- Milyen okostelefont vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- A Royal Philharmonic Orchestra játssza a Samsung új csengőhangját
- Galaxy Buds4/Buds4 Pro: demómodelleken az új szárkialakítás
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Honor Magic5 Lite - fiatalít az új ruhám?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Yettel topik
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Reflax
tag
válasz
üzenetére
Istenem
Elmagyarázom mégjobban. A gép tiltotta le gondolom valami túlfesz miatt mi után rádugtam a házon lévő USB-re ami ugye az alaplapba vezet az USB pines csatlakozáshoz. Na már most a gép nem akarja felismerni a pendrivet és nem az összes USB szar. 14 db USB portom van és azon kívül x db USB 2.0 pines csatlakozásom. Na a pinesekre dugott USB dolgok mint pl a ház USB-je nem fasza. De ettől még a többi USB működik.
Érted bazdki. Ha van egy folytonos kékhalálod újrarakod a gépet. Az USB pendrive-t kérdeztem lehet e essetleg valamilyen módon újradeklarálni vagy bármi egy tök másik gépen, hogy utána a gépem felsimerje.
Az összes többi hátlapon lévő 2.0 USB port mind a 14 teljesen jól működik, csak mi óta a pendrivet a házba dugtam az óta nem veszi be egyik USB port sem. Ennyi
Új hozzászólás Aktív témák
- HP ProDesk 600 G4 i3-8100 8GB 256GB 1 év garancia
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 7700K / RTX 2080 / 16GB DDR4 / 480GB SSD
- CÉGEK FIGYELEM!! iPhone 11 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - 27% ÁFA-S SZÁMLA Kártyafüggetlen, 100% Akksi
- CÉGEK FIGYELEM!! iPhone 11 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - 27% ÁFA-S SZÁMLA Kártyafüggetlen, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Elmagyarázom mégjobban. A gép tiltotta le gondolom valami túlfesz miatt mi után rádugtam a házon lévő USB-re ami ugye az alaplapba vezet az USB pines csatlakozáshoz. Na már most a gép nem akarja felismerni a pendrivet és nem az összes USB szar. 14 db USB portom van és azon kívül x db USB 2.0 pines csatlakozásom. Na a pinesekre dugott USB dolgok mint pl a ház USB-je nem fasza. De ettől még a többi USB működik.