Hirdetés
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Egy hét múlva érkezik a Realme Neo8
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- Fotók, videók mobillal
- Redmi Note 11 és 11S - biztos alapra jobb építeni
- Egy picit olcsóbb lesz a Google Pixel 10a
- Yettel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
abdulka1
őstag
Sziasztok!
Én balga a korábbi verziókkal szerzett jó tapasztalatok miatt, vásároltam egy Mediarange 128GB MR918 pendriveot.
A kitolt állapotot rögzítő szerkezet nem stabil, csatlakoztatáskor tartani kell, de ezt nagyon megnehezíti a picit "túlméretes" csatlakozó ami csak erőből, nehezen illeszthető a csatlakozó aljzatokba. A PC ház előlapi, és az alaplap csatlakozóiban is nagyon szorul csatlakoztatáskor, ezért csak hosszabbítóval mertem használni. (van másik 8 db pendriveom itthon, de egyikkel sem tapasztaltam hasonló problémát)
Próbáltam tesztelni, de a CrystalDiskMark írás tesztje 30 perc alatt sem fut le. Nem jelzi a fagyást, de a programot csak a feladatkezelőből lehet leállítani.
GB-os méretű fájlok írása és olvasása közben, többször nullára csökken a sebesség, és áll hosszú másodpercekig, illetve a gyári adatokat(80/25), csak kisebb fájlok esetén közelíti meg, de akkor is csak rövid időre.
Használat után többször problémás volt az eszköz leválasztása is, mert a tálca ikonra kattintva nem történik semmi.
Természetesen másik gépen is próbáltam, és ott is fennállt minden hibajelenség.
Nem volt egy nagy összeg, de sajnálnék ennyit is eldobni.
Érdekelne, hogy érdemes-e visszaküldeni garanciálisan, vagy igyak rá egy pohár hideg vizet, és fogadjam el, hogy ennyit tud?
Új hozzászólás Aktív témák
- World of Tanks - MMO
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Máris limitálja egy európai disztribútor a GeForce-ok szállítását
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Gmail
- Le Mans Ultimate
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Az AMD szerint Radeonokból nem lesz hiány
- Battlefield 6
- Egy hét múlva érkezik a Realme Neo8
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 870 QVO 2,5" SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Kingston 240GB Sata SSD
- Eladó SK Hynix PC801 2TB M.2 2280 NVMe PCIe Gen4x4 SSD (HFS002TEJ9X125N)
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Western Digital Purple SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 860 PRO 2,5" SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- 174 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5070Ti (ELKELT)
- Samsung Galaxy A41 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 5500 16GB DDR4 250GB SSD 120GB SSD RX 580 4GB Zalman T3 Plus 400W
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3818
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest