- A nap színe: a vörös
- Elmentünk fotózni a Xiaomi 17 Ultrával
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- One mobilszolgáltatások
- OnePlus 15 - van plusz energia
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
socialkiller
tag
Hi all

Segítség! Ezt már tényleg nem értem!
Van egy Maxell 4gb-os pendrive-om(Fat32),ami általában magától teleszórja magát random mappákkal,random helyre,random időközönként... már többször is formáztam,mert néha sikerül formázni,de semmit se ér,ugyanúgy max 1 nap múlva megint megjelennek,ezek a dolgok..Aki tudja,mi a baja,az segítsen.Ja és még majdnem mindig amikor valamit akarok vele csinálni: másolni rá,áthelyezni rá,formázni,bitlockert bekapcsolni,akkor mindig ezt írja: I/O eszközhiba miatt a kérést nem lehet végrehajtani.Avastot és nod 32-t is ráküldtem,de a vizsgálat felénél kiírja,hogy I/O eszközhiba miatt a nem lehet végrehajtani,próbáltam több usb-t,sőt több gépet is. Itt egy példa rá tegnap fényképeztem:
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! Intel Core Ultra 5 235 14 mag 14 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple MacBook Pro 14 (2021) 16GB/512GB használt, szép állapot 100% akku , 8 ciklus
- iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4052, 94% Akkumulátor
- 217 - Lenovo Legion 7 (16IRX9) - Intel Core i7-14700HX, RTX 4060
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest