Hirdetés
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- CMF Phone 1 - egy jó telefon
- Félmillió felett a kiszállított Xiaomi autók száma
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- QWERTY billentyűzetes, üzenet-fókuszú androidos mobil a Clicks Communicator
- Rugalmas OLED panelre válthat a Samsung Galaxy A57
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ombre85
tag
válasz
Krix CS 1.6
üzenetére
Hali!
Nem lehet, hogy mivel egy pendrive-ot sem lát, így az usb vezérlő nincs telepítve? Nekem emlékeim szerint 8.1-en is kellett drivert szereznem pl. az usb3-as vezérlőhöz.
-
Ombre85
tag
válasz
kovacspityu
üzenetére
Az enyémen, ha megnyomom a source gombot (amivel kiválasztom, hogy HDMI 1,2.., USB, TV, stb), és ott rámegyek a penre, majd nyomok egy TOOLS-t, akkor ott van leválasztási lehetőség. Két samsungunk van, mindkettőnél működik. Nálad nincs ilyen? Bár szerintem a kikapcsolt tv-ről lehúzás is teljesen megfelel a célnak

-
Ombre85
tag
válasz
kovacspityu
üzenetére
Szia!
Ez milyen típusú TV? Nekem még a legrégebbi filmlejátszós, nem okos Samsung TV-men is van egy USB eszköz kiadása lehetőség. Ettől függetlenül persze el tudom képzelni, hogy van, ahol nem gondoltak rá...
-
Ombre85
tag
válasz
Jesse James
üzenetére
Elég érdekes, hogy le lehet róla húzni a fájlt. Nincs ilyenkor valami hibaellenőrzés, ahol jelzi, hogy a fájl sérült és nem másolható?
-
Ombre85
tag
Hali!
Úgy néz ki, nekem is beadta a kulcsot a kedvenc pendrive-om. Nem mai darab, de már USB3-as és szerettem a sebessége miatt. Viszont egyszercsak amikor rádugtam a gépre, felismerte, betűt is adott neki, de az ikon a sajátgépben halvány maradt és ha megpróbáltam megnyitni, kérte, hogy helyezzem be a lemezt. Korábban is előfordult vele ilyen, de egyszercsak jó lett, most viszont már hetek óta bármelyik gépben nézem (win, linux, usb2, usb3, tökmindegy), nem ismeri fel normálisan. A bootice és a h2testw meg sem jeleníti a listájában. Kuka?
Új hozzászólás Aktív témák
- Projektor topic
- Spórolós topik
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- Autós topik
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Gyúrósok ide!
- Lexus, Toyota topik
- Vicces képek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude E6530 - i5-3210M/i5-3230M I 4GB I 320GB I 15,6" I HDMI I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P15 Gen1 - i7 10850H 16GB DDR4 512GB SSD Quadro T1000 4GB WIN11
- Dell Latitude Precision Üzleti gépek, 2-in-1 gépek, 3-11. gen.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi 13 128GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest