Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• spiritex
    veterán

Sziasztok!
    Van itt nálam egy 16GB-os hama (nx216) pendrive, amit tévébe dugva használtak. A windows 0 foglalt, 0 szabad RAW fájlrendszert lát.
    Leformázni sem windows, sem live rendszerről nem lehet. Live lemezzel a wondershare termékével próbálkoztam. Az lát 10GB unallokált, és egy 4,3GB-os nem formázott partíciót rajta. De semmit sem enged elvégezni (még egy cimke cserét sem). (hardveres kapcsolót nem láttam a pendriveon).
    Próbálkoztam egy-két letöltött, gyors kis toollal, de egyik sem segített.
    Mit lehetne ezzel kezdeni azon kívül, hogy kidobom az emeletről?

Be kell tenni ugyanabba a tv-be és leformázni ott. Utána néhány pc-n jó lesz. Ugyanilyen penem van, csak 8GB-os, és csak így lehetett valamennyire használhatóvá tenni. Én egyszerűen egy mindigtv-s settopbox-ban használom műsör rögzítésre és visszajátszásra, pc-re nem viszem át. Persze nem tökéletes megoldás, de jobb mint a semmi...
    Ezek a linux-os masinák, mint a mai modern tv-k és settopbox-ok valamiért sajnos elxarják a peneket... Én arra jutottam, hogy amíg nem formázza le az ember őket egyszer sem bennük, addig jól működnek pc-s környezetben is, de utána meghalnak a pc-k számára, és már csak a gazdagépben hajlandók működni.

Új hozzászólás Aktív témák