- Fotók, videók mobillal
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Légies iPhone halvány színei
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Android szakmai topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Traxx
őstag
válasz
kezdosql #3519 üzenetére
Ebben sajnos nincs tapasztalatom, csak egy lelkes amatőr vagyok ilyen téren, vagy annyi sem
Annyit viszont észrevettem, hogy több órányi gépben töltött idő után is teljesen hideg maradt a pendrive (kijön a fémházból, ezért tudom megmondani), pedig logikusan belegondolva valamennyi melegedésnek kellene szerintem lennie. Külső sérülés mindenesetre nem látszott rajta az USB csatinál sem.
-
King Unique
titán
válasz
kezdosql #3506 üzenetére
A FAT tábla eleve kisebb helyet foglal, mint az MFT, szóval nem meglepő a különbség. Illetve minél nagyobb tárolókapacitású eszközt formázol, annál nagyobb lesz utána a foglalt terület. Valamint ennek mérete formázásnál még a lemezfoglalási egységtől is függ.
Tehát ez mondhatni normális dolog és nem kell vele különösebben foglalkozni. Meg vsz egy 4 GB-os pendrive-nál sem az a pár 10 MB tárhely hiánya fog gondot okozni. Viszont, ha annyira zavar, hát akkor formázd FAT32 / exFAT fájlrendszerre, aztán használd úgy! Az ilyen flash-alapú meghajtókra amúgy is a nem naplózó fájlrendszerek javasoltak elsődlegesen.
-
King Unique
titán
válasz
kezdosql #3501 üzenetére
A Windows fájlkezelője
bájtban
, míg a TC alapértelmezettenkilobájtban
mutatja az értékeket, azért van az eltérés. Viszont utóbbinál át lehet állítani és akkor ugyanazt fogja mutatni. Valamint a FAT32 vs. NTFS formázás után alapból más lesz a foglalt terület mérete. De ez ugyanígy van más pendrive-ok, merevlemezek stb. esetében is, szóval annyira nem kell vele foglalkozni. Ha tesztelni akarod a pendrive tárolókapacitását, akkor ahhoz ott van pl. a H2testw.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Ford topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Fotók, videók mobillal
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Kerékpárosok, bringások ide!
- EAFC 25
- 3D nyomtatás
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest