- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Pebble - az átgondolt okosóra
- One mobilszolgáltatások
- Így fotóz és ennyire melegszik a Galaxy S26 Ultra
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- AirTag-riválist hoz Európába a Xiaomi
- Fotók, videók mobillal
- Babra megy a játék az iPhone 18 Pro esetében
Új hozzászólás Aktív témák
-
Reflax
tag
válasz
üzenetére
Nem gondoltam, hogy a géppel lenne a gond, mint feltártam az USB hubos dolgot az alaplapból, szerintem az alaplapiprobléma és az nem is lesz jó. Mivel 2 pendrive és egy telefon adatátviteli lehetősége bánta. Újra hozzáteszem, hogy a pendrive minden más gépen felismerhető valamint új információként mondhatom, hogy más pendrive is felismerhető tehát az alaplapon lévő USB kivezetés a házba ronotta el a felsimerhetőséget és nem pedig a windows rendszer. Utána olvasva leírták máshol, hogy a rendszer az ha probléma van az eszközzel biztonsági okból letilthatja azt.
A hibakód pedig: az eszközkezelpőben ezt írja : "Ismeretlen USB eszköz (sikertelen eszközleíró-kérés)
A kód pedig:A Windows leállította az eszközt, mert az problémákat jelzett. (Kód: 43)
A request for the USB device descriptor failed.KU megoldását pedig megpróbálom. Az egyik penrive egy 32G Kingston DataTraveler SE9 G2 3.0
Új hozzászólás Aktív témák
- WD Black SN850X 8TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, 1 év garancia - 7200-6600 MBs - Eladó!
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Samsung 990 PRO NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Akció! Csak tesztelt! WD Blue SN5000 4TB Nvme SSD! 0 Perc - 0 Írás!
- Kingston NV2 500GB M.2 PCIe NVMe 100/100
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Samsung 990 PRO NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4370
- Dobozos ÚJ HP Victus i5-13420H, RTX 3050 (6GB), 144Hz
- HIBÁTLAN iPhone 15 Plus 128GB Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4531,90% Akksi
- Apple iPhone 5/5S szerviz alkatrészek, készletről akár másnapra!
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest