- iPhone topik
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Hivatalos a Pixel 10 startdátuma
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Google Pixel topik
- Magisk
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
King Unique #5367 üzenetére
Köszönöm a választ!
Közben kiderült, hogy a Sandisk pendrive-nak semmi baja. Leszedtem a hdd sentinelt és feltettem egy újabb verziót, azonnal írta is, hogy 96%-os a pendrive, kutya baja. Szóval megviccelt engem ez a program. Viszont az újonnan vásárolt kingston pendrive-al biztosan valami nem kerek, mert arról nem tudok windows-t telepíteni továbbra se, a sandiskről pedig gond nélkül ment. -
Sziasztok!
Pendrive-os kérdésem/problémám lenne. Eddig egy sandisk extreme pro 128gb usb 3.1-es pendrive-ot használtam. Mindig erről intéztem a windows telepítéseket is. Gyorsan és hibátlanul ment minden. Majd egyszercsak a hdd sentinel szólt, hogy a kondíció 0% és cseréljem ki az eszközt. Mondom ok. Vettem egy Kingston data traveller max 256gb usb 3.2 gen 2-es pendrive-ot. Viszont ezzel a pendrive-al az istennek sem tudok windows telepítést indítani. A rufus 3.22 fel sem ismeri az eszközt, csak a rufus 3.21. Létrehozom a telepítőt, de vagy nem indul el, vagy ha elindul akkor meg lefagy. USB 3 és USB 3.1 portok vannak az asztali gépemen, vannak olyan USB 3 portok ahova hiába dugom be, fel sem ismeri a pendrive-ot, míg egy másikban igen, pedig a portok amúgy rendben vannak. Kompatibilitási probléma lehet ez? Vagy hibás a pendrive? A hdd sentinel hibátlannak írja. Köszönöm! -
Ezek viszonylag gyorsan történtek. Nem évek alatt. Nem sokat használta őket, az egyik 64gb-os, nem rég vette. Most nem otthon vagyok, nem emlékszem a programok nevére, de jó párat kipróbáltam amiket itt fórumokon ajánlottak, egyikkel se tudtam megformázni. Neki a laptopján win 8.1 van, nekem win 7, gondoltam rá, hogy talán az ő gépe vírusos és azért van ott valami gebasz, hogy nem tud formázni. megpróbáltam az én gépemen is win 7 alatt formázni, de nekem se jött össze.
-
Sziasztok, egy ismerősömnek 2 pendrive-ja is írásvédett maradt, nem lehet formázni se. Próbáltam jó pár programmal, de semmi. win 8.1 alatt és win 7 alatt is próbáltam, nem jött össze. Ezek szerint hibásak a pendrive-ok?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W10 I Cam I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bitcoin miner Bitmain Antminer S9 S9I 13.5 - 14 Th 1250W eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest