- Apple iPhone 17 - alap
- Apple iPhone 17e – mágnesek ereje
- Fotók, videók mobillal
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Mobil flották
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- MIUI / HyperOS topik
- Google Pixel topik
- Nagy aksival és erős hardverrel megjött Magyarországra a Poco X8 Pro és Pro Max
Új hozzászólás Aktív témák
-
szottyadtdin
csendes tag
Sziasztok
Lenne egy olyan problémám, hogy vettem kb 2-3 hete egy Kingston DTR 3.0 - ás pendrive-ot. Tegnap parancssorban Diskpart segítségével csináltam rá egy win 7 telepítőt. Ahogy átdugtam a másik gépbe, hogy feltegyem a win-t nem ismerte fel a pendrive-ot. Ahogy vissza dugtam az én gépembe, hogy megnézzem mi lett vele, a rendszer csak annyit írt ki rá mikor felismerte, hogy Skydemi USB Device. A sajátgép-ben nincs ott a meghajtó. Lemezkezelésnél azt írja, hogy hanyadik lemez és alá azt írja, hogy üres. Lemezkezelésnél, ha rámegyek a tulajdonságokra és azon belül a kötetekre, ott azt írja a méretére hogy 0 MB. Azt szeretném kérdezni, hogy valaki találkozott ilyennel? Ha igen akkor mit lehet vele csinálni? Még garanciás, de egy ugyan ilyen pendrive-ot már egyszer vissza vittem, mert nem ismerte fel a gép és cserélték erre. De ez sem bírta sokáig. Nem szívesen vinném vissza ezt is gariztatni.
Előre is köszönöm a segítségeteket!!!
Új hozzászólás Aktív témák
- Western Digital Purple 1TB 5400rpm 64MB SATA3 (WD11PURZ) új
- Intel D3-S4510 1,92 TB - 2,5", SATA3, 7100 TBW - Új - Eladó!
- Western Digital 2TB SATA HDD 100/100% hibátlan állapot
- AKCIÓ! 4TB Corsair MP600 Pro XT NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Western Digital WD Purple 6TB - WD63PURZ - Új, bontatlan - Eladó!
- MSI Modern 15 Ryzen 7 7730U 16 GB RAM 512 GB SSD FHD IPS
- Eladó Vivo Y19S 6/128GB fehér / 12 hónap jótállás
- AKCIÓ! ASRock H410M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080 Ti 11GB Zalman T3 Plus Gigabyte 650W
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4370
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest