duplasprint, egy Gary Cahill utolér,és leszerel 10 méteres hátrányból,amikor egy Bale-l,vagy Robbennel viszem a labdát...vicc,nagyon nem valósághű...mert nem a 16osnál ér mondjuk utol,hanem 5 méter alatt ledolgoznak 10 méteres hátrányokat.
Ennek így semmi értelme,mert a kiugratást felesleges így használni. -
Breki
veterán
1.07 NODVD
-
Breki
veterán
new faces :
SIMÃO
ANGELERI
ARSHAVIN
ZACCARDO
SCHELOTTO
LAMELA
X. TORRES
E. PAPA
JOSÉ ÁNGEL
C. CLARK
CANALES
DZSUDZSÁK
GALLOPPA
F. GAGO
A. D'ALESSANDRO+ 5 ~ 6 Japanese faces
-
Breki
veterán
PES2014 File Loader 1.0.2.7 full version + noDVD 1.07
Change log version 1.0.2.7 : full version
Updated plugin :
Speeder.dll
Speed module now works on lastest patch
Kitloader.dll
New addition option to use Nvidia CUDA for speed-up kit loading
Apkloader.dll :
Improve speed : loading edited apk file is about 10% faster
Gameplay.dll :
Updated some values fit with lastest game version
Gameplay slider works properly now
Fixed some bugs
Faceloader.dll :
Fixed bug when using with DLC 3.00Available plugin :
APKloader : allow to use modified texture in APK crypted file
KitLoader.dll : Manage kits with GDB system, supports PNG kit
FaceLoader.dll : Assign face & hair for player, manage with GDB system, support custom skin texture
Lodmixer.dll : Misc visual tweaks, change screen resolution, enforce picture quality...
SongLoader.dll : Allow to add & playback hca file ingame
VideoLoader.dll : Addition feature for fileloader can load video file (.usm)
Gameplay.dll : Included many options & slider allow to adjust gameplay's values with opinion
Speeder.dll : Increase or decrease gameplay speed, improve performance, fix some system's bugsHow to enable Nvidia CUDA acceleration (for Nvidia graphic card only)
Add these line to "GDBunimap.txt"[setting]
Nvidia.Cuda = 1
-
csababarca
őstag
Igen,most ezt próbálgatom,valamelyest igy könnyebb.
Viszont nem azzal van a baj,hogy nem tudom elvinni,elviszem én bárki mellett,de utólérnek.
Persze lassabb a labdás a való életben is. Viszont azért egy gyors támadó ha elfut egy lassú védő mellett,onnan az életben nem érik utól.Nah mindegy, a dupla sprint kicsit javít a helyzeten.
-
Breki
veterán
válasz
csababarca
üzenetére
Megtolod hosszan előre a labdát futás közben?
Labdával egyébként jó hogy lassabb mint a labda nélkül futó.
15-20 métert azért erős túlzásnak érzem aki ilyet mond az nem nagyon tudja mi az a dupla futás gombos sprintelés
Azzal még így is el lehet vinni nemhogy akkora előnynél

-
csababarca
őstag
Tudja valaki hogy miért úgy van megcsinálva a játék,hogy egy 99es futósebességű játékost kiugratok a saját térfelemről,van 15-20 méter előnye egy 50es sebességűre levett védővel szemben, a védő mégis simán éri utol. ennek mi értelme van?
-
Breki
veterán
válasz
GeryFlash
üzenetére
konzolra szerintem nem ajánlott a Pes
a játéknak pont a legnagyobb előnye az alap dolgokon kívül a könnyű szerkeszthetőség
file loaderrel pillanatok alatt lehet benne változtatni dolgokat lehet kamerát tetszőlegesen állítani stb.Más jobb kamerával pl teljesen más a játék, jobbak az indítások is.
pl itt van két videó
Természetesen az teljesen jogos felvetés, hogy az alap licenszek hiányosak az EA sport birtokolja ezeket a licenszeket a BL-t meg a Konami, nem tudnak és nemis akarnak nsztem megegyezni, pont ez az érdekük és azt nézik nem a mienkét.
Ja igen az eredeti játék nem találja meg és frissíti a patcheket hanem itt lehet pl őket megnézni
És akkor például így fog kinézni jobb kamával
-
GeryFlash
veterán
Köszi, már segítettek, nem egy egyszerű procedúra valóban
.
És mielőtt nagyon kinéztek, 50+ steam játékom van ezenkívül 70 dobozos, a torrrentet tényleg csak demózásra használom. Most a cdgalaxisban 4 rugó a Pes, gondolkozom is hogy megveszem, de nem tudom, kicsit akkor is házi barkács jellege van, hogy Pes edites patcheket kell felrakni. Legalább az eredeti játék magától megtalálja és frissíti, vagy akkor is havonta kell összevadászni az újabb pactheket?
És akkor tényleg, ha vki konzolon tolja, az vagy sz*pik vagy fifázik (ami majdnem ugyanaz
)?
Amúgy a BL licenc például nagyon fasza, és számomra sokat dob a hangulaton, miért nem tudnak kiegyezni a Fifával, hogy a top 5 bajnokságért cserébe ők is használhatnák? -
mgoogyi
senior tag
válasz
GeryFlash
üzenetére
Én is fifás voltam, még a 99-cel toltam rengeteget, aztán még a 2000-rel egy keveset, utána meg leszoktam róla, mert nem jött be, plusz megismerkedtem a PES-sel is még a 3-as résszel. Azóta csak PES van.
Én is elég billentyűzeten betanult típus vagyok, a joysticknál is + - t használom a bal analóg kar helyett a játékosok irányítására.Licenszekben az EA sz*pat mindenkit, autós játékokban a Porsche-t sajátítja ki, máshol meg mást.
Viszont PC-n szoktak jönni ki licenszeket meg sok mást javító patch-ek, szóval ez nem para szerintem.
Pl.: [pesedit patch] és ott vagy, mint a fifa.
Torrenten keresztül is le lehet rántani, segítek felrakni, ha akarod. -
GeryFlash
veterán
Köszi mindkettőtöknek. Megpróbálom megtanulni, én anno ős fifás voltam, és azt is csak billentyűzettel toltam, azzal meg nincs cselezés
Bár a fifa 09-10ben meglehetett pár egyerűbb cselt csinálni ami nagy hasznos volt, nem értem h miért vették ki.A lényeg, hogy egy pár hónapja vettem meg a pchez az xboxos joyt, és már sztem letoltam 20 órát vele, de nem lettem sokkal ügyesebb. Indításnál egyszerűen nem tudok pontosan passzolni, igazából még mindig ügyesebb vagyok egy fokkal klavival, pedig ott még 360 fokos mozgás sincs...
Amit mindenképpen orvosolni kéne a játékban, hogy rematchnél hadd ne kelljen már beállítani újra a csapatot, ez nem tudom melyik agyhalott ötlete volt. A baj, hogy ez a 2013-ban is így volt, szóval valószínűleg ezt jó koncepciónak tartják. Azt sem értem, hogy meccsközben miért nincs restart, bajnokságban persze ne legyen, de exhibition meccsnél nyugodtan lehetne.
Ezt a menürendszert sem értem nagyon, 10 éves koromban painttel különbet rajzoltam volna fél óra alatt

De nem fikázni akarom a játékot, jobban tetszik mint a fifa, csak még rohadt sok mindenben kell fejlődnie.
Amúgy az teljesen kizárt, hogy valamikor lesznek a játékban is licencek, nem kell majd mindenféle patchel barmolni? Tudom, hogy anno a fifa a legtöbb licencet kizárólagos joggal vette meg, de hátha. Nem is értem, egy xbox-ps tulaj hogy pesezik? -
mgoogyi
senior tag
válasz
GeryFlash
üzenetére
Cselezésnek kezdésnek nekem a RT vagy RB gomb (amelyik nem a futáshoz kell hanem annak a párja a joystick tetején) lenyomása bizonyult eddig a legegyszerűbbnek és leghatékonyabbnak. Ne fuss a játékossal és próbáld meg húzogatni a labdát, viszonylag könnyen meg lehet vele etetni a gépet, egy ember elküldésére meg a labda fedezésére szoktam használni.
Akciógólok tekintetében nekem az a tapasztalatom, hogy a kiugratásos hosszú passz jól tud működni, ha vannak gyors támadóid.
Illetve még viszonylag gyorsan megtanulható a sombrero nevű csel, az csak annyit, hogy mikor odaér az emberedhez a passz, a jobb oldali analóg sticket lenyomod és akkor átteszi a saját feje felett a játékos a labdát, aztán túl is vagy egy védőn. A linkelt cseles videón is ott van.
-
GeryFlash
veterán
A 3 másodperc úgy jött össze, hogy ha nyomtam az iránygombot, ha elengedtem akkor kevesebb volt. Az 1.6-os patch fel volt rakva, de tegnap este felraktam a legújabb fileloadert, az segített.
Amúgy a cselezést hogy lehetne megtanulni, nincs vmi jó tutorial videó kezdőknek? Most egyelőre regular szinten tolom a játékot, de a góljaim nagyrésze úgy születik, hogy a csatárom elveszi a védőtől a 16-os előtt a labdát és belövöm, hát nem vmi realisztikus
Üdv
-
Breki
veterán
válasz
GeryFlash
üzenetére
Van egy bizonyos lassú reagálás probléma az alap játékban, de nem három másodperc az nagyon sok ott vmi gáz van a gépeddel.
3 másodperc alatt kis túlzással egy támadást vezetek.,
Az írt problémát orvosolja a file loader gameplay fülén lévő PERFORMANCE FIX illetve az új 1,6-os hivatalos patch.

De még egyszer mondom a 3 másodperc az nagyon sok ott vmi más hiba is van.
-
mgoogyi
senior tag
válasz
GeryFlash
üzenetére
Ugyanez a bajom nekem is. Vagy mikor odapattan a csatáromhoz a labda 5 méterre a kaputól, de az istennek nem bírok a labdába rugni, mert elpattan erra-arra, vagy fut a labdával és nem hajlandó lőni.
Bár még semmilyen patchet nem raktam fel (se hivatalos, se 3rd party). -
GeryFlash
veterán
Hali!
Vki nem tudja, miért van az, hogy sprintelek a kapu felé a csatárral labdával, és lőnék, és kb 3 másodpercig nem csinál semmit? Gyakorlatilag a 16oson kívül kell megnyomnom a lövést, ha nem akarom azt h belevezesse a labdát... Túl erőset akarok lőni vagy mi? Iszonyat idegesítő, hogy minden ziccerem kb az hogy belevezeti a csatár a kapusba, nem lehet ezt lagot valahogy kiküszöbölni? -
hajbel
addikt
PC-n mindenképpen jobb és élvezhetőbb a PES. Nyilván az új konzolokon más a helyzet, de a FIFA gépen arról szól, hogy a jobb csapat játékosai elé ötvenből ötvenegyszer odapattan a labda, mindenféle irrealisztikus körülmények között. A tavalyi idei az elmúlt évek legjobb PES játéka. Még úgy is határozottan jobb a FIFÁnál, hogy a mesterséges unintelligencia alkot néha érdekes dolgokat.
-
flash-
veterán
miért ilyen kevés a hozzászólás?
ennyire gyenge lett a pes 2014? fifa 2014 élethűbb,jobb?
elmúlt időszakból melyik PES-t ajánljátok?
-
Breki
veterán

-
Breki
veterán
YairPatch Gameplay Editing
gameplay patch for pes2014(version 1.06)

*improved gameplay all around (GK, positioning , headers , shots )
-
Breki
veterán
PES 2014 Taktikai Csúszkák
A Game Plan -ban megtaláljuk az 1-es 2-es 3-as taktikai felállásokat és itt lehet a csúszkákat is beállítani ha rányomunk valamelyikre.Az 1-es az alap ha meccs közben nem változtatunk akkor ezt adja be.Meccs közben a D-pad fel le nyomogatásával tudunk váltani.Öt alap taktika közül lehet választani amibe szintén állíthatod a csúszkákat ,de egy kicsit lekorlátozva ( Long Ball, Quick Counter, Possession Game, All-out Defence, All-out Attack). Ha ez nem felel meg akkor a Custom taktikánál szabadon beállíthatunk saját szájízünk szerint.1.Player support (játékos támogatás)
-Ha magasabbra állítom akkor több támogató játékosunk lesz a labda környezetében.
-Ha alacsonyabbra állítom akkor hátul maradnak védekezni.
0-6 oldalra és hátrafelé keresik a területet
7-13 közepes
14-20 gyors támadás a társak a labdafedező elé helyezkednek.2.Support Range (támogatás távolsága)
-Ha magasabbra állítom akkor a mezőnyjátékosok jobban széthúzódnak távolabb kerülnek az én általam irányított játékosoktól (hosszú passz)
-ha alacsonyabbra állítom akkor a mezőnyjátékosok közelebb jönnek az én általam irányított játékoshoz (rövid passzos játék)
0-6 közel (barca,Arsenal)
7-13 közepes
14-20 hosszú (kontra játék)3.Position Switch(pozíció váltás)
-Ha magasabbra állítom akkor a játékosok sűrűbben váltanak pozíciót ezzel megzavarják az ellenfél védelmét.Ha egy játékos nincs jelenleg a saját pozíciójában akkor felkeresi magának a legközelebbit és kisegíti azt aki nincs ott.
-Ha alacsonyabbra van állítva akkor gyakorlatilag soha nem cserélnek egymással pozíciót.Erősen tartják a posztjukat.
0-6 nem cserélnek
7-13 hasonló poszton néha cserélnek
14-20 felkeresi magának a legközelebbit4.Front Line Pressure (támadósor nyomása)
-Ha magasabbra állítom akkor magasabban,erőszakosabban letámadnak.Labdát próbálnak szerezni.
-Ha alacsonyabbra állítom akkor visszább állnak és kevésbé erőszakosak.
0-6 nem támadják le az ellenfelet
7-13 közepesen támadnak
14-20 letámadják az ellenfelet.5.Defensíve Line (védelmi vonal)
-Ha magasabbra állítom akkor fentebb lesz a védő vonal .Lestaktikánál ajánlott.
-Ha alacsonyabbra állítom akkor mélyebben lesz a védő vonal.
0-6 mélyen lehúzódnak
7-13 közepes
14-20 magasabbra helyezkednek6.Defensive Compatness (védelmi egységesség)
-Ha magasabbra állítom akkor védekezéskor jobban tömörülnek a védők.Középen folyó támadások ellen jó.
-Ha alacsonyabbra állítom jobban széthúzódnak a védők .Szélső játék levédekezésére ajánlott.
0-6 Széthúzódnak
7-13 közepes
14-20 összébb tömörülnek7.Shifting to Attack (váltás támadásba)
-Ha magasabbra állítom akkor nagyobb sebességgel mennek át támadásba.
-Ha alacsonyabbra állítom akkor a játékosok kisebb sebességgel mennek át támadásba és nagyobb hangsúlyt fektetnek a játékosok a labda megtartására és pozicionálják magukat.
0-6 kisebb sebességgel
7-13 közepes sebességgel
14-20 nagyobb sebességgel mennek át támadásba.8.Attack/Defence level (támadás/védekezés szintje)
-Ha magasabbra állítjuk akkor több játékos hajlik arra,hogy elfoglalja a speciális haladó helyzetet .Ez függ a játékosok számától ki csatlakozik a támadáshoz a csapatrészekben.
-Ha alacsonyabbra állítom akkor kevesebb játékos próbál csatlakozni a támadásokhoz
0-6 védekezőbb
7-13 közepes
14-20 támadóbb felfogás -
gmx9
aktív tag
Nem a védekezés a gond igazából, hanem hogy nagyon magasan van a védővonal mind az ellenfélnél, mind nálam és hiába állítom mélyebbre, ugyanolyan magasan marad.
Azért megnézem a videót, köszönöm!
-
Breki
veterán
Egyébként a védekezéssel nekem nincsen bajom érdemes ezeket megtanulni és szorgalmasan gyakorolni
-
Breki
veterán

-
Breki
veterán
Persze kell, hozzá egy jó kameraállás

File Loader
Change log version 1.0.2.3 :
Updated plugin :
Camera.dll : added camera setting Free kick, Corner kick, Penalty kick
Speeder.dll : added menu speed setting - allows to change menu speed, gameplan cursor speed, etc ...
Improve camera plugin performance
Updated Fileloader config supports new settings
Updated perfomance fixIncluded some samples in "FileLoaderGDBface" please delete before using
Download 1.0.2.3 :

-
Breki
veterán
az ilyen gólok hiányoznak a fifából

-
chungee
addikt
Napot!
Hogyan tudok master ligue-ban a csapatom csapatkapitányi posztot beállítani
Nem akarom, hogy a kapus legyen, hanem a kedvenc játékosomat. -
Sonja
nagyúr
-
Breki
veterán
PES 2014 Gameplay Patch Plugin For Fileloader by Jenkey1002
Gameplay changelog :
Improve gameplay exprience, increase shot power
Adjust dribbleRequirement :
You need to install lastest version 1.0.1.8 of fileloader before using
Supports PES2014 version 1.01How to install :
Extract everything to game folder, overwrite older file if existed.
Edit pes2014.ini and make sure gameplay plugin has been added in plugin listExample
[plugin]
dll = Lodmixer.dll
dll = Speeder.dll
dll = KitLoader.dll
dll = Controller.dll
dll = SongLoader.dll
dll = Faceloader.dll
dll = VideoLoader.dll
dll = Gameplay.dllHow to remove:
Delete Gameplay.dll in folder “Fileloader” -
hajbel
addikt
Sziasztok! Nagyon tetszik az új játék, de van egy kis problémám. Csakis low beállításokat engedélyez a játék, mert 32 mega és 1.6 giga között ingadozik az intel gma 4000 vramja, amit manuálisan nem lehet beállítani hp pavilion g6 gépen. Más hasonló gépeken, ahol lehet állítani biosból a vramot, nagyobb felbontáson, medium beállítások mellett is szépen fut a játék. Eléggé lehangoló a fű pl. Azt szeretném kérdezni, hogy a problémára létezik-e valami megoldás, vagy esetleg egy fileban át lehet-e írni a beálltásokra vonatkozó értékeket? Előre is köszönöm a választ!
-
Breki
veterán
tuning

-
Breki
veterán

-
Breki
veterán
ja akkor te szerintem ML-re gondolsz
A bajnokság mód az hogy lejátszol pl. egy csapattal egy bajnokságot.
A pes a gameplayban az új engine-ben és fizikában veri agyon a fifát.
"Ha van valami, amiben a Pro Evolution Soccer szintekkel a FIFA felett jár, akkor az a különböző sztárjátékosok egyéniségének megvalósítása. A FIFA-ban is található hasonló rendszer, de ott főként csak a gyorsaságra, vagy az erőnlétre van hatással, míg a PES-ben tavaly elindított Player ID ennél jóval többet tud. 2013-ban még „csak” 50 sztárjátékos egyéni stílusát mentették át a Konami fejlesztői a játékba, most már ennél jóval többről beszélhetünk, és ezek a stílusok tényleg igyekeznek egy az egyben lemásolni a valóságot. Éppen ezért érezni és tapasztalni fogjuk Ronaldo sebességét és veszélyes megmozdulásait, és Rooney erejét, fenyegető jelenlétét a pályán. Mindehhez pedig gyakorlatilag tökéletes animációk is párosulnak, így sok esetben egy-egy megmozdulás pontosan úgy játszódhat le, ahogy azt a tévében szoktuk látni."
A játékmódok sajnos nem fejlődtek annyit, mint a motor, erre az új engine miatt látszik hogy már nem volt idő erről írtam itt korábban.
Az ilyen igazolgatások engem sosem érdekeltek, valós csapatokkal szeretek játszani, nem ilyenekkel szórakozni. De akinek ez kell az válassza a fifát játékmódokban, menüben és talán online dolgokban jobb.
-
Angelotti
tag
Kezdek egy kis csapattal, ami előző évben nem kvalifikálta magát semelyik európai bajnokságban.
Mondjuk angol első osztályban játszok. (ott az első három alapból indul a bl-ben, a 4. selejtezőt játszik)
Tehát mondjuk 'mittomén megnyerem az első osztályt a kövi évben, játszhatok a bl-ben?
Illetve lehet valamiféle manager módban játszani mint a fifában?
Lehet igazolgatni, venni eladni játékosokat?
Ha meccset/kupát/bajnokságot nyersz kapsz pénzt? -
Angelotti
tag
Sziasztok!
Én a PES 2013-al játszogatok nagy ritkán. Van hozzás 4.1-es PESEDIT patchem, így marha jó, hogy korrektül benne van az összes nagy liga a csapataival együtt. Tetszik a BL "körítés" is, szerintem sokkal jobban meg van csinálva ez a része mint a fifa.Egy dolog miatt nem játszom vele rendszeresen. Nincs benne bajnokságmód. A 2014-be már raktak? Van benne rendes BL/EL kvalifikáció is?
A fifát boxon tolom.. A PESt meg lehet valahogy "peccselni" Xboxon?
Üdv, Z -
Breki
veterán

-
Breki
veterán

-
Breki
veterán

-
Breki
veterán
-
Breki
veterán
"Dávid idén különösen boldog volt! A szebb napokat is látott PES sorozat ezúttal főnixmadárként röppent fel önnön poraiból ötletes és szórakoztató újításainak köszönhetően. Mi sem kellett Dávidnak, már szaladt is ki a játszótérre szanaszéjjel agyonrúgni Ödönke élete művét, az emeletes homokvárat erkéllyel és beépített komornyikkal. Ugye én megmondtam, hogy megmondtam? Hát nem így lett?
De a PES-ben a Céronáldó haja nem úgy van licencelve, még a tavalyi modell szerepel! Meg spanyol stadionok sincsenek és az angol nyolcad osztály sem szerepel, pedig az a kedvencem a Céronáldó után! Nem vagyok hajlandó olyat játszani, ahol nem tudok a Salford City-vel Balotelli öccsével az El Madrigalban kartondobozokon beadást gyakorolni! Kell a fa... – dörren a riposzt. Legalábbis Ödönke képzeletében, mivel Dávid a maga 160 centijével és 50 kilójával – melyből vagy hármat kitesznek harmincéves korára elmúlni nem akaró pattanásai – nagyon ijesztő ember benyomását kelti. Tajtékzik. Nem marad más opció – Ödönke kétségbeesetten uzsgyi szalad haza, ahol a FIFA 14-et elindítva…" -
Breki
veterán

-
Breki
veterán
PES2014 File Loader Beta
Version 1.0.1.2 : (Beta for testing if need stable version please use 1.0.1.0 #1)Improve Kitloader processing speed
Reduce Kitloader RAM comsuming
Fixed random crash bug
GDB kit now works correctly in AFC & LibertadoresDownload : [link]
-
Breki
veterán

-
Breki
veterán

-
Breki
veterán
stadium bin list
st001 -------------------- San Siro
st005 -------------------- Wembley Stadium
st007 -------------------- Old Trafford
st008 -------------------- Estadio da Luz
st011 -------------------- Allianz Arena
st012 -------------------- Stade de France
st013 -------------------- Royal London Stadium
st014 -------------------- Estadio do Morumbi
st015 -------------------- Estadio de Escorpiao
st016 -------------------- Estadio Urbano Caldeira
st017 -------------------- Estadio del Nuevo Triunfo
st020 -------------------- Burg Stadium
st022 -------------------- Juventus Stadium
st023 -------------------- Saitama Stadium 2002
st025 -------------------- King Fahd International Stadium
st027 -------------------- El Monumental
st029 -------------------- Konami Stadium
st030 -------------------- Giuseppe Meazza -
Breki
veterán
nyammmmmmmmmmmmmmm, várós

-
Breki
veterán
Ajánlott program ! File Loader
Version 1.0.0.8 : fixed
Added options :
Fix performance : increase FPS & ingame performance
Fix responsiveness : improve control responsiveness
PES2014 File Loader_1.0.0.8_Beta_Fix_Jenkey1002.rar
[link] -
Breki
veterán
Két szögletgól

Nemsemmi miket lehet

-
-
gmx9
aktív tag
Első hozzászólásom itt.
A 13-as fifás borzalom után reménykedtem, hogy a PES összetud hozni valamit, amivel megfogja az embert. Szavakkal nem lehet leírni mennyire undorító játék volt a tavalyi fifa, így le is tettem. Azonban hiába idegesített fel sokszor, aki szereti a futballt, az nehezen áll le a focis játékokkal. Ezért nagyon vártam a PES-t, illetve a beígért dolgok is elég jól hangoztak.Elöljáróban annyit mondanék, hogy minden évben kipróbálom mindkét aktuális kiadású játékot, de röviden annyi a sztorim, hogy a fifából már nagyon elegem van.
Egy-két napos játék után elmondanám a véleményemet akkor az idei kiadásról.
- Menü: Nos, a kipróbálás előtt néztem egy-két gameplay-t, ami azonnal feltűnt nem csak nekem, de sok embernek, hogy katasztrofális a menü. Mindezt videón keresztül éreztem, de mikor a játékban voltam, azt kell mondjam, egész tűrhető, sőt, egész jó. A funkcióját ellátja és ez a lényeg. Jobban tetszik, mint a tavalyi, mikor mindenhol Ronaldo pofája volt például. Szóval egész pofás lett ez, bár elsőre nem jött be. Ettől függetlenül ha mégsem tetszene, még akkor sem érdekelne, mert nem is ez a lényeg.
- Hangok: Óriásit fejlődött a játék ebben. Énekek, üvöltések, éljenzések, fújolások, kifütyülések, minden van, ami nagyon jó hangulatot teremt. Emlékeim szerint korábban nagyon monoton volt ebben, ami mellé társult a borzasztóan unalmas kommentár. Sajnos ez idén is megmaradt, jómagam utálom Jon Champion-t (a társa most nem ugrik be), de így még ők is elviselhetőek. Azért ha sikerülne valami jobbal előrukkolni, akkor brutálisan erősek lennének ebben is.
- Mozgások: A korábbi PES-ekkel az volt a bajom, hogy robotos mozgások voltak, mindenki kb. ugyanolyan gyors, nincs "élet" a játékosokban. Az ideiben nagyon tetszik, hogy ennek már nyoma sincs, élethűbb lett ez is. Jók az apró mozdulatok, a cselek, a mozdulatsorok.
- Szöktetés: Na ezzel viszont gondban vagyok. Kezdek néhol ráérezni, de többnyire elég nehéz kiviteleznem akár egy egyszerű indítást is. Például nem egyszer van olyan eset, hogy üres a szél, fut is fel az ember, elé tenném, alig nyomom meg, de azért marha erősen belerúg és olyan hosszú lesz a labda, hogy hihetetlen. Valamikor viszont jól megtudom oldani, egyelőre még nem jöttem rá pontosan mitől függ a dolog. Meg kell még szoknom, az biztos.
- Tisztázások: Szögletnél, de beadásoknál is többször előfordul, hogy hiába fejelem már ki, pontosabban nyomom meg a gombot, hogy kifejelje (ezt a csík is jelzi), nem egyből teszi, hanem leveszi mellel és utána vágja ki. Jó néhány gólt kaptam már emiatt, mert mikor lendítette a lábát, akkor az ellenfél elvette tőlem a kaputól 4-5 méterre és be is lőtte. Aztán lehet itt is csak én vagyok a béna még.
- A kapusok: Sokszor elég ostobák/bénák. Velem volt egy olyan eset, hogy már felvette a labdát (fekve a csatár elől), már nem is azt figyeltem, hanem hogy kinek tegyem ki, aztán egyszer csak látom, hogy az egyik védőm belebotlik vagy mit csinál a kapusomba, ő meg elejti és természetesen gólt kapok belőle.
Bár csak egyszeri alkalom volt, de nem esett jól. Akkor ott van még, hogy löbbölt passznál mintha lefagyna, sokszor betenyereli a középre lőtt labdát, esetleg mellé nyúl annak.Nagyjából ennyi jutott most eszembe, majd írok ha van valami fejlemény. Összességében elég jó tapasztataim vannak eddig, ég és föld a különbség a tavalyi undorító fifa után. Ráadásul gép ellen is nagyon szórakoztató a játék, nem úgy, mint a vetélytársnál.
Úgy gondolom, hogy a PES egy olyan játékot dobott most össze, amit tényleg a csúcsra lehet fejleszteni, mert az alap már tényleg megvan. Ha a hibákat fokozatosan kijavítják, fejlesztik, akkor eszméletlenül jó játék lehet belőle.
-
Barell
őstag
Üdv, azt jól látom hogy játékos készítésnél már nem lehet fotót berakni az arcra?
-
Breki
veterán

-
Breki
veterán
tök jók ezek a jobb analógos lökdösődések és a különböző labdaátvétel variációk

-
guftabi96
addikt
sziasztok.
az lenne a kérdésem, hogy át lehet állítani érzékenyebbre az automatikus emberváltást?Nagyon rosszul váltja az embereket, és nagyon lassan. Az ellenfél már a kapuk előtt van, de én még mindig a csatárt tudom irányítani, és hiába nyomok akármit nem vált át (ahogy megfigyeltem, csak akkor vált amikor az ellenfél passzol) és így lehetetlen jól játszani.
-
FZsolt15
aktív tag
A játék első értékelései:
IGN – 8.4/10
Eurogamer – 9/10
CVG – 8/10
Videogamer – 9/10
Digital Spy – 4/5
Gamespot – 6/10
Games.ch – 90/100
OPM – 8/10
Games.it – 8.8/10
GamesVillage.it – 7.5/10
GamerGen – 15/20 -
Breki
veterán
-
Breki
veterán

-
Breki
veterán

-
Breki
veterán
yeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

-
Breki
veterán
-
Breki
veterán

-
Breki
veterán

-
Breki
veterán
PES 2014 AFC Champions League Trailer
Konami just released a new PES 2014 trailer showing the newly included AFC Champions League, Asia's main international club competition.
The trailer also shows King Fahd International Stadium confirming the addition of the stadium for PES 2014.

Teams included in PES 2014 AFC CL

-
Breki
veterán

-
Breki
veterán

-
Breki
veterán
Argentin

Brazil

Chile

-
Breki
veterán
PES 2014: Demo elérhető szeptember 11-én
-
Breki
veterán

Gentleman - to the pitch for a game of pes 2014

children - piss off and go play Fifa

Pro Evolution Soccer
Come to #gamescom and check out our #PES2014 demo! Immerse yourself in the realistic atmosphere with Turtle Beach headphones! Pre-order PES 2014 now! http://pes.konami.com/
-
Breki
veterán
Koszolódó mezek

-
Breki
veterán
Nemsemmi

-
Breki
veterán
21.08.2013
PES 2014: A new era in football begins on September 19th/20thKONAMI's game-changing football classic returns in all-new form with new Champions League cover, demo timing and DLC content revealed
KONAMI Digital Entertainment B.V. has confirmed it will release the genre-redefining PES 2014 on September 19th throughout Europe and in the UK on September 20th on PlayStation®3 as a physical and downloadable title, Xbox 360® and Windows PC. The PES Productions studio has also announced demo details which will showcase a new take on football and launch following the gamescom event in Cologne.
PES 2014, which has been nominated for Best Sports Game at the Cologne showcase, ushers in a new era of football gaming, combining the celebrated FOX engine with unique new football systems which have allowed the development team to rework every aspect of the title. The PES team's aim is to convey the ebb and flow of a real top-level match, from the way players look and move, through to the effect a disenchanted or galvanized crowd can have on the team and individuals. This will also be showcased in a new trailer set to debut at gamescom, with a special "Giant Killing" montage showing the "Heart" system in action.
At PES 2014's epicenter lies the all-new Trueball Tech, wherein the ball reacts as a separate entity and is not tied in to the movements of the player. Instead, barycentric physics allow the user to control the weight shifting movement of players independently, creating true to life one-on-one situations. A new Motion Animation Stability System (MASS) ensures realistic contact and jostling between individuals with multiple outcomes for both the players and the ball making for a much freer and less predictable gameplay experience. This level of realism is also extended into the way players move, the way teams play, and even down to an incredible aesthetic level, wherein the distinctive weaves on their shirts can be seen.
As befits a major new era for the PES series, KONAMI has also unveiled a unique cover approach for the game. With KONAMI the exclusive holders of the UEFA Champions League competition, the game's packaging will highlight PES 2014's replication of the competition, rather than concentrating on players. PES embodies the aspirations, skill and determination that shine through in Europe?s premier club competition, and the new packshot uses the globally familiar iconography of the tournament. The packshot will be used across Europe and in US as well as Canada.
The release of the game will be preceded by a playable demo, which will be available from September 11th on PS3 and the following day for Xbox 360. The demo will be fully representative of the final game, allowing users to play as several teams within a full match scenario, and to experience the individuality PES 2014 offers in terms of player movement and skill. The demo will also include a tutorial element, to help familiarize users with the overhauled controls.
KONAMI has also detailed a raft of DLC elements for the new game, with a number of pre-order elements confirmed. Those pre-ordering PES 2014 from certain retailers will be given DLC codes to add exclusive Classic European and Latin American kits to the main game. These include famed sides such as Benfica, Manchester United, AS Roma and AC Milan. Additional digital pre-orders and digital purchasers post-launch will be able to access a limited release DLC, which will add third kits for teams such as Manchester United and Juventus, and multiple Latin American 3rd kits.
Roster updates, new kit elements and additional DLC will also be regularly available during PES 2014's lifespan.
PES 2014 will be released for PlayStation®3, Xbox 360® and Windows PC on September 19th/20th. Versions for PlayStation®2 and PSP (PlayStation®Portable) will follow.
-
Breki
veterán
válasz
wednesday
üzenetére
ja igen a játékosok neve mindig kikapcsolható én szeretem ha kint van mondjuk én általában átrakom külső programmal
pl DEL PIERO ->De Piero nagy kezdőbetűsre úgy jobban mutat, legalábbis szerintem
Még a labda leérkezés helyét szokták sokan megbuherálni, hogy ne látszódjon mert az alqapból benne van általában és nem is volt eddig kikapcsolható.
-
wednesday
őstag
Már van videó egy olasz német válogatott összecsapásról.

Remélem kikapcsolható (valószínű) a játékosok neve, de főleg az erősáv jelző alattuk, mert eléggé zavaró nekem.
-
Breki
veterán
Micsoda feeling micsoda hangulat, a közönség fantasztikus.
Pedig ez még csak a 75%-os build

-
Breki
veterán
-
Breki
veterán
-
Breki
veterán

-
Breki
veterán
[English] Tutorial - Heart [PES 2014]
Check out our third tutorial video which shows the effect of the new feature "Heart". Motivation is a key element in PES 2014 and plays a decisive role in the game.
-
Breki
veterán
[English] Team Attacking Controls [PES 2014]
Our second tutorial focuses on attacking and introduces the new "Combination Plan" feature! Arrange your defensive line with your Goal Keeper, adjust your tactics and take control of your players to pull off the perfect pass!
Stay tuned as we will be releasing more tutorials as we warm up for gamescom 2013!
-
Breki
veterán
" A PES a focis játékok között kicsit olyan, mintha egy egyszerű beat 'em upot hasonlítanánk össze a Mortal Kombattal. Aki képes a mesterévé válni, annak különleges élményben lesz része.
Ez nem jelenti azt, hogy a FIFA rosszabb lenne, de tagadhatatlan, hogy az EA Sports sokkal inkább dolgozik a mainstream piac felé, mint az igazi hardcore rétegnek. A Konami fogadkozik, hogy az elmúlt pár részben elvesztett fonalat az új motornak hála (Kojima Fox Engine-jéről van szó) ismét felvették, és a valaha volt legjobb PES-t szállítják le. Úgy legyen!"
-
Breki
veterán

-
Breki
veterán
lol fifa did this last year. common pes
"We'll be releasing 4 more tutorial videos before gamescom 2013, with exclusive insights to the new heart system, attacking, defending and the all new manual Goal Keeper controls! Catch the latest gamescom 2013 news in our Konami Europe Facebook page!"
huhhhhhhhhhhh nagyon váróóóóóóóóóóóóóóós
jöjjön már
-
Breki
veterán
Next week, gamescom 2013 will kick off! To warm up, here we have a Ball Control Tutorial video! Stay tuned for more videos this week!
[English] Tutorial 1 - Ball Control [PES 2014]
-
Breki
veterán
-
Breki
veterán

-
Breki
veterán
Hands on preview of Pro Evolution Soccer 2014
Here at Softonic, we tried out PES 2014 (or Pro Evolution Soccer 2014, to give it it's full title) a month before the release of the demo. This...

-
Breki
veterán

-
Breki
veterán
"Within 30 seconds of playing PES 2014 I knew, fairly instinctively, that this is the year that my allegiances switch back again." - Eurogamer. Check out the full preview here!

-
Breki
veterán
ARGENTINIAN LEAGUE COMING TO PES
KONAMI confirmed today an agreement with the Argentinian Football Association (AFA) to bring the 20 AFA Primera División Teams in PES
After the AFC Champions League announced in April, Pro Evolution Soccer continues to add more licensed leagues and teams to reach fans from all over the world. The coming of the Argentinian League in PES will bring the 20 AFA Primera División, as well as some home stadiums, all available in PES 2014 at launch. KONAMI has also secured local Argentinian FOX Sports announcers, Mariano Closs and Fernando Niembro for the series.

The 20 Primera División teams included in PES 2014 are:
All Boys
Argentinos Juniors
Arsenal
Atlético de Rafaela
Belgrano
Boca Juniors
Colón
Estudiantes
Gimnasia y Esgrima
Godoy Cruz
Lanús
Newell’s Old Boys
Olimpo
Quilmes
Racing
River Plate
Rosario Central
San Lorenzo
Tigre
Vélez Sarsfield -
Breki
veterán

-
wednesday
őstag
Na ez egyre jobban érdekel.

Az érdekes, hogy next-gen konzolokra nem jön a játék, legalábbis elől ez volt írva. Viszont a grafika elég jól néz ki, érdekes...
Nézegettem a pes 2014 wikijét. Ugye mindig az volt, hogy Fifához képest jóval kevesebb licence van náluk (bár igaz, modokkal fel lehetett tölteni). De én azt látom, hogy tele vannak, gyakorlatilag minden fontosabb megvan (angol, német, francia, spanyol, olasz ligák stb stb), vagy én értelmezem rosszul?
-
Breki
veterán
Pro Evolution Soccer 2014 - Fan Reactions | E3 2013
-
wednesday
őstag
Ezek az újítások vajon PC-re is eljönnek?
Azt ugye tudjuk, hogy Fifánál megint a konzolok kapnak elsőbbséget (ugyanúgy ahogy régen, mikor kijött az X360, PS3 és PC még jó pár évig kapta a PS2-es portot). Tehát PC-s fronton a Fifa most megint évekig a stagnálás időszakában lesz. -
Breki
veterán
Nagyon várós ez a játék
Fifa ugyanolyan bugjait, grafikai megoldásait, motorját, nagyon unjuk Pes évek óta szintén ugyanazzal a motorral játékosmozgással virít.
Így most hogy ez itt végre változik nagyon várós
Nemsemmi lesz ez a játék a bevonulós képről azt hittem elsőre, hogy eredeti

-
wednesday
őstag
Egész jónak tűnik. Még nem játszottam PES-sel, asszem a 10-es demoját próbáltam ki. A linkelt videón a játékosok helyezkedése jobbnak tűnik, mint amit eddig fifában megszoktam.
-
Breki
veterán
Team Play – Employ Team Play on defense by controlling up to three or more defenders and flank your unsuspecting opponent. All the control you desire, only in PES 2014!

Team Play – Take control of up to 3 or more players to execute tactics in key areas of the field! Create or exploit space, use the flanks or overlap play to make yourself available and beat the defense!

-
Breki
veterán
PES 2014 LICENSES NEW
Konami has already announced the new AFC Champions League affiliation which means this competition will be in the game. While other competition and Leagues are as follow:
Official Competitions:
UEFA Champions League
UEFA Europa League
Copa Libertadores
AFC Champions League
FIFA Club World Cup (Probably)Official Leagues
Spanish La Liga
French Ligue 1
Dutch Eredisivie
Argentinian Primera División (Probably)
Spanish Liga Adelante (Div 2) -
Breki
veterán
Gameplay De Pes 2014
-
Breki
veterán
Bővebb leírás az újdonságokról
A jövőben érkező Konami játékokat a FOX Engine mozgatja majd, nem lesz ez másképp a PES 2014 esetében sem.
Hála a friss motornak rengeteg újdonság várható. Kezdésnek mindjárt itt van a TrueBall Tech, aminek köszönhetően a játékosaink mindkét lábukkal, 360 fokban terelgethetik a labdát, itt pedig nem csak az irányt, hanem az erőt is befolyásolhatják az ügyesebb kezű játékosok. Ez főleg a passzolgatásban hoz majd előrelépést. A rendszer figyelni fogja a pályán futkosók súlyát, testfelépítését és sebességét is, amikor játékosok hozzáérnek a bőrhöz. A cél ezzel egy sokkal életszerűbb fizika megvalósítása.

Aztán itt van a M.A.S.S. - Motion Animation Stability System – ami leginkább a FIFA 12-ban bevezetett Player Impact Engine-hez hasonló. Mikor két focista összeütközik, a motor attól függően alakítja az animációt, hogy a szereplők mekkorák, milyen nehezek és erősek. Így sokkal dinamikusabb egy-egy elleni küzdelmeket láthatunk majd.
Az egyik legérdekesebb újdonság a Heart nevet viseli, ami a gyepen szaladgáló játékosok érzelmeiért felel majd. Hogy ez mit is jelent, azt a Konami egy példával írta körbe: ha egy barátságos mérkőzésen mi játsszuk a vendég szerepét, akkor büszke titánjaink könnyen elveszíthetik monyójukat, hiszen ellenfeleiket jóval többen biztatják. Persze ha a csapatunknak sikerül pár parádés lövést megvalósítania, az azonnal megdobja embereink morálját, és ez fontos tényező lesz a meccsek kimenetele szempontjából.
A PES ID-nek hála rengeteg játékos kap egyedi mozdulatokat, animációkat, teljesen más karakterisztikát, hogy ne csak arcukról és nevükről ismerhessük fel a sztárokat. A foci szerelmesei pillanatok alatt azonosíthatják majd kedvenceiket azok sajátos mozgáskultúrájáról. Ez a technika egyébként már szerepelt a tavalyi PES-ben is, de ezúttal kétszer annyi lesz a kiemelt karakterek száma. A következő újítás a Team Play. Ennek köszönhetően három vagy több játékost is irányíthatunk, ha szükséges, ezzel kihasználhatunk olyan védelmi réseket, amihez egy ember kevés lenne.
A The Core már kevésbé a FOX Engine közreműködésétől függ, mivel ez lényegében egy, a Konami által útnak indított kezdeményezés. A fejlesztők folyamatosan konzultálnak a sorozat rajongóival és a sport elkötelezett híveivel, hogy így a legjobb és a lehető legautentikusabb látványt építsék a játék köré. Az arc animációkon át a mozgásig minden vitatéma a fórumokon, hogy végül egy olyan élményben részesüljenek a vásárlók, amivel elégedettek lehetnek.
A Konami új motorját láttuk már mozgás közben és nem tagadjuk, leesett az állunk, de a sajtóközlemény szerint ez még nem a következő generációs változat. „Az új motorunk és rendszerünk a jelenlegi generációs platformokra készült, de felskálázható, hogy kihasználhassa az új gépek erejét is.” Hát akkor köszönjük, kérjük minél gyorsabban.
-
Breki
veterán
Hivatalosan is bejelentésre került a FIFA legnagyobb ellenfele a PES 2014!

Habár ezzel nem mondtak nagy újdonságot senki számára sem, nem érdemes elsiklani ezen információ felett. Az idei sorozat a játékmenet fejlesztés jegyében fog készülni, így égbemenő grafikai újdonságokat nem várhatunk. A játékot a Fox Engine grafikus motor hajtja, amely már a Metal Gear Solid V: The Phantom Painben is megmutatta mire képes, így nem érhet minket nagy meglepetés. Vegyük sorra az újdonságokat:
1. TrueBall Tech: a játékosok az analóg karral kezelhetik a labdát, így a focista súlypontváltozását is befolyásolhatják.
2. Motion Animation Stability System: a fizika nagy változásokon fog átmenni, így minden ütközésnek, becsúszásnak még komolyabb következményei lesznek.
3. Heart: nagy tényező lesz az atmoszféra is, beleértendő ebbe többek között a szurkolók buzdítása és a mentális tulajdonságok
4. PES ID: minden játékosnak saját stílusa lesz
5. Team Play: még precízebben dolgozhatunk az ellenfél ellen a csapattagok segítségével, így egy ütős taktikával kihasználhatjuk az ellenfél gyengeségeit.
6. Core: több apró változás és finomítás várható olyan részeken mint például a szabad- és büntetőpont rúgások.
A PES 2014 PC-re, PS3-ra, Xbox 360-ra és PSP-re (!) is meg fog jelenni, ezúttal a next-gen konzolok kimaradnak a mókából így azon rajongóknak marad a FIFA.

[New & Official] E3 Trailer HD [PES 2014]
Új hozzászólás Aktív témák

- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Gumi és felni topik
- Okos Otthon / Smart Home
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- ZEN.com
- Napelem
- Milyen autót vegyek?
- 007 First Light - Bemutatkozott a PC-s gépigény
- CES 2026: A Lenovónál már akasztják a jövőt
- További aktív témák...
- TP Link HS100 Távolról vezérelhető Wi-Fi-s dugalj (Smart Plug)
- Keresünk Galaxy S21/S21+/S21 Ultra/S21 FE
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Keresünk Galaxy S23/S23+/S23 Ultra/S23 Fe
- magyar billentyűzet - 165 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Természetesen a vendégekkel voltam. Első félidő után 1-1. Védelmükön sokkal könnyebben átmentem, mint a svájciakén (ha gondolod majd játsszál le egy meccset ellenük, kíváncsi vagyok te mire jutnál). Széleken szépen meg lehetett őket bontani, viszonylag korán vezetést szereztem. Az egyenlítő gólt a félidő vége felé természetesen egy rossz emberváltás miatt kaptam. 

Melyik csapattal játszol?
.
)?

Nem akarom, hogy a kapus legyen, hanem a kedvenc játékosomat.