- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung SmartTag2 teszt
- Mobil flották
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Akciófigyelő: Ha kéne vezeték nélkül CarPlay és Android Auto...
- Hatalmas teleppel futott be a Xiaomi Mix Flip 2
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
-
Mobilarena
BUÉK!
Új hozzászólás Aktív témák
-
krizmo_
addikt
válasz
djpetar #49289 üzenetére
Évek óta itt lakunk eddig nem volt gondja, pár hónapja halt meg a férje, azóta hallja a hangokat.
Már a rendőr topikban is javasoltak erre megoldást.... Valószínűleg majd megfogadjuk.
Elegünk van abból, hogy erre kell elszúrni az időt, mert egy fluttyos mami zaklat minket....
Arra gondoltunk megkeressük a rokonait első körben, és jelezzük a problémát. Ha nem lesz megoldás, akkor "visszafeljelentjük" a rendőrségen.
Az egészben az a vicces, hogy előző helyen, ahol éltünk, szintén egy zakkant mami volt a szomszédunk...persze, amikor beköltöztünk nem szólt a tulaj, hogy a szomszéd egy bolond néni.....
Ő is zaklatott minket egyfolytában, nagy szerepet játszott abban, hogy elköltöztünk onnan....(#49285) Inception
Az emberek nem azért laknak olyan helyen, ahol rossz nekik, mert kedvükre való, hanem azért mert nem biztos, hogy van más választásuk. Jobban szeretnénk mi is családi házban élni, tudom milyen, ott nőttem fel.
Csak a lehetőségeink most ezt engedik meg....plusz a lakás jó, amikor ide költöztünk az elején még nem volt semmi gond, csak jöttek új lakók, megzakkant a mami stb..... -
válasz
djpetar #48194 üzenetére
Elhiszem én, csak mi alapján választják ki? :S Meg akkor egy csomó más embernél miért nem?
Nekem főleg az FTP szerverem, ha éppen valamit másolunk, az, ami befoglal mindent, de az sem szokott lekapcsolást előidézni. Meg volt albérlőm, aki töltött rendesen, de akkor sem kapcsolt szét.
És még mindig inkábbb ez, mint a sávszélkorlátozás.@s7evcsenko : Az is lehet a baj, természetesen. De mondjuk nekem a TP teljesen jó.
-
válasz
djpetar #37144 üzenetére
-Microhm a Kereskedők Hézéban
-D-Audio a Király u. végén
-RAM a Jászai Mari utcában@agressiv : Sajnos a mai fejek inkább a munkapont elmászásával halnak, azt meg már egy ideje nem túl egyszerű beállítani :S CD-knél még persze, poti, aztán csók
És ahogy én tapasztaltam, gyak. max 2 évente elhaláloznak a DVD írók :S
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Eladó szép állapotban levő Huawei P30 Pro kék 6/128GB 12 hónap jótállással!
- Álmodozol egy erősebb gamer élményről? Kamatmentes rèszletre is!
- AKCIÓ! MSI Z790 i5 14600KF 64GB DDR5 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest