- Magisk
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Apple iPhone 17e – mágnesek ereje
- Mégsem lesz Sony autó
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Megérkezett a Samsung Galaxy A37 és Galaxy A57
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Huawei Watch GT Runner 2 – óra a futóra?
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Szasztok!
Segítséget szeretnék kérni. Adva van egy 8Gb-os Kingston DataTraveler pendrive és egy Acer Aspire 5710 laptop Vista SP2-vel. Kb. fél éves a pendrive és eddig semmi probléma nem volt egészen máig. Ma amikor bedugtam a meghajtót nem történt semmi, pontosabban villogott párat, de nem jelent meg a sajátgépben. Az eszközkezelőben a hordozható eszközök között látszik, de a tulajdonságoknál a következőt írja: Az eszköz nem indítható el (Kód: 10). Eltávolítottam az eszközkezelőben majd újra bedugtam, de a probléma hasonló, kivéve, hogy mostmár nem Kingston-ként látja, hanem Microsoft WPD fáljrendszerű kötetként. Két egyéb gépen tökéletesen működik és még az asztali DVD-m is látja. Másik gépen formáztam is, de a laptop továbbra sem látja rendesen. Egyéb USB-s eszközök tökéletesen működnek.
Remélem valakinek van ötlete.
Új hozzászólás Aktív témák
- Western Digital WD Red Pro 3.5 16TB 7200rpm SATA3 (WD161KFGX) új
- Seagate Exos X24 24TB HDD
- Kingston Fury Renegade PCIe 4.0 m.2 SSD (7300mb/s) ÚJ! BONTATLAN! 3 ÉV GARANCIA!
- Eladó ÚJ - 0 napos OEM WD PC SN740 1TB NVMe SSD (PCIe 4.0)
- AKCIÓ! 1TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! LG UltraGear 27GR93U-B 27 144Hz UHD IPS 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPad Air 2 (A1566) 64GB Wi-Fi Asztroszürke
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4414
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 7900X 12 mag 24 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest