Új hozzászólás Aktív témák

• Breki

veterán

ja akkor te szerintem ML-re gondolsz

[link]

A bajnokság mód az hogy lejátszol pl. egy csapattal egy bajnokságot.

A pes a gameplayban az új engine-ben és fizikában veri agyon a fifát.

"Ha van valami, amiben a Pro Evolution Soccer szintekkel a FIFA felett jár, akkor az a különböző sztárjátékosok egyéniségének megvalósítása. A FIFA-ban is található hasonló rendszer, de ott főként csak a gyorsaságra, vagy az erőnlétre van hatással, míg a PES-ben tavaly elindított Player ID ennél jóval többet tud. 2013-ban még „csak” 50 sztárjátékos egyéni stílusát mentették át a Konami fejlesztői a játékba, most már ennél jóval többről beszélhetünk, és ezek a stílusok tényleg igyekeznek egy az egyben lemásolni a valóságot. Éppen ezért érezni és tapasztalni fogjuk Ronaldo sebességét és veszélyes megmozdulásait, és Rooney erejét, fenyegető jelenlétét a pályán. Mindehhez pedig gyakorlatilag tökéletes animációk is párosulnak, így sok esetben egy-egy megmozdulás pontosan úgy játszódhat le, ahogy azt a tévében szoktuk látni."

A játékmódok sajnos nem fejlődtek annyit, mint a motor, erre az új engine miatt látszik hogy már nem volt idő erről írtam itt korábban.

Az ilyen igazolgatások engem sosem érdekeltek, valós csapatokkal szeretek játszani, nem ilyenekkel szórakozni. De akinek ez kell az válassza a fifát játékmódokban, menüben és talán online dolgokban jobb.

Új hozzászólás Aktív témák