Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Google Pixel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- LG V60 ThinQ 5G - hangoskönyv
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
Új hozzászólás Aktív témák
-
idrimbe
csendes tag
válasz
Glaz-dozfhut #2598 üzenetére
Értem, köszi.
De sajnos vannak rosszul sikerült alaplapok, amelyek egyébként lehet, hogy sokat tudnak, de valamilyen okból a chipset, buszok, stb. nem tökéletesen illeszkednek. Így inkább a kukába valók, hacsak nem valaki szeret nagyon sokat szenvedni.
Ilyen volt az Abit BE6-II, amelynél nem volt mindegy hová és milyen sorrendben szereled be a meghajtókat és a kártyákat, mert egyébként nem ismert fel néhányat. Ha jól emlékszem, főleg a flopi meghajtót nem szerette.
Aztán egy MSI alaplap a GRUB-ot nem szerette, és be sem töltötte. Aztán egy merevlemezt elfelejtett, és kicseréltem egy másik típusra, mivel biztos a merevlemez nem jó. Végül is úgy működött. Aztán a Samsung DVD írót nem akarta felismerni, ekkor rájöttem, hogy egyszerűen az alaplap a hibás, ahogy lecseréltem az alaplapot, minden megoldódott.
Kicsit hasonlóan ez az ASUS H370 PRIME PLUS is szenved apróbb hibáktól. Azonkívül, hogy néha úgy gondolja, hogy ledobálja a pendrive-okat, a DVD ill. blu ray meghajtókat is fűrészelteti. Legalább is most úgy tűnik, hogy inkább a vezérlő hibája, mint a meghajtóké.
Az M.2 meghajtóról sem akarta GRUB-on keresztül Windows 10-et boot-olni, ez azonban BIOS frissítéssel legalább ez megoldódott. De ez is jelzi, hogy nem túl jól sikerült alaplap, és ilyenkor nem biztos, hogy más gyártók chipseteivel még tetézni is kell.
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 5
- Tippmix
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Motoros topic
- Autós topik
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- További aktív témák...
- SAMSUNG 2TB 990 PRO M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7450-6900 MBs - Eladó!
- Verbatim Vi5000 2TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, bontatlan - Eladó!
- 1 TB 2230 M.2 PCI-E NVME SSD BAZÁR - Samsung, SK Hynix, Kioxia, WD - STEAM DECK
- WD Red Pro 6TB 2027-ig garanciás!
- Hibátlan - SEAGATE 2TB ST2000DM008 3.5" 7200rpm 256MB SATA merevlemez
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
- Xiaomi 10W töltő nem használt
- Dell Latitude 5495 Full HD IPS Ryzen 5 pro 2500u Radeon Vega Mobile Gfx i5-8350u verő Bp MPL Foxpost
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest