- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Yettel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Motorola Edge 30 Ultra - a 200 megapixeles kérdés
- Egy óra, két rendszer
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Honor Magic V2 - origami
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Új hozzászólás Aktív témák
-
diablo1984
veterán
válasz
MrChris #5445 üzenetére
ja, még ha 32gibásból tákolták volna, még valamire tudnám is használni, de 256mb-os, egy filmet 2tb-osként rámásolva sem tudtam megnézni róla, mert sérült volt a fájl(mi más lett volna szegény).
Neked azt jelenti, hogy lefutott a teszt(320kb hibás, lehet 54gb-ra kellene visszavenni- vagy 1 megával kevesebbre- a partíciót és úgy próbálni a tesztet újra), tetű lassú, de használható valamire a pen.
-
diablo1984
veterán
válasz
MrChris #5442 üzenetére
Simán 64gb-ra partícionálod, vagy attól visszább mint ahol a progi hibát jelez és akkor jó lesz. Nekem a 2tb@256mb úgy működőképes, csak 256mb maga semmire sem elég.
Az alin megreklamáltam, az eladó újra akarta küldeni, írtam neki, hogy nem kell még ilyen semmirevaló fake pendrive, lóvé vissza. Az ali helyben hagyta a követelésem a tesztprogramos képek alapján, de az eladó azt elutasította. Kíváncsi leszek, hogy mi lesz a végén... -
diablo1984
veterán
válasz
diablo1984 #5437 üzenetére
bő 1,5 nap után megállítottam a tesztet, mert még mindig 20 órát írt, az aida tesztjét lefuttattam, kb 1,5 perc után ki is írta az olvasási hibát! Egészen 256mb-ig volt hibátlan. a h2testw-t is beállítottam optimistán 1024mb-ra, így már az olvasási tesztnél 234mb-nál elhasalt.
Szóval csak óvatosan aki 2tb vagy hasonló rettenetekre vágyik, mert még ha egy 30gb-os pent flesselnének 2tb-osra, de egy használhatatlan sz@r 256mb-ost csináltak 2tb-osnak, hihetetlen ez mindenkinél használhatatlan méretű, minden egyes vásárlónak fel kellett hogy tűnjön, hogy nem tudja használni és közben mindenki szórja az 5 csillagot, hogy mennyire szuper a cucc..... -
diablo1984
veterán
válasz
King Unique #5436 üzenetére
h2test reggel óta fut rajta, 36 giga eddig jó 10 mb/s-el írja, még 45 órát jelez a végéig(bár valszeg nem fog addig elmenni, mert szerintem nincs 64gb-nál nagyobb ez a pendrive sem)
-
diablo1984
veterán
adott 3db pendrive, ami alapból exFAT kiterjesztésű, szép nagy méretű. Szemlátomást mindent fel lehet rá másolni(igaz van ami csak üres mappaként szerepel tartalom nélkül), de pl filmet nem lehet elindítani, mert azt írja a lejátszó, hogy sérült, vagy nem megfelelő formátum. Természetesen ntfs-re nem lehet formázni. Jól gondolom, hogy ez a klasszikus csesszük át az embert nagy tárhelynek kinéző cuccal, közben meg semmi nem olvasható vissza belőle?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Úgy tér vissza a Commodore 64, ahogy titkon mindenki várja
- Autós kamerák
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Azonnali fotós kérdések órája
- Parfüm topik
- Építő/felújító topik
- LG LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 Prémium
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest