Hirdetés
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Ennyit szűkít az X300 Ultra a telepen Európában
- Nincs Nothing AI szemüveg? Fogd meg a söröm!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tibitabi
tag
Sziasztok! Pár hónapos 2Gb-os "dps" márkájú pendrive-om. Szinte teljesen új alig használtam. Vista-s laptopról tettem rá 700mb körüli filmeket és észre vettem, hogy második film minden alkalommal rossz. Az előbb az 1,4Gb-os film is lejátszhatatlan lett. Előfordul, hogy kicsit másabb a mérete a filmnek, mint ahonnan másolom. A lejátszók pedig hibát írnak.
Disc doctor meg hasonló, egyszerűbb analizálók nem találtak hibát!
Arra gondoltam, hogy formázom. Ehhez keresek formázó programot, ez segíthet, milyet ajánlotok? ( A XP saját formázó-jával nem akarom, mert nincs olyan pontos beállítási lehetőség amilyen ez a pendrive. Illetve ugyanezzel a beállítással "FAT és sector: 512 " a Lemezkezelő nem formázta újra!!! Azt írta túl kicsi a szektor méret és ezért nem formázható! További kísérletezéssel nem próbálkoztam. ) Jelenleg 1,86Gb FAT-nak ismeri fel. Amúgy Clusterek száma: 60 911, Szektor/cluster: 64, Bytes/szektor: 512
Milyenre érdemes formázni?
Valószínű, hogy rossz a pendrive??? Vigyem vissza? Mert még garanciális...
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo Legion 5 RYZEN 5 6600H RTX 3050Ti 4GB 16 GB DDR5 512 GB SSD FHD 165 Hz Magyar bill Gari
- NVIDIA Quadro M4000 8GB GDDR5 256Bit videokártya
- AKCIÓ! 4TB Corsair MP600 Pro XT NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- iPhone 17 256GB - BONTATLAN - (3év)
- Új 27% - ASUS TUF Gaming TF120 ARGB 3-pack FEKETE (90DA0030-B09030)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest