- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- Így fotóz és ennyire melegszik a Galaxy S26 Ultra
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- iPhone topik
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Telekom mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Köszönöm! Próbáld ki. Én a napi gyakorlatban használom. Egy körömnyi pendrájvon mindig ott van a pénztárcámban, s ha Van valamerre egy gép-féle legalább 4 gigabájt RAM-mal és nem secure bootos, akkor van egy gépem. Netelni is ezt használom, a jelszót mindig átírom, járok, amerre járok, s ha végeztem illa berek .... kikapcsolom. Utánam a vízözön.
Gratulálok a te munkádhoz is, már korábban olvastam, de annak az elkészítése macerásabb.
Az én verzióm lényege, hogy csak eredeti (Ubuntu mentes!!) debiánból készítsük! [a Tomas Mateicek féle script] segítségével. Amikor kész van, akkor a boot mappából mindent kigórok, csak a kernel és az initramfs marad benne. És a Ventoy Grub menüjével bootolom. Lényeges , hogy a build linuxos filerendszeren legyen elhelyezve (Ext2...Ext4), mert csak így találja meg a saját squasfs tömörítményét ( core.sb ). -
Zsír

Mentésekhez, tesztelni tökéletes.Ha rendes USB-s Linuxot akar az ember, az macerásabb
Viszont az már nem pendrive-ra való. -
-
Ha lenne benne egy stabilan működő Ubisoft Connect, még ki is próbálnám.
-
Én meg egy Ubuntut sem tudok apám laptopjára telepíteni jelenleg valamiért.

-
Nekem tetszik.

Új hozzászólás Aktív témák
- 15.gen! Intel Core ULTRA 9 285K (24mag!) +hűtött VRM-es Z890 lap! GAR/SZÁMLA (Te nevedre kiállítva)!
- LENOVO YOGA 9 Pro 14 83BU004BHV
- iPhone 13 - Pink - 128GB - kártyafüggetlen - Akku 90%
- Apple Watch Series 10 GPS+Cellular 46mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Ryzen 5 5500 / 32GB RAM / ASUS 4060 8GB / 1TB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ASUS VIVOBOOK S14 FLIP - 14"WUXGA Érintő - Ryzen 5 5600H - 16GB - 512GB - Win11 - MAGYAR - Garancia
- LG 40U990A-W / 40" Ívelt Nano IPS Black / 5K UHD 120Hz / 2x ThunderBolt 5.0 / Adobe RGB 99%
- ÚJ könyv: Gloviczki Zoltán - A holnapután iskolája
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest