Új hozzászólás Aktív témák
-
spiritex
veterán
-
spiritex
veterán
válasz
gyuri2008 #1886 üzenetére
Letöltesz egy ingyenes Linux verziót, pl. az Ubuntu-t, megírod egy üres DVD-re az ISO file-t, boot-olsz vele a gépeddel, nem installálod fel véletlenül sem, csak Try-t nyomsz, majd megkeresed a filekezelőjét, bedugod a pendrive-od és ha felismerte, akkor lemented a tartalmát a vinyó valamelyik, pl. D: partíciójára.
Ha megvan a mentés, meg lehet próbálkozni a pen javításával, úgy hogy letörlöd a partíciót és újra létrehozod azt. Ehhez meg kell keresni valamelyik partícionáló programot, pl. a GParted-et, és ott sok lehetőséged lesz partíció kezelésre, formázásra. -
spiritex
veterán
válasz
rayoliviero #1824 üzenetére
Nem raktad valami hosszabbítóba? Direkt van a gép hátuljában?
-
spiritex
veterán
válasz
ro_bert17 #1816 üzenetére
Be kell tenni ugyanabba a tv-be és leformázni ott. Utána néhány pc-n jó lesz. Ugyanilyen penem van, csak 8GB-os, és csak így lehetett valamennyire használhatóvá tenni. Én egyszerűen egy mindigtv-s settopbox-ban használom műsör rögzítésre és visszajátszásra, pc-re nem viszem át. Persze nem tökéletes megoldás, de jobb mint a semmi...
Ezek a linux-os masinák, mint a mai modern tv-k és settopbox-ok valamiért sajnos elxarják a peneket... Én arra jutottam, hogy amíg nem formázza le az ember őket egyszer sem bennük, addig jól működnek pc-s környezetben is, de utána meghalnak a pc-k számára, és már csak a gazdagépben hajlandók működni. -
spiritex
veterán
Nem járt a pen valami settopbox-ban? Mert az enyémet egy mindigtv-s box tette "tönkre". Mert ugyanez van vele. Windows alatt semmi, linux alatt, meg a settopbox-ban tökéletes. Jó lenne valami általános megoldás az így elrontott pendrive-okra, de még nem találtam az egész neten... Pedig már újraformáztam mindenféle módon Linux alatt, partíciót is töröltem, de nem lett jó.
-
spiritex
veterán
És egy olyan pendrive-ra nincs valakinek ötlete, amelyik 10-ből 5 pc-n feljön és tökéletesen működik, a másik 5 pc-n meg kap betűjelet, de nem lehet rákattintani, mert kiírja, hogy No Media?
-
spiritex
veterán
válasz
tomee007007 #1771 üzenetére
TV és DVB-T BOX is! Nekem az utóbbi.
Az én Hama pen-emre azóta sem érkezett megoldás, még a németországi Hama központ is csak annyit mondott, hogy vigyem vissza. De amikor mondtam, hogy van jó pár PC, amiben hibátlanul teljesít, és ezért nem fogják visszavenni az Edigital-ban, na akkor arra már csak széttárták a karjukat.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T15 G1 - i5-10GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- Csere-Beszámítás! Playstation 5 Slim Digital edition! OLVASS!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest