- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- iPhone topik
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vasinger!
nagyúr
válasz
bivalyos #600 üzenetére
Az a pendrive annyit tud.
Az meg hatalmas nagy butaság, hogy USB2-es tud ekkora sebességet, mivel az USB2 effektív határa 30/30 MB/s amit csak nagyon profi USB2-es pendrive tud.
A honlapon fent van mennyit tud ez a pendrive 70/20-at, tehát nagyjából rendben van az.
Gondolom nem a sebessége miatt vetted ezt, hanem azért mert ellenálló a külső hatásoknak.
-
Vasinger!
nagyúr
A teljesség igénye nélkül egy kiadós teszt az A-DATA N005 Pro 32 GB-os USB3-as pendriveomról: katt
Intel USB3-as vezérlővel, majd még megnézem másikkal ide, azt már nem ilyen alaposan
-
Vasinger!
nagyúr
Nos, készítettem egy tesztet az ATTO progival, ezt kaptam:
FAT32 gyorsformázva
NTFS formázvaNagyon nyugtalanít, hogy ilyen lassú. Internet, mindenhol sokkal gyorsabb: link
Mitől van ez? A formázás nem jó? Gyors, vagy rendes formázás kell? Melyik fájlrendszer a leggyorsabb?
Esetleg az számíthat, hogy előre van vezetve az USB port?
-
Vasinger!
nagyúr
Sziasztok!
Kaptam karácsonyra egy kingmax super stick mini 8 gb-os pendrive-ot. Összeakarnám mérni a régi testvérével, az 1 gb-sal, hogy gyorsabb e. Melyik progit ajánljátok és mit kell figyelni?
Mire formázzam meg őket? NTFS vagy FAT32?
-
Vasinger!
nagyúr
Hol tudom megnézni a pendriveom sebességét, ill milyen programmal?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÚJ Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Ezüst -(2025) - 3 év gari - MAGYAR
- Csere-Beszámítás! Asus Prime RTX 5060Ti 16GB GDDR7 Videokártya! Bemutató darab!
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 3800X 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix GTX 1080Ti 11GB GDDR5X Videokártya!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged