Hirdetés
- iPhone topik
- Távozik az Apple vezérigazgatója
- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Várhatóan ez a négy iPhone már nem telepítheti az iOS 27-et
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- iOS alkalmazások
Új hozzászólás Aktív témák
-
Traxx
őstag
válasz
kezdosql
üzenetére
Ebben sajnos nincs tapasztalatom, csak egy lelkes amatőr vagyok ilyen téren, vagy annyi sem
Annyit viszont észrevettem, hogy több órányi gépben töltött idő után is teljesen hideg maradt a pendrive (kijön a fémházból, ezért tudom megmondani), pedig logikusan belegondolva valamennyi melegedésnek kellene szerintem lennie. Külső sérülés mindenesetre nem látszott rajta az USB csatinál sem. -
Traxx
őstag
válasz
King Unique
üzenetére
Az alapvető probléma az, hogy fizikailag sem jelenik meg a pendrive, még 0 bájtos meghajtóként sem. Így adatmentő programot sem tudok ráengedni, mert nincs mire

Az opció lehet, hogy egy "donor" pendrive-ra ráműtöm a memóriachipet? Vagy ez necces próbálkozás lenne? Ha jók az infóim, akkor nincs olyan adat rajta egyébként, ami életbevágó lenne, de jobb lenne, ha meglenne.
-
Traxx
őstag
Sziasztok!
Az egyik ismerősömnek elszállt a pendrive-ja. Több gépen kipróbálva teljesen se kép, se hang nincs, a windows (7 64 bit) lemezkezelője sem látja, de linux alatt is döglött volt. Állítólag elvitte valakihez, aki addig eljutott, hogy a mappákat látta, de tovább nem, én pedig eddig sem. A portokba való bedugásnál sincs hangja, maga a pendrive pedig LED híján nem világít, tehát így nem tudom megmondani, hogy érzékeli-e, hogy az USB-ben van. A kérdésem az lenne, hogy le lehet valamilyen módszerrel menteni a rajta lévő adatokat, vagy az előbb leírtak fényében döglött a projekt?
Egy 64 gigás USB3-as Medion pendrive lenne a delikvens, ha ez releváns infó.
Köszönöm a választ

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Távozik az Apple vezérigazgatója
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen okostelefont vegyek?
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Tárhely szolgáltató választás
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- További aktív témák...
- Eladó 0 napos OEM WD SN740 1TB NVMe SSD 2280
- Samsung 970 Evo 500GB (28-30k) / 1TB (43-45k) NVMe SSD - több db is - 99-100%-os kondíciók
- 2db WD Green 1TB HDD (100/100) - ELKELT, értékelésre vár
- Új 256GB Samsung PM991a NVMe SSD-k 2230 méretben, 100% max pár óra üzemidő - több db
- WD Black SN850X 8TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, 1 év garancia - 7200-6600 MBs - Eladó!
- 268 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IAH10) - Intel Core U9 285HX, RTX 5060 (multitouch)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3972
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, egyszerűen, OLCSÓN! Immáron 8 éve!
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4270, 100% Akkumulátor
- 27% - Samsung S49CG954SU OLED Monitor! 5120x1440 / 240Hz / 0.03ms / FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Annyit viszont észrevettem, hogy több órányi gépben töltött idő után is teljesen hideg maradt a pendrive (kijön a fémházból, ezért tudom megmondani), pedig logikusan belegondolva valamennyi melegedésnek kellene szerintem lennie. Külső sérülés mindenesetre nem látszott rajta az USB csatinál sem.