Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Google Pixel topik
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Motorola Moto G54 5G Power Edition - nem merül le
- Fotók, videók mobillal
- Poco M8 5G - majd megveszed
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Honor Magic V2 - origami
- iPhone topik
- Megérkezett Magyarországra a Huawei Mate X7
PROHARDVER! témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Traxx
őstag
válasz
kezdosql
üzenetére
Ebben sajnos nincs tapasztalatom, csak egy lelkes amatőr vagyok ilyen téren, vagy annyi sem
Annyit viszont észrevettem, hogy több órányi gépben töltött idő után is teljesen hideg maradt a pendrive (kijön a fémházból, ezért tudom megmondani), pedig logikusan belegondolva valamennyi melegedésnek kellene szerintem lennie. Külső sérülés mindenesetre nem látszott rajta az USB csatinál sem.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Keresünk Galaxy S22/S22+/S22 Ultra
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- iPhone 15 Pro Max 256GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4431
- Eladó Honor 400 5G 8/256GB / 12 hó jótállás / AJÁNDÉK KEMÉNY TOK / CSAK KIPRÓBÁLVA VOLT
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Annyit viszont észrevettem, hogy több órányi gépben töltött idő után is teljesen hideg maradt a pendrive (kijön a fémházból, ezért tudom megmondani), pedig logikusan belegondolva valamennyi melegedésnek kellene szerintem lennie. Külső sérülés mindenesetre nem látszott rajta az USB csatinál sem.