- Yettel topik
- iPhone topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Aurát vált a Vivo V60
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- MIUI / HyperOS topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
nagydom1991
csendes tag
Sziasztok,
Tud valaki arra módszert, hogy hogy lehet formatálni egy pendrive-ot, ami nem reagál (pontosabban borzasztóan lassan 30-50 perc)? CMD diskpart módszer timeout-ol.
Akár az is megfelelne, ha valaki tud módszert arra, hogy "kiégetni" a belsejét a nélkül, hogy elveszteném a garanciát. Személyes adatok vannak rajta, így nem akarom visszaküldeni a nélkül, hogy törölném a tartalmát.
Üdv,
Dominik -
nagydom1991
csendes tag
Sziasztok,
Egy olyan problémám van, hogy egy nem régiben vásárolt pendrive nem reagál megfelelően.
A pendrive típusa ADATA S102 PRO (128 GB). Első alkalomnál akkor jött elő ez a probléma, amikor felmásoltam rá kb 50 GB-t (lehet rosszul emlékszem és volt 80 GB is), ezután a másolási sebesség leesett pár Kb-ra és utána nem lehetett vele semmit kezdeni (nem nyitotta meg semmi a drive-t, formázás esetén a jobb klikk se csinált semmit, valamint command line-ból sem tudott vele semmit kezdeni a diskpart command), végül valahogy sikerült formatálni, de most másodjára nem akar összejönni.A pendrive eredeti fájlrendszere exFat, amit én NTFS-é formatáltam, elképzelhető, hogy ez okozza a problémát?
Üdv,
Dominik
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Bomba ár! Dell Latitude E6440 - i5-4GEN I 8GB I 250GB I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Samsung Galaxy S22 Plus 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest