- Yettel topik
- Dobjátok a padlóla, le!
- Redmi Note 14 5G - jól sikerült az alapmodell
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
abdulka1
őstag
Sziasztok!
Én balga a korábbi verziókkal szerzett jó tapasztalatok miatt, vásároltam egy Mediarange 128GB MR918 pendriveot.
A kitolt állapotot rögzítő szerkezet nem stabil, csatlakoztatáskor tartani kell, de ezt nagyon megnehezíti a picit "túlméretes" csatlakozó ami csak erőből, nehezen illeszthető a csatlakozó aljzatokba. A PC ház előlapi, és az alaplap csatlakozóiban is nagyon szorul csatlakoztatáskor, ezért csak hosszabbítóval mertem használni. (van másik 8 db pendriveom itthon, de egyikkel sem tapasztaltam hasonló problémát)
Próbáltam tesztelni, de a CrystalDiskMark írás tesztje 30 perc alatt sem fut le. Nem jelzi a fagyást, de a programot csak a feladatkezelőből lehet leállítani.
GB-os méretű fájlok írása és olvasása közben, többször nullára csökken a sebesség, és áll hosszú másodpercekig, illetve a gyári adatokat(80/25), csak kisebb fájlok esetén közelíti meg, de akkor is csak rövid időre.
Használat után többször problémás volt az eszköz leválasztása is, mert a tálca ikonra kattintva nem történik semmi.
Természetesen másik gépen is próbáltam, és ott is fennállt minden hibajelenség.
Nem volt egy nagy összeg, de sajnálnék ennyit is eldobni.
Érdekelne, hogy érdemes-e visszaküldeni garanciálisan, vagy igyak rá egy pohár hideg vizet, és fogadjam el, hogy ennyit tud?
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Téli Olimpiai játékok Milano - Cortina 2026
- TCL LCD és LED TV-k
- Yettel topik
- PlayStation 5
- Dobjátok a padlóla, le!
- Interactive Brokers társalgó
- Autós topik
- Redmi Note 14 5G - jól sikerült az alapmodell
- További aktív témák...
- Eladó ÚJ WD PC SN740 1TB NVMe SSD (PCIe 4.0)
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Samsung 990 PRO NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 980 Pro NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Akció! Csak tesztelt! WD Blue SN5000 4TB Nvme SSD! 0 Perc - 0 Írás!
- Toshiba KIOXIA XG8 4TB M.2 Gen4 SSD (7,000 MB/s and 5,800 MB/s)
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Yurbuds Ironman fülhallgató
- Keresek Galaxy S21/S21+/S21 Ultra/S21 FE
- Dell Pro Plus 14 Core Ultra 5 238V 32GB 1000GB FHD+ TouchScreen ProSupport Plus gar: 2028.10.07
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest