Hirdetés
- A hagyományos (nem okos-) telefonok jelene és jövője
- Fotók, videók mobillal
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- Apple iPhone 17 - alap
- Apple Watch
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S10e - esszenciális
- Fél perc csend, majd világra jön egy Magic8 Pro
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dugen
csendes tag
Sziasztok!
Van egy aranyos KINGSTON DataTraveler (DT101 G02) 8GB-os pendrive-om, amit egy éve vásároltam a tecskóban. Most hogy be kellene vinnem rajta egy beadandót úgy gondolta, hogy feladja a harcot, nem mintha kb. 10-nél többször lett volna használva az elmúlt egy évben.
A probléma abban nyilvánul meg, hogy ha másolni szeretnék rá, kiírja, hogy a másolandó fájl már létezik 0 KB-os terjedelemben a cserélhető lemezen. Ekkor ha a másolás és cserére kattintok kb. 10 perc másolás után kiírja, hogy nem sikerült végrehajtani a dolgot. Próbálkoztam már gyors formázással alapértelmezettben, FAT32 és NTFS rendszerrel is, normál formázással, de semmi, mindegyik után ez a vége. Most már ott tartunk, hogy egyszerűen kiírta formázás után, hogy nincs fájlrendszer a meghajtón, formázásra szorul.
Kérdésem, hogy holnapig hogyan bírom működésre ezt a remek számítástechnikai eszközt?
Bocsi ha egy kicsit hosszúra sikerült, próbáltam minél pontosabban leírni problémámat.
Előre is köszönöm a válaszokat!Látom másnak is akadt vele problémája, ezért ha van megoldás, akkor feltétlen írjátok meg!
Még egyszer köszi!Ja és van hibakód is:
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I W11 I CAM I Garancia!
- 179 - 180 - 189 - 190 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i7-13650HX, RTX 4060
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4243, 100% Akksi
- Új Steelseries Arctis Nova pro vezetékes gamer fejhallgató
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest