- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Brutálisan drága lehet a Poco F9 Ultra
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Milyen okostelefont vegyek?
- Akciófigyelő: jelentős kedvezménnyel nyit a Honor 600
- Mától kapható az EarFun Clip 2
- Az AI átformálja a Peugeot modelljeit is
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Honor 600 – kezes, kitartó, költséges
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rasiel
senior tag
A KONAMI mit művelt ezzel a játékkal az 1.12-es hivatalos patchben?
Elismerem, soha nem voltam a PES-ekben akkora játékos, de most nagyon nehezen megy. Top playeren szoktam játszani, közepes erősségű csapatokkal, de most nem hogy nyerni, gólt sem nagyon tudok rúgni benne. Az egy-egy elleni párharcokat nagy százalékban elvesztem, a játékosok körülményesebbek, lassabbak lettek, szerelés is nehezebb lett, sokszor visszapattan a gép elé a laszti, többször nem oda adják a labdát, ahova én nyomom, stb.
Persze, elismerem vannak olyan napok, amikor nem sikerül semmi sem, de már 2. napja próbálkozok vele, több barátságos meccset lejátszottam benne, de egyszerűen nem megy. Már azt hittem ennyire béna lettem pár nap szünet után, de nem...
1.12-es patch changelog-ban csak a szokásosat írják, semmi konkrétat: "Other minor modifications have been made to improve overall gaming experience."
Mondjuk pl. az emberváltást végre kijavíthatnák benne, mert az kritikán aluli.
Új hozzászólás Aktív témák

- Hobby elektronika
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- sziku69: Szólánc.
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Diablo IV
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- ÚJ Asus TUF A14 FA401 -14"2.5K 165Hz - Ryzen 7 260 - 32GB - 1TB - Win11-RTX 5060 -2 év gari - MAGYAR
- 27% - Konfiguráció G5905 / RX580 / H510 / 16GB 2666Mhz / 1TB SSD / 500W
- Xbox One / Xbox Series játékok
- Csere-Beszámítás! Apple Macbook Pro 2013 vége! 512GB SSD, I7, 16GB DDR3, Intel Iris Pro! Olvass!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Elismerem, soha nem voltam a PES-ekben akkora játékos, de most nagyon nehezen megy. Top playeren szoktam játszani, közepes erősségű csapatokkal, de most nem hogy nyerni, gólt sem nagyon tudok rúgni benne. Az egy-egy elleni párharcokat nagy százalékban elvesztem, a játékosok körülményesebbek, lassabbak lettek, szerelés is nehezebb lett, sokszor visszapattan a gép elé a laszti, többször nem oda adják a labdát, ahova én nyomom, stb.