- Milyen okostelefont vegyek?
- Akciófigyelő: jelentős kedvezménnyel nyit a Honor 600
- Mától kapható az EarFun Clip 2
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Az AI átformálja a Peugeot modelljeit is
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Honor 600 – kezes, kitartó, költséges
- Yettel topik
- Kiszivárgott a Xiaomi 17T és 17T Pro teljes specifikációja és eurós ára
- Telekom mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
Breki
veterán
válasz
BalaNce87
üzenetére
Nem kell újrarakni
Nekem 3-4 helyen van fent a Pes xp-n 32 bites win 7-en
két verzióés 64 bites win 7 -re fel akarom majd rakni.
Kitserveres dolog miatt tök egyszerű átvinni a dolgokat és akár két különböző patchet is használni egy időben
a patchek az eredeti exe-re mennek fel amúgy tök egyszerű
kitservert kiszeded eredeti original exe fel patcheket felrakod aztán downloaddal letöltöd a legutóbbit vagy leszeded és simán bemásolod a helyére az img-t.Ha kész felrakod az 1.02-t is kezelő patcheket.
Pl SM patch felrakása kb 5 percc akkor az egész együtt kb 10 perc.Hogy mit szólok?
Azt hogy én ezt nem látom csalásnak legfeljebb hibának vagy bugnak, de hogy ezzel csalna azt nem hiszem. Abban egyetértünk, hogy ez hiba, de van ilyen még ha pl berugom félpályától a szabadot az is bug vagy hiba az elöl lévő játékosom még beleér az ellenfél kapusa megse mozdul.
Készítettem korábban ilyenről gif-et az sg-re kiis raktam, de most előkeresni......
Ezis zavaró, de akkor most ezis csalás?
De ha csalás akkor itt értem csal?Szval lehet te csalásként értelmezed számomra a játékban lévő hibák egyike.
Én inkább azt mondom nem tökéletes a biró és lehetne mit javítani, de azon is amikor te rugdosod fel az ellenfelet és nem kapsz a szitunak megfelelő lapot.Persze te láthatod másként ez csak az én véleményem

Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! Acer Aspire 3 15 A315 FHD notebook - R3 7320U 8GB DDR5 512GB SSD AMD Radeon IGP W11
- HP EliteBook x360 1040 G11 - 14" WUXGA Érintő - Ultra 7 155H - 16GB - 512GB - Win11
- Samsung Galaxy A21s 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GAMER PC! Intel Ultra 7 265 / RTX 5070 / 32GB 6000MHz / 1TB Gen4 / 750w Gold!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest