Hirdetés
- CES 2026: A Lenovónál már akasztják a jövőt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- CES 2026: A sportautó piacot is összeporszívózná a Dreame
- iOS alkalmazások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- 6500 mAh-s aksival debütált a Poco M8 Pro 5G, ez az ára itthon
- CES 2026: Aláírjuk a Motorola Signature mutatós külsejét
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tron13
csendes tag
válasz
riccs001
üzenetére
Nekem nem ilyen jellegű problémám volt, de lehet tudok segíteni kicsit.
A megoldás nálam:
1. töltsd le a win to falsh programot. http://wintoflash.com/download/en/
2. ezen a leírások alapján járj el és telepíts rá egy windows-t. " ez a program azért jó mert tutira formázza a pendriveot FAT32. Nekem semmi mással nem sikerült. http://www.youtube.com/watch?v=K47w1_gFhrQ itt és még sok sok más videó mutatja a használatát.
3. Amennyiben ezzel meg vagy. Bármelyik particionáló programmal láthatod a pendrive-ot és bármire leformázhatod. " én a minitool partition wizardot használom. Egyszerű, érthető, jó. A windowsal nem próbálgattam továbbá formatálni. "
4. Tudom, hogy kicsit hosszadalmas a buli amit leírtam, de nekem nem sikerült mással megoldani és azóta ott vigyorog a TV-ben a pendrive és csodálatosan használható.
Nálam az is érdekes volt, hogy előtte azt hittem kivégeztem a pendriveot, mert bedugtam és a gép semmit nem reagált. Egyszer bedugtam és elmentem mosdóba. Mire beértem a gép látta az adathordozót, de semmilyen értelmeset nem tudott róla megállapítani. Kihúztam és bedugtam újra. Továbbá sem jelzett semmit a win, de türelmes voltam és egyszer csak megjelent a pendrive " 2-3 perc "
Amióta a fent leírtakat megcsináltam azóta semmi gond. Azonnal felismeri és tökéletesen működik.Kérdés esetén keress priviben.
Új hozzászólás Aktív témák
- 1TB-os Western Digital 3,5-es HDD-k (állapot infók és árak a leírásban)
- ServeRAID 12db M5200 Series (44W3392) 1GB Cache + 28db M5210 Series (44W3395) 4GB Cache / RAID 5 Upg
- Sandisk Extreme Portable SSD 2TB!
- Akció! Bontatlan Sandisk SSD Plus 2TB
- Új, bontatlan Kingston IRONKEY Vault Privacy 50 8GB 3.2 USB biztonsági pendrive - 1 hét próbagari! -
- HP 200W töltők (19.5V 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm, 928429-002
- 100/100! - 0 Perc! WD BLACK SN850P 2 TB! Playstation 5
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RX 7700 XT 12GB Lian Li Lancool 217 fehér CM 700W
- Apple iPhone 14 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- ÚJ Quansheng UV-K6 adóvevő eladó
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest