- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Felújított okostelefonokat kínál a Rejoy
- Xiaomi Mi 9T Pro - tizenegyes!
- Motorola Moto G06 Power – nagyfater új zakót vett
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
Új hozzászólás Aktív témák
-
diablo1984
veterán
válasz
diablo1984
üzenetére
bő 1,5 nap után megállítottam a tesztet, mert még mindig 20 órát írt, az aida tesztjét lefuttattam, kb 1,5 perc után ki is írta az olvasási hibát! Egészen 256mb-ig volt hibátlan. a h2testw-t is beállítottam optimistán 1024mb-ra, így már az olvasási tesztnél 234mb-nál elhasalt.
Szóval csak óvatosan aki 2tb vagy hasonló rettenetekre vágyik, mert még ha egy 30gb-os pent flesselnének 2tb-osra, de egy használhatatlan sz@r 256mb-ost csináltak 2tb-osnak, hihetetlen ez mindenkinél használhatatlan méretű, minden egyes vásárlónak fel kellett hogy tűnjön, hogy nem tudja használni és közben mindenki szórja az 5 csillagot, hogy mennyire szuper a cucc.....
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Kingston Fury Renegade NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Corsair MP600 Pro XT NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Kingston NV2 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Kingston Fury Renegade NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- PlayStation 5 FAT Lemezes + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával! Upd. 03.18
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 64GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3565
- Jó áron eladó Lenovo ThinkPad T14s Gen 3/i5-1240P/16 GB/256 SSD/FHD+/IPS/Garancia/
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 5700 / RTX 2080Ti 11GB / 16GB DDR4 / 1TB Nvme SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest