- Táncolni még nem tud, de stabilan áll az Android 17 a lábán
- Macrodroid
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- MIUI / HyperOS topik
- iPhone 12 mini - kicsi a bors, de bitang erős
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Horney
csendes tag
Sziasztok, előállt egy elég problematikus helyzet. Bocs, ha volt már ilyen kérdés, de nem találtam a keresővel.
8GB-os TDK Trans-It flash driveommal bekaptam egy idegen laptopon egy férget. Az avast rögtön karanténba tette róla a "FLASH DRIVE (8GB).lnk" fájlt, (amit egyébként normális esetben nem is látok, hiszen önmagára a meghajtóra mutat) majd újra leellenőriztem a cuccot és a "desktop.ini"-t is. Ha még ez sem lett volna elég, egy angol nyelvű avastos tanácsadó fórum alapján letöltött szoftver (MCShield) még az "autorun.inf"-et is gyanúsnak találta, ezért átnevezte. A probléma ettől nyilván nem oldódott meg, látszik, hogy a fájlok fenn vannak a driveon, de az intézőben nem látom őket. Tudtok valamit javasolni? Fontos fájlok vannak rajta, persze nem pótolhatatlanok, meg van róluk másolat, de azokhoz most nem férek hozzá... Előre is köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
- Cudy routerek
- Luck Dragon: Óraátállítás
- OLED TV topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Autós topik
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- E-roller topik
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Táncolni még nem tud, de stabilan áll az Android 17 a lábán
- További aktív témák...
- HP ProDesk 600 G5 i5-9500 16GB 512GB 1 év garancia
- Honor 200 Pro 512GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- HP ProBook 450 G8 15,6" i5 1135 G7, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- 3M füldugó 50 pár (100db) eladó
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

8GB-os TDK Trans-It flash driveommal bekaptam egy idegen laptopon egy férget. Az avast rögtön karanténba tette róla a "FLASH DRIVE (8GB).lnk" fájlt, (amit egyébként normális esetben nem is látok, hiszen önmagára a meghajtóra mutat) majd újra leellenőriztem a cuccot és a "desktop.ini"-t is. Ha még ez sem lett volna elég, egy angol nyelvű avastos tanácsadó fórum alapján letöltött szoftver (MCShield) még az "autorun.inf"-et is gyanúsnak találta, ezért átnevezte. A probléma ettől nyilván nem oldódott meg, látszik, hogy a fájlok fenn vannak a driveon, de az intézőben nem látom őket. Tudtok valamit javasolni? Fontos fájlok vannak rajta, persze nem pótolhatatlanok, meg van róluk másolat, de azokhoz most nem férek hozzá... Előre is köszi!