- Yettel topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Aurát vált a Vivo V60
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- MIUI / HyperOS topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Walter_White
senior tag
válasz
kerekfej #3092 üzenetére
Rendes boltban vettem, 1 hetet vártam a garira... Gondoltam hátha már jó lesz a cseretermek, egy egyszerű olcsó pen, ADATA S102 Pro 16 mellé amin Multiboot Win telepítők vannak...
Minden más pendrive ugy megy ahogy kell, de ez valami használhatatlanúl lassú, és még a rendszert is befagyasztja.... Lesz egy köröm de mostmár más márkábol fogok kérni... Vagy legalábbis más szériábol. Nem is lenne baj ha 4-5-6Mb/s lenne az írási sebessége, csak
Stabil legyen, ne másodpercenként ugráljon 4 és 0 között.. -
Walter_White
senior tag
Adata 8GB AC906-8G-RBK - ezt a típust messzire el kell kerülni. Használhatatlanul lassú, nem is értem hogy képesek ilyet egyáltalán kiadni, vagy forgalmazni... USB2.0, de ez...(3 éves Kingstonom is gyorsabb pedig csak 2GB-s..) kicserélték az előzőt mert azt hittem hibás, visszaküldtem, de úgy látszik vagy a cserepéldány is az, vagy ennyire képes.... valószinüleg az utolsó...- 1GB+ fájnál 6 percig csak "számítás" majd egyszer csak 4MB\s és majd meg-meg állva 0byte\s között ingázik... ha meg leállítom a másolást, beragad a pendrive aLemezeknél, most meg 10 percre szoftveres kékhalált is dobott a Windows...
-
Walter_White
senior tag
Na végül csere lesz belőle....1 hét várakozás után
...
Adata 8GB AC906-8G-RBK
-
Walter_White
senior tag
Notiban is teszteltem, és ott is ugyan igy viselkedik, NTFS\FAT32-ben is kipróbáltam, ugyan az a helyzet...Még a 3 éves 2.0-ás Kingston Pendrive is gyorsabb, és egyenletesebben stabilabban hozza a sebességet, ugyhogy ennél valami nincs rendben, hétfőn viszem vissza, leadom teszteljék le- kiváncsi leszek mennyit fognak ülni rajta...
ÉS B.U.É.K Minden kedves Fórumozónak!
-
Walter_White
senior tag
Sziasztok. Lenne egy kis problémám, ma vettem egy A-DATA C906-os Pendrival, USB3.0 - alaplapi, és előlapiban.
Mégpedig az hogy Horrorisztikusan alacsony az írási sebessége... illetve fájlok másálásánál elkezdi 10kilóval- majd 100kilo-200kilo-300k-600k-1MB-2MB-6MB-8MB és hirtelen ismét látványosan leesik.. 400kilóra- vagy esetleg 0-ra és megáll a másolás pár másodpercre..
Szerintetek ennyire képes a pendrive vagy egy hibásat fogtam ki, ami napok mulva K.O lenne?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Crucial P1 1TB 2280 M.2 NVMe SSD / Beszámítás OK!
- WD Black SN850X 4TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7300-6600 MBs - Eladó!
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Samsung 960 EVO 250GB 2280 M.2 NVMe SSD
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z390 i7 9700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
- AKCIÓ! MSI Z790 i5 14600KF 64GB DDR5 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- 137 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 3800X 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest