- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- Apple iPhone 17 - alap
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Nagy aksival és erős hardverrel megjött Magyarországra a Poco X8 Pro és Pro Max
Új hozzászólás Aktív témák
-
Reflax
tag
válasz
üzenetére
Istenem
Elmagyarázom mégjobban. A gép tiltotta le gondolom valami túlfesz miatt mi után rádugtam a házon lévő USB-re ami ugye az alaplapba vezet az USB pines csatlakozáshoz. Na már most a gép nem akarja felismerni a pendrivet és nem az összes USB szar. 14 db USB portom van és azon kívül x db USB 2.0 pines csatlakozásom. Na a pinesekre dugott USB dolgok mint pl a ház USB-je nem fasza. De ettől még a többi USB működik.
Érted bazdki. Ha van egy folytonos kékhalálod újrarakod a gépet. Az USB pendrive-t kérdeztem lehet e essetleg valamilyen módon újradeklarálni vagy bármi egy tök másik gépen, hogy utána a gépem felsimerje.
Az összes többi hátlapon lévő 2.0 USB port mind a 14 teljesen jól működik, csak mi óta a pendrivet a házba dugtam az óta nem veszi be egyik USB port sem. Ennyi
Új hozzászólás Aktív témák
- 218 - Lenovo ThinkBook 16p (G5 IRX) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4060
- Apple Watch Ultra 2,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- HIBÁTLAN iPhone XR 64GB Red-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4490,100% Akksi
- Infinix Hot 12 Pro / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- 2db Kolink kontinium 1200w platinum
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Elmagyarázom mégjobban. A gép tiltotta le gondolom valami túlfesz miatt mi után rádugtam a házon lévő USB-re ami ugye az alaplapba vezet az USB pines csatlakozáshoz. Na már most a gép nem akarja felismerni a pendrivet és nem az összes USB szar. 14 db USB portom van és azon kívül x db USB 2.0 pines csatlakozásom. Na a pinesekre dugott USB dolgok mint pl a ház USB-je nem fasza. De ettől még a többi USB működik.